Favorieten januari 2015

Wow, wat is het snel gegaan! De eerste maand van 2015 is al bijna voorbij. Januari was niet zo’n spannende maand voor me: ik had bijna heel de maand examens, dus ik heb ook niet veel nieuwe producten kunnen uitproberen. Het was dus moeilijk om mijn ultieme favoriete producten van de maand uit te kiezen. Toch is het me gelukt om er vijf uit te kiezen, die deze maand voor mij een beetje leuker maakten. Lees snel verder om te weten te komen wat mijn favorieten van januari waren!

Favorieten januari 2015

Favorieten januari 2015

Mijn favorieten van deze maand waren:

  1. Mijn teergeliefde dagcrème, La Roche-Posay Effaclar DUO +
  2. Herontdekt: de stipplebrush van ELF
  3. Mijn favoriete oorbellen van Prism by Katy Perry
  4. De prachtige lipstick van L’Oréal Paris: Collection Exclusive Blake’s Pure Red
  5. Een hele nieuwe: het Definition palet van Make Up Revolution

    Favorieten januari 2015

    Favorieten januari 2015

Ik ben een beetje ‘een moeilijke’ als het op dagcrème aankomt. De ideale dagcrème is voor mij een lichte crème die snel intrekt en niet vet aanvoelt op de huid, maar toch mijn huid kan hydrateren én tegen onzuiverheden werkt. Ik testte en testte: de ene was te vet, de andere voedde mijn huid niet genoeg. En toen kwam ik hem tegen: de Effaclar DUO+ van La Roche-Posay. Hij scoort op alle belangrijke punten, en iedereen aan wie ik hem aanbeveel, krijg ik positieve reacties. Ik schreef er even geleden al een artikel over, dat vind je hier. Ik zit ondertussen al aan mijn tweede tube en ik weet zeker dat ik deze nog lang zal gebruiken.

De Effaclar DUO+ van La Roche-Posay kan je kopen bij de apotheker. Hij kost rond de €15.

Favorieten januari 2015

Favorieten januari 2015

Ik heb hem al lang, maar de laatste tijd gebruik ik hem elke dag. De stipple brush van Eyes Lips Face is een erg zachte kwast, die ideaal is om producten licht aan te brengen. Ik gebruik hem om mijn blush, bronzer en luminizer te blenden. Als ik hem gebruik om te blenden, veegt hij niet meteen alles weg, maar zorgt hij voor een flawless resultaat. Hij is ideaal om te blenden, maar ook om blush zacht aan te brengen. Hij is niet voor niets dé bestseller op de website van Eyes Lips Face.

De stipple brush van Eyes Lips Face kan je kopen via hun webshop, en hij kost €4,00.

Favorieten januari 2015

Favorieten januari 2015

Normaal ben ik niet iemand die veel juwelen draagt. Ik vind het altijd moeilijk om mijn juwelen te matchen met mijn outfit, en ik vergeet ze ook altijd aan te doen. Toen ik deze oorbellen kocht, vind ik ze zo leuk, dat ik ze de voorbije maand bijna iedere dag heb gedragen. Ze zijn simpel, maar toch speciaal, en ik krijg er heel vaak complimentjes over! Dus: vanaf deze maand ben ik wél een juwelendrager.

De Prism by Katy Perry juwelen zijn te koop bij Claire’s.

Favorieten januari 2015

Favorieten januari 2015

Deze zal je vast niet verbazen: de L’Oréal Paris Collection Exclusive Blake’s Pure Red is mijn favoriete lipstick van de maand. Ik schreef er eerder deze maand een artikel over, dat lees je hier. Hij is dieprood, mat, en heeft een koele ondertoon. Ik denk er ook over om Laetitia’s Pure Red aan te schaffen, want daar hoor ik ook veel goeds over. En als hij even mooi is als deze Blake’s Pure Red, kan het geen misser zijn!

De L’Oréal Paris Collection Exclusive Blake’s Pure Red kan je kopen bij Kruidvat voor €14,99.

Favorieten januari 2015

Favorieten januari 2015

Mijn vijfde favoriet van januari 2015 is dit prachtige paletje met bronzer, blush en luminizer. Een dezer dagen lees je een review met swatches op Silkeblogs, maar ik vind hem zo leuk, dat hij bij mijn favorieten hoorde. De kleuren zijn erg mooi: de bronzer is aan de warme kant, maar oogt heel natuurlijk, de blush is erg zacht en lief en de luminizer geeft een natuurlijke en gezonde glans. Maar de voornaamste reden dat hij bij mijn favorieten hoort, is omdat hij zo compact is. Als ik mijn makeuptasje moet meenemen, prop ik het altijd helemaal vol: er moet een aparte bronzer, blush én luminizer bij. Met dit Definition palet van Make Up Revolution, hoef ik helemaal niet zoveel mee te sleuren.

Het Definition palet van Make Up Revolution kan je kopen bij MakeUpMusthaves.nl en kost €4,49.

Wat waren jouw favorieten deze maand?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.