Mijn favoriete grijze nagellak

Als ik voor de rest van mijn leven nog maar één kleur nagellak zou mogen dragen, zou ik zonder twijfel kiezen voor grijs. Het is niet te donker, niet te licht, neutraal van kleur en staat dus bij alles. Bovendien vind ik grijze nagels er altijd erg stijlvol uitzien. Ik heb een heel aantal nagellakjes in mijn bezit, waarvan er een aantal grijs zijn, dus besloot ik je vandaag mijn favoriete grijze nagellakjes te laten zien! Lees snel verder om mijn vier favorieten te ontdekken!

Mijn favoriete grijze nagellak

Mijn favoriete grijze nagellak

Ik heb vier nagellakjes uit mijn collectie gekozen om je te tonen. Stuk voor stuk vind ik ze prachtig, en draag ik ze met veel trots. De vier uitverkorenen zijn ieder erg verschillend: ze hebben elk een andere finish.

Mijn favoriete grijze nagellak

Mijn favoriete grijze nagellak

Mijn favoriete grijze nagellakjes zijn:

  • Essence Colour & Go in de kleur Here’s My Number
  • Catrice Effect Lacquer uit de VISIONairy limited edition in de kleur Greyhound to Nowhere
  • L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis in de kleur Metropolitan
  • L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis in de kleur Aux Chandelles
Mijn favoriete grijze nagellak

Mijn favoriete grijze nagellak

Mijn favoriete grijze nagellak

Mijn favoriete grijze nagellak

Here’s My Number is een donkergrijze nagellak, met een sparkle sand effect. De nagellak bevat shimmers en heeft een ruw oppervlak, waardoor hij erg speciaal is. Normaal hou ik niet van nagellak met een ruw oppervlak, maar bij Here’s My Number is het een heel aangename soort ‘ruw’.

Greyhound to Nowhere is ook erg speciaal: de kleur is net als Here’s My Number donkergrijs, maar Greyhound to Nowhere heeft een matte finish én shimmers. Hij doet me wat denken aan grafiet, de stof die in een potlood zit. Hij is uniek, heel mooi en hij dekt prima. Bovendien blijft hij erg goed zitten, zeker voor een matte nagellak.

Metropolitan is een klassieker. De nagellak heeft een crèmefinish en een koele, grijze kleur die niet heel donker, maar ook niet heel licht is. Als ik weer twijfel welke nagellak ik ga dragen, kies ik vaak voor Metropolitan. Vooral het koele van de kleur vind ik fantastisch.

Aux Chandelles heeft nog een andere finish. Hij is niet mat, niet glanzend maar iets ertussen: hij heeft een wax effect finish. Ik vind de lichtgrijze kleur, in combinatie met de wax-finish er erg stoer en edgy uitzien. Het enige dat jammer is, is dat hij niet heel goed dekt, dus kies ik er meestal voor om drie laagjes aan te brengen.

Zo, dat waren mijn favoriete grijze nagellakjes. Ik hoop dat je grijze nagellak ook een kans gaat geven in je leven. Ze zijn fantastisch!

Wat is jouw favoriete nagellakkleur?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.