Lily Lolo Mineral Blusher Candy Girl

Je kan nooit genoeg blush hebben, toch? Zo dacht ik er alleszins over toen ik aan het rondkijken was op wat webshops en ineens het merk Lily Lolo voorbij kwam. Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar mijn interesse was meteen gewekt. Ik besloot dus een blush te bestellen om kennis te maken met Lily Lolo. Ik koos voor de Mineral Blusher in de kleur Candy Girl. Lees snel verder als je wilt weten wat ik ervan vond.

IMG_3511

De Mineral Blush zit in een schattig zwart-wit kartonnen doosje. Ik vind het logo van Lily Lolo er erg leuk uitzien, en de verpakking ziet er lief, maar tegelijkertijd ook professioneel uit.

IMG_3513

De boven- en onderkant van het doosje zijn zwart, wat het geheel iets extra’s geeft. Ik hou vaak verpakkingen bij, en dan gebruik ik de doosjes om andere dingen in te bewaren, zoals oorbellen. Dit doosje hou ik zeker bij!

IMG_3516

Wanneer ik het doosje opende, zag ik het kleine, ronde potje zitten. Het dekseltje van het potje is mat zwart, en het logo van het merk staat in het glanzend zwart temidden van. Het potje ziet er minimalistisch uit, precies waar ik van hou.

IMG_3518

Hoewel het potje zelf een mat oppervlak heeft, kan je de kleur van het product er al door zien. De blush ziet er lieflijk roze uit, en doet me wat denken aan een suikerspin. Hij heet niet voor niks Candy Girl, want hij heeft wel wat weg van snoepjes.

IMG_3424

Het potje ziet er echt heel mooi uit. De Mineral Blusher ziet er heel luxueus uit door het matte oppervlak, en ik vind het heel leuk dat je zonder het doosje te openen de kleur van het product al kan zien. Zo kan je gemakkelijk je blush terugvinden tussen de andere blushes.

IMG_3428

Als je het dekseltje van het potje schroeft, zie je dat er nog een dekseltje onder zit. Als je aan dat dekseltje draait, verschijnen er gaatjes in het potje waardoor het poeder kan vallen. Het is natuurlijk een Mineral Blush, dus het gaat om een los poeder. Niet altijd even handig, maar los poeder geeft vaak wel het meest natuurlijke resultaat.

In het dekseltje schudde ik een beetje van het blushpoeder. De kleur van het poeder zelf ziet er erg gepigmenteerd uit, en heel snoeperig. Swatchen maar!

IMG_3457Op de foto hierboven heb ik de Lily Lolo Mineral Blusher in de kleur Candy Girl op mijn arm geswatcht. De linkerfoto is zonder flits, en de rechterfoto is met flits genomen.

Op de beide foto’s kan je zien dat Candy Girl erg roze is, en aan de lichte kant is. Hij ziet er op het eerste zicht zelfs een beetje frosty uit. Bovendien kan je op de foto’s ook duidelijk zien dat de blush shimmers bevat, waardoor hij een glanzende finish heeft. Ik vind het altijd wel leuk als er shimmers in een blush zitten, want dan kan je op zich de luminizer aan de kant laten staan.

wang

Op de foto hierboven heb ik Candy Girl aangebracht op mijn wang. De foto is mét flits genomen, en je kan daardoor heel goed zien dat de blush een glanzende finish heeft. Ik draag op de foto trouwens geen luminizer, alle glans op mijn wang komt van de blusher.

Hoewel ik dacht dat de blush wat aan de lichte kant zou zijn, vind ik dat hij op mijn lichte huid een heel natuurlijk resultaat behaalt. Hij blendt mooi samen met mijn huid en geeft me een licht blozende uitstraling. Ik moet wel opmerken dat hij erg gepigmenteerd is. Let dus een beetje op bij het aanbrengen: je hebt nogal snel teveel product op je kwast. Maar als je hem voorzichtig en lichtjes aanbrengt, is het resultaat heel mooi.

S1500005

Op de foto hierboven draag ik links geen blush, en rechts de Lily Lolo Mineral Blusher in de kleur Candy GirlCandy Girl geeft me een blozende en gezonde uitstraling, zonder er onnatuurlijk uit te zien. De glans die Candy Girl aan mijn wangen geeft in natuurlijk licht is bovendien veel minder opvallend dan de glans die je krijgt bij het flitslicht van een camera. In daglicht geeft de blush me een subtiel glansje, dat aan de koele kant is. Ik vind dit dus een perfecte blush voor overdag.

Conclusie: de Lily Lolo Mineral Blusher in de kleur Candy Girl is een ideale blush om overdag te dragen. Toch draag ik hem niet heel vaak, omdat ik snel ga knoeien met losse poeders. Wanneer ik thuis ben, en ik heb wat meer tijd om me op te maken, vind ik het natuurlijk wel leuk om voor Candy Girl te kiezen. Hij is perfect tijdens de winter, omdat hij zo koel is, en geeft een natuurlijk effect. Ik geef Candy Girl een 7/10, hij is erg mooi, maar ik ben er niet verliefd op.
Ik betaalde voor de Mineral Blusher €10,87. Dat vind ik niet heel goedkoop, al zit er wel veel product in het doosje. Al bij al ben ik erg blij dat ik na een hele tijd toch nog eens een nieuw makeup merk heb kunnen uitproberen!

Heb jij al eens van Lily Lolo gehoord?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.