NOTD: Rose-Gold

Ik was in een creatieve bui en besloot een (soort van) nail-art uit te proberen. Misschien weten jullie het al wel: ik ben echt helemaal niet goed in nail-art. Ik vind het allemaal te veel werk, heb geen vaste hand en heb nooit goede ideeën. De enige nail-art die ik wel eens leuk vind, is een gradient met glitters. Vandaag wou ik graag mijn prachtige OPI-lak Gaining Mole-Mentum eens gebruiken, een doorzichtige lak met rosé-gouden vlokken. Lees snel verder als je wilt weten wat ik ervan heb gemaakt.

NOTD: Rose-Gold

NOTD: Rose-Gold

Meestal draag ik gewoon één lak op mijn nagels, en gebruik ik niet eens een topcoat. Vandaag gebruikte ik maar liefst drie nagellakjes. Ik zocht even tussen mijn nagellakcollectie naar een nagellak die het roze van de OPI-glitterlak beter naar voor zou brengen, dus ik besloot voor een oudroze nagellak te gaan. Ik koos voor de L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis in de kleur 107 – Beige Bohème. Ik schreef hier al eerder een artikel over dat je hier kan vinden. Ik moet zeggen dat de nagellak er altijd wat bruiner uitziet op mijn nagels dan in het flesje, maar in bepaald licht ziet hij er dan weer roze uit. Speciaal lakje, die Beige Bohème.

Ik gebruikte natuurlijk ook voor de eerste keer de OPI Gaining Mole-Mentum die al even op mijn rekje staat te pronken. Het is een lakje uit de Muppets Most Wanted collectie van OPI. In het flesje zien de vlokjes er erg roze uit, vind ik, maar ik merk dat als ik ze uit het flesje haal, dat ze een stuk zilverder lijken.

Ik haat het schurende gevoel van glitters op mijn nagels, maar dat is natuurlijk gemakkelijk verholpen door er een doorzichtige topcoat over aan te brengen. Ik koos voor een topcoat van Essie, de Let it Shine topcoat zorgt voor een prachtige glans én bescherming van mijn ‘nail-art’.

NOTD: Rose-Gold

NOTD: Rose-Gold

NOTD: Rose-Gold

NOTD: Rose-Gold

NOTD: Rose-Gold

NOTD: Rose-Gold

NOTD: Rose-Gold

NOTD: Rose-Gold

Zoals je kan zien is Beige Bohème een stuk bruiner dan verwacht. Op de foto met flash ziet hij er een beetje bruin-roze uit, maar echt roze kan ik hem toch niet noemen. Daardoor gaat ook een beetje het roze van Gaining Mole-Mentum verloren, maar toch vind ik het resultaat er leuk uitzien.

Ik heb geprobeerd om mijn nagels een beetje het gradient-effect te geven, maar dat is niet heel gemakkelijk met de gouden vlokjes. Ik bracht eerst twee laagjes Beige Bohème aan over mijn hele nagels. Om het gradient-effect te krijgen bracht ik eerst een laagje Gaining Mole-Mentum aan op de onderste helft van mijn nagels, en wanneer dat droog was bracht ik nog een laagje aan op het onderste kwartje van mijn nagels. Ik eindigde met Let It Shine als topcoat, waardoor de glittervlokjes beter blijven zitten, het geheel extra ging glanzen en mijn nail-art beschermd was.

Ik vind dat – voor een nail-art noob als ik – mijn nagels er best kunstig uitzien, en het is weer eens iets anders dan één kleur nagellak.

Draag jij wel eens een nail-art?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.