Bobbi Brown Shimmer Brick 01 – Beige

Wat heb ik al vaak gehoord over de Bobbi Brown Shimmer Bricks, en elke keer ik er voorbij liep, moest ik ze even swatchen. Tot op de dag dat ik besloot dat het tijd was: ik moest testen of ze echt zo goed zijn als gezegd wordt. Ik swatchte er een paar in de winkel, en koos uiteindelijk voor de kleur 01 – Beige. Lees snel verder als je wilt weten wat ik ervan vond.

Bobbi Brown Shimmer Brick 01 - Beige

Laten we beginnen met de vormgeving van het kartonnen doosje waarin het product verpakt zit: prachtig! Heel strak, glanzend zwart met witte letters. Clean, professioneel ogend, precies hoe ik het graag heb. Ik vind het telkens grappig als ik de Franse benaming van de Shimmer Brick lees: Méli Mélo de Couleurs, klinkt zo schattig!

Bobbi Brown Shimmer Brick 01 - Beige

Het eigenlijke doosje ziet er even strak uit. Op de glanzende zwarte verpakking staat in elegante witte letters Bobbi Brown. Het is mijn eerste Bobbi Brown product, dus ik ben er wel erg trots op! Je opent het doosje door op het knopje op de onderkant te duwen. Ik hou wel van zulke sluitingen, want zo weet je zeker dat het doosje niet per ongeluk vanzelf opengaat in je tas. Zeker met kostbare producten als deze, zou ik dat vreselijk vinden!

Bobbi Brown Shimmer Brick 01 - Beige

Ik koos voor de kleur 01 – Beige, omdat de kleur Bronze me iets te donker leek. Ik wou graag voor een bruine kleur gaan, want die kan je gebruiken als oogschaduw, bronzer, blush én highlighter. Je kan dus wel degelijk van een multifunctioneel product spreken!

De kleuren zonder flits

De kleuren zonder flits

De kleuren mét flits

De kleuren mét flits

Op de foto’s hierboven zie je hoe de structuur van de poeders er precies uitziet. De shimmers zijn vrij fijn, en het poeder is aan de stevige kant. Sommige poeders zijn wat romiger, maar het poeder van de Shimmer Bricks zit vrij stevig in de pan. Hoewel ze aan de harde kant zijn, zijn ze helemaal niet korrelig.

De kleurtjes zijn erg mooi, en door hun bruine tinten ideaal om een mooie en simpele ooglook te maken.

Swatches zonder flits

Swatches zonder flits

De swatches mét flits

De swatches mét flits

Op de swatchfoto’s zie je de prachtige finish en de mooie koperkleurtjes. Ik vind het leuk dat de kleuren ook onderling genoeg verschillen, zo is de onderste kleur vrij donkerbruin, en de bovenste prachtig crèmekleurig. Zoals ik al zei zijn de poeders helemaal niet korrelig, ze ‘plakken’ als het ware perfect tegen mijn huid aan en transformeren in een soort crème op mijn huid.

De verschillende kleurtjes poeder samengeswatcht

De verschillende kleurtjes poeder samengeswatcht

Als je de kleurtjes allemaal samen mengt, krijg je een soort witgouden kleur. Ik vind de kleur op de swatch er al prachtig uitzien, maar hij is een beetje aan de lichte kant. De kleur is vrij gepigmenteerd, maar zou ik toch eerder subtiel noemen op mijn huid.

Zonder Shimmer Brick - Mét Shimmer Brick

Zonder Shimmer Brick – Mét Shimmer Brick

Op de foto’s hierboven zie je links hoe mijn wang eruit ziet zonder Shimmer Brick, en rechts hoe mijn wang eruit ziet mét Shimmer Brick.

De Shimmer Brick geeft door zijn lichte kleur een subtiele bronzen glans aan mijn wang. Ik zou hem op mijn huid eigenlijk eerder een highlighter noemen dan een blush of een bronzer. Toch geeft de Shimmer Brick mijn teint een mooie bronzen glow. Hoewel hij subtiel is, vind ik dat hij toch een mooi resultaat geeft. Als ik kon kiezen, zou ik misschien toch geopteerd hebben voor de kleur Bronze, omdat Beige nét iets te licht blijkt voor mijn huid. Het blijft wel een prachtige highlighter, dus daarvoor blijft hij zéker bruikbaar.

Mijn wang met de Bobbi Brown Shimmer Brick

Mijn wang met de Bobbi Brown Shimmer Brick

Conclusie
Ik ben blij dat ik eindelijk de Shimmer Brick heb getest. De kleur Beige is voor mijn huid wellicht nét iets te licht om een blush of bronzer te zijn, maar als highlighter vind ik hem dan weer wel perfect. Hij geeft mijn wangen een mooie bronzen glans, en dat kan ik wel appreciëren. Het enige dat ik erg jammer vind, is natuurlijk dat hij best aan de prijzige kant is: een Shimmer Brick kost €47,00. Als hij wat minder duur was, had ik misschien de wat donkerdere Bronze ook gekocht, maar nu wordt het toch weer even sparen!

Had jij al eens gehoord van de Bobbi Brown Shimmer Bricks?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.