Bourjois Beauty’full Volume Mascara

Doordat ik ondertussen al oneindig veel mascara’s heb uitgetest, weet ik tegenwoordig precies wat ik verwacht van een goede mascara. Ik vind het dan ook altijd leuk om een nieuwe mascara te proberen, in de hoop om ooit ‘de beste mascara ooit’ te kunnen aanduiden. Vandaag testte ik de Beauty’full Volume mascara van Bourjois. Een mascara die zou zorgen voor 10 keer meer volume. Lees snel verder om te weten te komen of hij dat ook echt doet!

IMG_3297

De Beauty’full Volume mascara zit in een leuke, zwart met roze huls. De vorm van de huls is erg simpel, maar dat vind ik er net leuk aan: less is more. Zoals ik in de inleiding al zei, beweert Bourjois dat deze Beauty’full Volume mascara wel tien keer meer volume aan je wimpers geeft, en dat zonder klontertjes! Dat klinkt erg veelbelovend.

IMG_3298

De vormgeving van de huls is eerder minimalistisch, maar het borsteltje is erg groot en dik, precies wat je zou verwachten bij een volumemascara. Toch vind ik dat het borsteltje er op het eerste zicht wat klonterig uitziet. Dat baart me enigszins zorgen, maar op zich betekent dat nog niet dat de mascara klonterig zal werken.

IMG_3299

Ik ben het de laatste tijd gewoon om met dunnere borsteltjes te werken, die gebogen zijn, of zelfs met siliconen borsteltjes. Het was dus even wennen om met dit fluffy, dik borsteltje aan de slag te gaan. In het begin moest ik wat zoeken, maar al snel voelde het borsteltje vertrouwd aan. Ik heb wel het gevoel dat er soms net wat te veel product op het borsteltje zit, maar dat kan natuurlijk ook gewoon komen doordat de mascara nog wat vloeibaar is.

Mijn wimpers zonder mascara

Op de foto hierboven zie je hoe mijn wimpers eruit zien zonder mascara. Mijn wimpers zijn van nature vrij lang en dik, maar toch hou ik ervan als een mascara extra volume kan toevoegen.

IMG_3386

De Bourjois Beauty’full Volume mascara op mijn wimpers.

De Beauty’full Volume mascara geeft enorm veel volume en ook heel veel lengte. Op de foto hierboven draag ik twee laagjes. Als ik één laagje heb aangebracht is het effect wat subtieler, maar zien mijn wimpers er wat voller en langer uit dan zonder mascara. Ik ga meestal voor een wat dramatischer effect en breng nog een tweede laagje aan. Door dat tweede laagje worden mijn wimpers héél vol en héél lang. Bovendien krult de mascara mijn wimpers erg gemakkelijk én blijft de krul heel de dag in mijn wimpers zitten. Dit is echt een topper!

Voordelen

  • Geeft heel veel volume
  • Geeft een mooie krul
  • Blijft heel de dag perfect zitten, de krul gaat er niet uit
  • Is gemakkelijk opbouwbaar

Nadelen

  • Bij twee laagjes is hij licht klonterig
  • Niet heel goedkoop: €10,99 (dat is niet heel duur, maar mijn vorige mascara kostte me zo’n €2,50)

Conclusie: de Bourjois Beauty’full Volume Mascara beviel me enorm. Ik draag hem tegenwoordig elke dag, en ik moet toegeven dat deze mascara kans maakt om opnieuw gekocht te worden. Door al zijn sterke punten, en vooral omdat die mooie krul zo goed blijft zitten, krijgt de Beauty’full Volume mascara van mij een 9/10. Ik ben zo blij dat ik deze topmascara heb ontdekt! De Bourjois Beauty’full Volume Mascara is te koop bij de drogist en de parfumerie voor €10,99.

Wat is jouw favoriete mascara? 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.