Catrice Limited Edition Nude Purism

Catrice heeft deze maand een prachtige limited edition voor ons. Met de naam Nude Purism en bijpassende elegante, subtiele looks zitten er in deze limited edition producten die bij iedereen goed staan. Het is een vrij kleine collectie, met vier verschillende producten, en vandaag test ik er twee van voor jou. Ik koos voor de Nude Nail Lacquer en de Pure Shimmer Highlighter. Lees snel verder wat ik ervan vond. 

Catrice Limited Edition Nude Purism

De limited edition  met de naam Nude Purism bestaat uit vier verschillende producten.

  1. De Gentle Lip Colour, een zachte, glanzende lipstick in vier nudetinten. €4,59
  2. Twee verschillende kleuren Nude Eye Colour Quattro, met elk vier neutraal getinte oogschaduws. €4,59
  3. De Pure Shimmer Highlighter, het pronkstuk van de collectie, een highlighter met 3D reliëf-honingraat print. €4,59
  4. De Nude Nail Lacquer in vier verschillende kleuren. €2,99

Catrice Limited Edition Nude Purism

Ik keek m’n ogen uit bij de display, en uiteindelijk maakte ik de beslissing om deze twee producten mee naar huis te nemen: de Pure Shimmer Highlighter – want geef toe: die ziet er gewoon al prachtig uit – en de Nude Nail Lacquer in de kleur C03 – Pure Blue.

Catrice Limited Edition Nude Purism

De Nude Nail Lacquer is verkrijgbaar in vier kleuren: koffie, rosé, taupe en lichtblauw. Ik koos voor de lichtblauwe variant, omdat ik van mezelf weet dat ik graag witte en grijze nagellak draag. Deze Pure Blue is een kleur tussen wit en grijs mét een vleugje kleur.

Catrice Limited Edition Nude Purism

Op de foto’s ziet Pure Blue er bijna wit uit. In het echt ziet hij er nét wat donkerder uit, maar je moet even goed kijken voor je weet of hij wit, lichtgrijs of zelfs blauw is. Ik hou van dit soort kleuren, want hij ziet er anders uit in elk licht. Hij doet me een beetje denken aan the dress: welke kleur zie jij? Blauw of wit?

Catrice Limited Edition Nude Purism

Catrice Limited Edition Nude Purism

Catrice Limited Edition Nude Purism

Hierboven zie je hoe Pure Blue eruit ziet op mijn nagels. Hij lakt heel gemakkelijk en droogt snel op. Het kwastje is niet superbreed, maar toch lukt het me vlotjes om snel mijn volledige nagels te lakken. Bovendien dekt hij echt extreem goed. Op de foto’s hierboven draag ik – je zou het niet geloven – één laagje!

De kleur vind ik heel mooi, op het eerste zicht lijkt het of ik witte nagellak draag, maar soms schijnt er een beetje van het koele blauw door. Vooral op de foto met flash (de derde) zie je goed dat de nagellak wel degelijk blauw is.

Catrice Limited Edition Nude Purism

Het tweede product dat ik koos is de Pure Shimmer Highlighter. Ik kon niet wachten om hem te swatchen, want de kleur ziet er perfect uit. De kleur is iets tussen roze en bruin, en is niet té koel, maar ook niet te warm. Bovendien ben ik de grootste fan van het patroontje dat in de highlighter is gedrukt.

Catrice Limited Edition Nude Purism

De shimmers die in de highlighter zitten zijn erg fijn, je ziet ze bijna niet zitten. Als ik naar de highlighter in het doosje kijk, zie ik een fijne glans, echt exact waarnaar ik op zoek ben in een goede highlighter. De perfecte highlighter geeft die mooie, ‘natte’ glans.

Catrice Limited Edition Nude Purism

En kijk naar dat prachtige patroontje. De highlighter ziet er heel driedimensionaal uit, ik kan er wel naar blijven kijken. Het lijkt alsof de zeshoekjes los in het doosje zitten, en je er ééntje kan uitnemen om zo mee te nemen in je tas!

Catrice Limited Edition Nude PurismIk sprak al over de kleur van de highlighter, maar ik wil toch nog eens benadrukken hoe mooi ik die vind. Hij heeft niet heel veel kleur, wat ook niet nodig is voor een highlighter. Toch bestaat de Pure Shimmer Highlighter niet enkel uit shimmers, maar heeft hij ook een lichte, warme gloed, zonder er té warm uit te zien. Deze highlighter is voor mij dus geschikt voor koude winterdagen, waarop mijn huid erg bleek is, én voor zwoele zomerdagen, waarop de zon mijn huid een kleurtje heeft gegeven.

Catrice Limited Edition Nude Purism

De Pure Shimmer Highlighter op mijn arm geswatcht. Links zonder flits, rechts met flits.

Op de foto’s hierboven heb ik één veegje van de Pure Shimmer Highlighter aangebracht. De shimmers zijn zo fijn, je ziet ze bijna niet zitten. De highlighter geeft niet heel veel kleur af, maar licht mijn huid toch lichtjes op.

Catrice Limited Edition Nude Purism

Op de foto’s hierboven zie je links hoe mijn huid eruitziet zonder highlighter, en rechts hoe mijn wangen eruitzien als ik de Pure Shimmer Highlighter heb aangebracht op het hoogste punt van mijn wangen.

De Pure Shimmer Highlighter geeft mijn wangen een prachtige glans, en ziet er helemaal niet glitter-achtig uit. Hij zit perfect tussen warm en koel, en blendt daarom goed met mijn eigen huidskleur. Bovendien is hij heel gemakkelijk op te bouwen: ik hou wel van een stevige glow op mijn wangen, maar als je een subtielere glans wilt breng je gewoon wat minder aan.

Conclusie: de Catrice Nude Purism limited edition is een van de mooiste die ik al heb getest. De producten zijn stuk voor stuk heel draagbaar en passen bij iedereen. De Nude Nail Lacquer die ik testte in de kleur Pure Blue dekt adembenemend goed, en heeft de perfecte neutrale kleur. Ik weet honderd procent zeker dat ik hem nog zal dragen, daarom geef ik hem een 10/10. Dit is echt hoe een nagellak voor mij moet zijn. De Pure Shimmer Highlighter is een prachtige highlighter, die niet te koel, maar ook niet te warm is. Hij is perfect voor overdag, maar als je hem wat heftiger aanbrengt is hij ook ideaal voor ’s avonds. Momenteel staat de Pure Shimmer Highlighter op de derde plaats van mijn favoriete highlighters. De Pure Shimmer Highlighter krijgt van mij een 8/10, door zijn shimmers, zachte kleur en prachtige patroon.

Ga jij iets testen van de Nude Purism limited edition?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.