Make Up Revolution I <3 Definition

Bronzer, blush en luminizer. Dat zijn de drie producten die ik het allerliefst uittest. Met bronzer kan je je teint een warme gloed geven en tegelijkertijd diepte creëren, blush geeft je een gezond kleurtje en met luminizer geef je je wangen die gewilde glow. Ik vind het heerlijk als ik weer eens een prachtige bronzer, blush of highlighter vind. En hoe fantastisch is het als je in één product een bronzer, een blush én een luminizer vindt? Ik heb het over het I <3 Definition palette van Make Up Revolution. Lees snel verder!

Make Up Revolution I <3 Definition

Make Up Revolution I Heart Definition

Het doosje waarin het palette zit, ziet er een beetje speelser uit dan de gewone Make Up Revolution producten. Op het zwarte glanzende doosje staan roze neonlicht-letters. Toch ziet het doosje er nog erg strak en professioneel uit.

Make Up Revolution I Heart Definition

Make Up Revolution I Heart Definition

Het I <3 Definition palette is verkrijgbaar in twee kleuren: Fair en Medium. Ik koos voor Fair, het palette met de lichtste kleuren. Er zijn ook nog enkele andere kleuren, maar die paletten hebben een andere naam. Zo is er een Ultra Fair versie en ook nog een paar andere kleuren.

Make Up Revolution I Heart Definition

Make Up Revolution I Heart Definition

Op de achterkant van het doosje zie je een afbeelding van de kleuren die in het palette zitten. Links zie je de bronzer, die wat aan de warme kant is, in het midden zie je de perzikroze blush en rechts zie je de roze luminizer.

Make Up Revolution I Heart Definition

Make Up Revolution I Heart Definition

Het palette ziet er erg leuk uit. Bovendien is het vrij licht en smal, dus dit is een ideaal doosje om mee te nemen om je makeup onderweg bij te werken. In grote roze letters staat er Definition op het palette, zo weet je steeds welk palette je vast hebt.

Make Up Revolution I Heart Definition

Make Up Revolution I Heart Definition

Wanneer ik het palette voor het eerst opende, was ik erg tevreden.De bronzer, blush en luminizer zijn erg groot, en bovendien zit er een heel grote spiegel in. Dat maakt het palette nog idealer om mee te nemen.

Make Up Revolution I Heart Definition

Make Up Revolution I Heart Definition

De kleuren bevallen me op het eerste gezicht ook erg. De bronzer is helemaal mat, waardoor hij een heel natuurlijk effect zal geven. Hij is wel wat aan de warme kant, maar dat vind ik niet zo erg: hoewel ik er beter niet mee ga shapen onder mijn jukbeenderen, kan ik hem wel gebruiken om mijn teint een warme gloed te geven, door hem aan te brengen op mijn voorhoofd, neusbrug en wangen. De blush is vrij licht, en heeft een peachy-pink kleurtje. Hij is vrij koel van ondertoon, waardoor hij erg geschikt is voor lichte huidjes. De luminizer is ook echt prachtig: hij heeft een roze, koele ondertoon en heel fijne shimmers. Swatchen maar!

Make Up Revolution I Heart Definition Zonder flits

Make Up Revolution I Heart Definition
Zonder flits

Make Up Revolution I Heart Definition Met flits

Make Up Revolution I Heart Definition
Met flits

Zoals ik al zei is de bronzer erg mat. Toch is hij heel goed gepigmenteerd en is de textuur erg zacht. Het poeder blendt mooi samen met mijn huid. Hij is niet té donker, dus ik ben zeker dat hij er heel mooi uit zal zien op mijn wangen. De blush heeft geen shimmers, maar hij heeft wel een zachte satijnglans. De luminizer heeft prachtige fijne shimmers, en wat hem speciaal maakt: hij bevat ook kleur. Hij is heel licht roze, waardoor hij ook een highlightend effect geeft.

Make Up Revolution I Heart Definition Geen bronzer, blush of luminizer

Make Up Revolution I Heart Definition
Geen bronzer, blush of luminizer

Op de foto hierboven draag ik geen bronzer, blush of luminizer. Wel heb ik een laagje foundation op, concealer en mascara.

Make Up Revolution I Heart Definition De bronzer

Make Up Revolution I Heart Definition
De bronzer

Make Up Revolution I Heart Definition Bronzer op de zijkanten van mijn gezicht

Make Up Revolution I Heart Definition
Bronzer op de zijkanten van mijn gezicht

De bronzer is dan wel goed gepigmenteerd, hij blendt ook heel gemakkelijk uit. Op de foto hierboven heb ik hem aangebracht op de zijkanten van mijn wangen en op de zijkanten van mijn voorhoofd. Hij geeft mijn teint een mooie, natuurlijke, warme gloed. Ik heb hem tegenwoordig al een paar keer gebruikt en telkens vind ik dat hij er erg goed uitziet.

Make Up Revolution I Heart Definition Blush

Make Up Revolution I Heart Definition
De blush

Make Up Revolution I Heart Definition De blush

Make Up Revolution I Heart Definition
De blush

Als je bij de bronzer ook nog eens de blush aanbrengt, is het effect nog mooier. De blush is aan de lichte kant en heeft een koele ondertoon. Ik vind dat hij best goed bij mijn huidskleur past. De laatste dagen neem ik hem er maar al te graag bij, en is hij mijn perfecte overdag-blush geworden.

Make Up Revolution I Heart Definition De luminizer

Make Up Revolution I Heart Definition
De luminizer

Make Up Revolution I Heart Definition De luminizer

Make Up Revolution I Heart Definition
De luminizer

En dan is er natuurlijk nog de luminizer, en die is prachtig. Hij geeft die perfecte ‘natte’ glans aan mijn wangen, en doordat hij ook wat pigment heeft, licht hij mijn huid ook op en lift hij mijn ganse gezicht. Doordat hij vrij koel is, ziet hij er heel natuurlijk uit. De laatste dagen gebruik ik deze luminizer voor overdag, en als ik ’s avonds nog ergens heen wil, breng ik daar over nog de Mary-Lou Manizer aan van The Balm (voor een review, klik hier).

Conclusie: het I <3 Definition palette van Make Up Revolution is een ideaal all-in-one product. Gebruik de bronzer als bronzer én als oogschaduw, de blush als blush voor een gezond kleurtje, en op je lippen voor een subtiel effect, en de luminizer op de hoogste punten van je gezicht. Ik vind de blush prachtig, ik draag hem ondertussen elke dag, en de luminizer gebruik ik voor overdag. Je kan de producten van Make Up Revolution online bestellen via MakeUpMustHaves.nl, het I <3 Definition palette kost €5,99. Dat is helemaal niet veel voor drie grote producten! Ik ben helemaal fan.

Hou jij ook zo van bronzer, blush en luminizers?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.