OPI Pure Lacquer Nail Apps

Ik heb het heel lang niet begrepen: nagelstickers. Stickers die je op je nagel kleeft, die nagellak zouden vervangen. Vroeger had ik ze eens getest en het resultaat was verschrikkelijk: ze zaten kreukelig op mijn nagels, bleven niet goed kleven, brokkelden af, … Toch durfde ik het aan om nogmaals nagelstickers te proberen, en deze keer van een merk waarvan ik weet dat ik het kan vertrouwen: de OPI Pure Lacquer Nail Apps. Lees snel verder of ze mijn verwachtingen overtroffen!

OPI Pure Lacquer Nail Apps

De OPI Pure Lacquer Nail Apps zien er erg chique uit, in hun verpakking. De stickertjes zitten in een plat, kartonnen doosje. Ik koos voor dit prachtige patroontje, met glitters en kanten bedrukking. Het patroontje was ook de grootste reden voor mij om ze aan te schaffen, ik vind ze echt prachtig!

OPI Pure Lacquer Nail Apps

In het doosje zitten zitten 16 voorgeknipte stickers, dus de kans is erg groot dat je voor elke nagel de geschikte afmeting vindt!

OPI Pure Lacquer Nail Apps

Op de achterkant van het kartonnen doosje, staat heel duidelijk de gebruiksaanwijzing van de Nail Apps.

  1. Start met schone, droge, natuurlijke nagels
  2. Verwijder de bovenste doorzichtige laag
  3. Plaats de strip op de nagel en strijk glad
  4. Plooi de strip aan de bovenkant, en vijl het teveel af naar onder

Dat klinkt allemaal heel simpel, maar uit ervaring weet ik dat het niet altijd zo gemakkelijk gaat!

OPI Pure Lacquer Nail Apps

OPI Pure Lacquer Nail Apps

OPI Pure Lacquer Nail Apps

Ik heb de stappen één voor één uitgevoerd, en ik moet eerlijk toegeven dat het een stuk gemakkelijker was dan ik had verwacht. De stickers zitten wel een beetje gekreukeld op mijn nagel, maar vanop een afstandje valt dat helemaal niet zo erg op. Het patroon vind ik prachtig, en ik heb zelfs complimentjes gekregen over mijn nagels! OPI scoort met deze Pure Lacquer Nail Apps!

OPI Pure Lacquer Nail Apps

De stickers blijven relatief goed zitten, al had ik niet erg hoge verwachtingen. Ik heb geen top coat over de stickers aangebracht, maar dat zou ik de volgende keer wel doen. De volgende dag zagen mijn nagels eruit zoals op de foto hierboven. Er zijn een aantal stukjes afgebladderd, maar verder krijg ik de stickers niet heel erg gemakkelijk van mijn nagels. Zelfs wanneer ik ze er af wil halen, moet ik er nagellakremover bijhalen, en schrobben!

Conclusie: de OPI Pure Lacquer Nail Apps bevallen me een stuk beter dan ik had verwacht. Ze zijn best gemakkelijk om aan te brengen, en blijven zeker een avondje zitten. De OPI Pure Lacquer Nail Apps geven mijn look echt iets extra’s, en ik zie mezelf de stickers best nog eens dragen, en dan met name voor een feestje. Omdat er 16 apps in het pakje zitten, heb je er zeker genoeg, en kan je zelfs nog een paar keer een accent leggen op je ringvinger. De OPI Pure Lacquer Nail Apps zijn verkrijgbaar bij nagelsalons en kosten €14,95. Ik ben blij dat ik me heb opengesteld voor de apps! Nagelstickers zijn dus toch aan mij besteed!

Draag jij wel eens nagelstickers?

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.