Essence Colour Flash Volume Mascara

In februari wordt het assortiment van essence vernieuwd. Er komen heel wat nieuwe producten bij, maar er zijn ook een aantal producten die het assortiment verlaten. Eén daarvan zijn de Colour Flash Volume Mascaras, een volumegevende mascara in vier felle kleurtjes. Ik heb twee kleuren ervan in mijn bezit, en ik vond ze toch de moeite om ze nog even aan je te laten zien. Op die manier kan je zelf beslissen of je ze nog wil scoren voordat ze verdwijnen. Lees snel verder om te weten te komen wat ik ervan vind.

Essence Colour Flash Volume Mascara

Essence Colour Flash Volume Mascara

Het artikel waarin ik je vertel welke producten er juist weggaan, kan je hier lezen. Als je wilt weten wat de nieuwe producten zijn, kan je dit artikel lezen.

Essence Colour Flash Volume Mascara

Essence Colour Flash Volume Mascara

Ik heb twee van de vier kleuren mascara in mijn bezit. De rode mascara is de kleur 03 – Miss Mary Berry, en de blauwe mascara is in de kleur 02 – Miss Sue Blue. Ik koos voor deze gekleurde mascara’s omdat ik altijd zo blij word van een leuk kleurtje. En aangezien kleuren vaak moeilijk te dragen zijn, dacht ik dat een klein accentje – gekleurde wimpers – dat wat makkelijker zou maken.

Essence Colour Flash Volume Mascara

Essence Colour Flash Volume Mascara

Essence Colour Flash Volume Mascara

Essence Colour Flash Volume Mascara

De mascaraborsteltjes zijn vrij basic. Het zijn vezelborsteltjes die vooral natuurlijk volume geven en de wimpers langer maken. Ik vind dat vezelborsteltjes wel vaak gemakkelijk werken, en doordat deze borsteltjes zo dun zijn, denk ik dat ik erg precies te werk kan gaan.

Mijn wimpers zonder mascara

Mijn wimpers zonder mascara

Essence Colour Flash Volume Mascara 02 - Miss Sue Blue

Essence Colour Flash Volume Mascara
02 – Miss Sue Blue

Essence Colour Flash Volume Mascara 02 - Miss Sue Blue

Essence Colour Flash Volume Mascara
02 – Miss Sue Blue

Mijn wimpers zijn van zichzelf vrij donker, dus ik was altijd wat bang dat de kleur niet goed zichtbaar zou zijn. Ik was natuurlijk blij verrast toen ik zag dat de kleur wel degelijk goed zichtbaar was. Op de foto’s hierboven zie je hoe mijn wimpers eruit zien na twee laagjes Miss Sue Blue. Hoewel ik van de mascara niet veel volume of lengte verwachtte, vind ik toch dat mijn wimpers er een stuk voller en langer uitzien. Het borsteltje separeert mijn wimpers bovendien heel wat beter dan ik had verwacht.

Essence Colour Flash Volume Mascara 03 - Miss Mary Berry

Essence Colour Flash Volume Mascara 03 – Miss Mary Berry

Essence Colour Flash Volume Mascara 03 - Miss Mary Berry

Essence Colour Flash Volume Mascara 03 – Miss Mary Berry

Wauw, wat is Miss Mary Berry goed gepigmenteerd. De kleur bedekt mijn wimpers volledig en geeft een opvallende, bessenrode schijn. Doordat hij zo fel gepigmenteerd is, zou ik hem niet direct op mijn bovenste wimpers dragen. Op mijn onderste wimpers des te meer, want ik vind het effect dat hij geeft erg leuk. Door de rode kleur, lijken mijn ogen extra groen, dus ik denk dat voor mensen met écht groene ogen erg mooi zouden staan met deze mascara. Ook Miss Mary Berry geeft een aanzienlijke hoeveelheid volume en separeert mijn wimpers beter dan ik had verwacht.

Essence Colour Flash Volume Mascara

Essence Colour Flash Volume Mascara

Essence Colour Flash Volume Mascara

Essence Colour Flash Volume Mascara

Om even te laten zien hoe je met een hele simpele stap toch een klein beetje kleur kan toevoegen, bracht ik Miss Sue Blue in één laagje aan op mijn onderste wimpers. en ik vind het resultaat er best leuk uitzien. Meestal draag ik bruin- of grijstinten, en met deze gekleurde mascara’s kan ik mijn looks toch een beetje opvrolijken. Bovendien doet het blauwe van de mascara het blauwe van mijn ogen beter uitkomen. Als je op zoek bent naar dat kleine beetje kleur in je makeup, moet je zeker nog snel even naar essence gaan kijken.

Conclusie: de essence Colour Flash Mascaras zijn dan niet overdreven speciaal, maar ze kunnen je ogen toch een vleugje kleur geven. Ik draag de gekleurde mascara’s graag op mijn onderste wimpers. Als jij ook enthousiast bent geworden, ga dan snel naar het essence schap bij Kruidvat, want in februari wordt het assortiment vernieuwd en vanaf dan kan je ze niet meer kopen. Ik weet niet meer precies hoeveel ze kostten, maar ze zijn in elk geval heel budgetproof. Ik geef ze allebei een 8/10, omdat ik het altijd leuk vind om wat kleur toe te voegen aan mijn leven.

Wat vind jij van gekleurde mascara? 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.