Favorieten februari 2015

Wow, wat was februari een korte maand! Plots besefte ik dat februari bijna voorbij was, en realiseerde ik me dat ik mijn favorieten van de maand nog moest tonen. Vandaag laat ik je dus mijn vijf favoriete producten van februari zien! Lees snel verder als je wilt weten welke producten mijn hart hebben veroverd in februari.

IMG_3671

Opvallend is dat al mijn favoriete producten van februari rood zijn! Hoe toevallig! Dit zijn mijn vijf favorieten van de voorbije maand:

  1. Makeup Revolution Atomic Lipstick in de kleur Ruby.
  2. Catrice Long Lasting Lip Pencil in de kleur 130 – Prince Cherry.
  3. Dior Hypnotic Poison.
  4. Maybelline Instant Anti-Age L’Effaceur Yeux.
  5. Sephora IT Brush Fond de Teint Naturel.
Makeup Revolution Atomic Lipstick in de kleur Ruby

Makeup Revolution Atomic Lipstick in de kleur Ruby

Als eerste favoriet, noem ik de Makeup Revolution Atomic Lipstick in de kleur Ruby. Ik besprak alle Atomic Lipsticks van Makeup Revolution al in dit artikel. Ruby is een romantische, felrode lipstick. Hij glanst niet superhard, maar is ook niet volledig mat. Ik vind de kleur fantastisch, hij knalt echt van mijn lippen, en voelt heerlijk zacht aan. Toen ik hem voor het eerst opdeed, was ik niet helemaal zeker of ik hem wel zo leuk vond, maar na een tijdje was ik helemaal fan!

De Makeup Revolution Atomic Lipsticks kan je krijgen op de webshop van MakeUpMusthaves voor €1,49 per stuk.

Catrice Longlasting Lip Pencil 130 - Prince Cherry

Catrice Longlasting Lip Pencil 130 – Prince Cherry

Ik had al een paar lippotloden in mijn kast zitten, maar ik droeg ze bijna nooit. Toen ik deze Catrice Longlasting Lip Pencil tegenkwam, in de prachtige kleur Prince Cherry, was ik overtuigd. Prince Cherry is een prachtig dieprood lippotlood, waarmee ik zonder moeite mijn lippen omlijn en inkleur. Met Prince Cherry worden mijn lippen intens rood, en als ik er een lipstick over draag, blijft hij uren- en urenlang zitten. Als ik een rode lip wil dragen, draag ik er tegenwoordig steeds Prince Cherry onder, en zo hoef ik mijn lippen de hele avond niet meer bij te werken!

De Catrice Longlasting Lip Pencil kan je kopen bij Kruidvat voor €1,99. Er zijn nog 11 andere kleuren beschikbaar!

Dior Hypnotic Poison

Dior Hypnotic Poison

Dior Hypnotic Poison

Dior Hypnotic Poison

Dior Hypnotic Poison is een parfum dat al langer in mijn kast ligt, maar telkens ik een vleugje van het parfum ruik, sta ik weer versteld van hoe lekker hij eigenlijk ruikt. Hypnotic Poison is wel een vrij zware geur, die ik niet direct overdag zou dragen. Maar voor ’s avonds is hij dan weer perfect! Hij ruikt heerlijk zoet en sensueel. En geef toe, het flesje ziet er toch uit om op te eten!

Hypnotic Poison Eau de Toilette van Dior is verkrijgbaar bij de parfumerie voor €47,60 voor 30ml.

Maybelline Instant Anti-Age L'Effaceur Yeux

Maybelline Instant Anti-Age L’Effaceur Yeux

Maybelline Instant Anti-Age L'Effaceur Yeux

Maybelline Instant Anti-Age L’Effaceur Yeux

Ondertussen ziet hij er echt niet meer uit, maar hij werkt nog steeds zo goed! De Maybelline Instant Anti-Age L’Effaceur Yeux is mijn favoriete concealer voor onder de ogen. Hij brengt gemakkelijk aan, bedekt donkere kringen moeiteloos en licht het gebied onder mijn ogen mooi op. Deze maand heb ik de concealer herontdekt, en zit hij weer in mijn dagelijks makeuptasje. Het enige probleem met deze concealer, is dat hij niet heel gemakkelijk te verkrijgen is. Vroeger kocht ik hem gewoon bij de drogist, en toen hij daar niet meer te koop was vond ik hem soms nog in de supermarkt. Nu is hij zelfs daar niet meer te verkrijgen, dus bestel ik hem op Bol.com.

De Maybelline Instant Anti-Age L’Effaceur Yeux kan je vinden op Bol.com voor €14,95.

Sephora IT Brush Fond de Teint Naturel

Sephora IT Brush Fond de Teint Naturel

De Sephora IT Brush Fond de Teint Naturel is een borstel die ik al jaren geleden kocht. Hij leek me perfect om te contouren! Sinds de aankoop gebruik ik hem soms dagelijks, en soms ligt hij voor weken in de kast. In februari heb ik hem herontdekt omdat mijn gebruikelijke poederborstel nat was geworden, en wat vind ik hem handig! De haartjes van de Sephora IT Brush Fond de Teint Naturel staan erg dicht op elkaar, waardoor hij veel poeder opneemt en het poeder vrij royaal aanbrengt. Ik gebruik hem om mijn foundation en concealer af te poederen met transparant poeder. Vooral op mijn T-zone heb ik wat meer poeder nodig, en daarvoor zorgt de Sephora IT Brush Fond de Teint Naturel zonder problemen!

De Sephora IT Brush Fond de Teint Naturel is verkrijgbaar op de website van de Franse Sephora, en kost €18,95.

Wat waren jouw favorieten van februari?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.