Make Up Revolution Ultra Aqua Brow Tint

De laatste tijd begin ik het belang van wenkbrauwen wat serieuzer te nemen. Met mijn volle, donkere wenkbrauwen heeft het lang geduurd voordat ik wenkbrauwproducten durfde uitproberen. Nu ik er eindelijk klaar voor ben, vind ik het leuk om nieuwe texturen en technieken te leren kennen. Ik besprak eerder al de fijne wenkbrauwstiftjes van Catrice, en vandaag bespreek ik een wenkbrauwproduct in vloeibare vorm: de Make Up Revolution Ultra Aqua Brow Tint. Lees snel verder!

Make Up Revolution Ultra Aqua Brow Tint

Make Up Revolution Ultra Aqua Brow Tint

De verpakkingen van Make Up Revolution vind ik er altijd erg strak en professioneel uitzien. Dat is bij deze Ultra Aqua Brow Tint niet anders. Het doosje is klein, zwart en glanzend, met goudkleurige letters. Op het doosje wordt het product beschreven als een ‘veeg-bestendige’ wenkbrauw tint, die je kan gebruiken om je wenkbrauwen in te vullen, te definiëren en te verlengen. Ik koos voor de lichtste kleur, die de toepasselijke naam Fair draagt.

Make Up Revolution Ultra Aqua Brow Tint

Make Up Revolution Ultra Aqua Brow Tint

Misschien had je het al opgemerkt: de Make Up Revolution Ultra Aqua Brow Tint is een dupe van de Make Up Forever Aqua Brow. De Ultra Aqua Brow Tint is een wenkbrauw-gel die hetzelfde principe hanteert als de Aqua Brow van Make Up Forever. Ook de verpakking is duidelijk geïnspireerd op die van de Aqua Brow. De gel zit in een kleine tube met een erg fijn uiteinde. Door het kleine mondje kan je gemakkelijk de hoeveelheid die je uit de tube duwt controleren.

Make Up Revolution Ultra Aqua Brow Tint

Make Up Revolution Ultra Aqua Brow Tint

De kleur kan je heel duidelijk zien op de tube, en dat belooft veel: de gel ziet er niet te warm uit; er zitten niet teveel rode tonen in. Gelukkig maar, want als een wenkbrauwproduct te warm is, kan hij blonde wenkbrauwen een opvallende rode schijn geven, dus ik ben altijd op zoek naar meer assige kleuren voor mijn wenkbrauwen.

Make Up Revolution Ultra Aqua Brow Tint

Make Up Revolution Ultra Aqua Brow Tint  – Swatches op mijn arm zonder flits – met flits

Om de Ultra Aqua Brow Tint te gebruiken, knijp ik eerst een minimale hoeveelheid product uit de tube, op de achterkant van mijn hand. Vervolgens neem ik mijn platte, schuin afgesneden oogschaduwkwast en dip ik die in de gel die op mijn hand zit. Met dat kwastje kan ik mooie, scherpe lijntjes zetten.

Make Up Revolution Ultra Aqua Brow Tint

Make Up Revolution Ultra Aqua Brow Tint

Op de foto hierboven zie je hoe mijn wenkbrauw eruit ziet zonder iets erop. Ik heb niet veel kale plekjes, maar mijn wenkbrauw zou wel iets scherper mogen.

Make Up Revolution Ultra Aqua Brow Tint

Make Up Revolution Ultra Aqua Brow Tint

Hierboven heb ik mijn wenkbrauw wat bijgewerkt met de Ultra Aqua Brow Tint. Ik heb de ‘staart’ van mijn wenkbrauw wat verlengd, en mijn wenkbrauw uitgelijnd. Door slechts een paar kleine veranderingen is de look van mijn wenkbrauw helemaal veranderd. Doordat je het product aanbrengt met een schuine oogschaduwkwast, werkt het heel gemakkelijk. Ik krijg zonder moeite een scherpe lijn en ik kan kiezen of ik veel of weinig product op mijn kwast neem, zodat ik kan kiezen waar ik mijn product in welke hoeveelheid wil.

Make Up Revolution Ultra Aqua Brow Tint

Make Up Revolution Ultra Aqua Brow Tint

Op de foto’s hierboven kan je duidelijk het verschil zien. Door de Ultra Aqua Brow Tint zien mijn wenkbrauwen er iets koeler uit van kleur, en vooral erg gedefinieerd en scherp. Ik ben echt fan van dit product!

Conclusie: de Make Up Revolution Ultra Aqua Brow Tint is een wenkbrauwproduct dat ik zonder twijfel opnieuw zou kopen. Ik krijg mijn wenkbrauwen gemakkelijk bijgewerkt en de kleur is perfect van ondertoon. Bovendien blijft de kleur heel de dag zitten en ziet het er toch heel natuurlijk uit. Ik ben erg blij met de kleur, want ik ben altijd wat bang dat mijn wenkbrauwen er te donker uitzien, maar dat is bij de kleur Fair niet het geval. Daarbij komt ook nog eens dat hij helemaal niet prijzig is: €3,99 via MakeUpMustHaves.nl.

Welk product gebruik jij om je wenkbrauwen bij te werken?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.