NYC Sky Rise Lengthening Mascara & Expert Last Lip Lacquer

Even geleden stond ik de mooie kleurtjes in het New York Color schap te bewonderen, in de hoop iets te vinden dat ik graag wou toevoegen aan m’n collectie. Toen ik deze twee producten zag was ik meteen in de wolken: het is een perfecte lip & lashes combo voor iedere dag! Vandaag bespreek ik de Sky Rise Lengthening Mascara en de Expert Last Lip Lacquer in de kleur 204 – Central Park Passion. Lees snel verder!

NYC Sky Rise Lengthening Mascara & Expert Last Lip Lacquer

De twee producten vind ik erg mooi bij elkaar passen, de mascara is zwart met roze letters, en de lip lacquer is roze met een zwarte dop. Qua vormgeving zijn ze voor elkaar gemaakt! Ik koos voor de prachtige Expert Last Lip Lacquer in de kleur 204 – Central Park Passion, omdat deze oudroze kleur een perfecte nude kleur is voor mijn vrij gepigmenteerde lippen. Mijn oog viel op de Sky Rise Lengthening Mascara omdat hij zo lang en dun is, en met zijn elegante uiterlijk vond ik dat hij van mij moest worden!

  • NYC Sky Rise Lengthening Mascara, €1,99.
  • NYC Expert Last Lip Lacquer, €3,99.
NYC Sky Rise Lengthening Mascara

NYC Sky Rise Lengthening Mascara

De NYC Sky Rise Lengthening Mascara ziet er heel dun en lang uit, en dat vind ik ideaal voor een wimperverlengende mascara. Ik hou ervan als producten er speciaal en uniek uitzien, en dat doet deze mascara goed!

Sky Rise Lengthening Mascara

Sky Rise Lengthening Mascara

Wanneer ik de mascara opendraaide, zag ik dat het borsteltje ook erg smal en fijn was. Dat vind ik persoonlijk prima, ik heb niet echt een voorkeur voor een bepaalde soort borsteltjes. Het borsteltje is aan de basis een beetje breder dan aan het uiteinde. Hij doet me wat denken aan de Lash Princess False Lash Effect Mascara van essence die ik deze week uittestte. Zou ik deze mascara ermee kunnen vergelijken?

NYC Sky Rise Lengthening Mascara & Expert Last Lip Lacquer

Op de foto hierboven zie je hoe mijn wimpers eruitzien zonder mascara. Ik heb vrij gemakkelijke wimpers, en ik ben vrij snel tevreden met een mascara. Zolang hij mijn wimpers langer, voller en gekruld maakt, is het voor mij in orde!

NYC Sky Rise Lengthening Mascara & Expert Last Lip Lacquer

Op de foto hierboven heb ik de Sky Rise Lengthening Mascara aangebracht. Ik bracht twee laagjes aan.

De Sky Rise Lengthening Mascara is een wimperverlengende mascara, en dat merk je: mijn wimpers zien er langer uit, maar niet veel voller. Ik ben niet onder de indruk van de mascara, er zijn veel mascara’s die een dramatischer effect creëren en mijn wimpers even lang maken mét volume en krul. Nee, voor mijn wimpers is deze mascara zeker niet ideaal.

NYC Sky Rise Lengthening Mascara & Expert Last Lip Lacquer

Ik besprak eerder al twee kleuren van de Expert Last Lip Lacquers, dat artikel kan je hier lezen. Ik was toen al erg enthousiast over de gloss-stains van NYC, maar de kleuren die ik toen liet zien waren vrij fel en dus niet heel draagbaar. De kleur die ik vandaag laat zien is meer neutraal, en is dus een mooie overdag-kleur.

NYC Sky Rise Lengthening Mascara & Expert Last Lip Lacquer

De applicator van de Expert Last Lip Lacquer  is een normale lipglossapplicator, met aan de schuine zijde een heel kleine holte waar product zich in verzamelt. Ik vind dit soort applicators heel handig om lipproducten mee aan te brengen. Ook deze Expert Last Lip Lacquer werkt erg precies en met een enkele veeg kleur ik mijn lippen volledig in.

NYC Sky Rise Lengthening Mascara & Expert Last Lip Lacquer

Op de foto hierboven zie je hoe mijn lippen eruitzien zonder lipstick.

NYC Sky Rise Lengthening Mascara & Expert Last Lip Lacquer

Op de foto hierboven zie je mijn lippen met de Expert Last Lip Lacquer in de kleur 204 – Central Park Passion.

Central Park Passion is voor mij een ideale nude-kleur. Ik vind het heel leuk om dit soort zacht-roze kleuren te dragen: ze geven mijn lippen een beetje kleur zonder te opvallend te zijn. Mijn teint wordt nét iets stralender en ik zie er gezond en blozend uit. Dit is best een kleur die ik mezelf elke dag zie dragen.

NYC Sky Rise Lengthening Mascara & Expert Last Lip Lacquer

Op de foto hierboven draag ik de Expert Last Lip Lacquer in de kleur 204 – Central Park Passion.

De Expert Last Lip Lacquer zit erg comfortabel op de lippen, en droogt niet uit. In het begin draag je een gloss die niet plakkerig is, maar net erg romig en zacht aanvoelt, als een lipstick. Wanneer die gloss van je lippen vervaagt, blijft er een mooie stain achter op je lippen, waardoor het voelt of je niets op je lippen draagt.

De kleur blijft erg lang zitten, ik zou schatten dat de gloss zo’n uur of twee blijft zitten, en de kleur blijft zelfs tot de avond op mijn lippen. En hou er rekening mee dat ik echt een lippen-op-elkaar-wrijver ben!

Conclusie
De NYC Sky Rise Lengthening Mascara en de Expert Last Lip Lacquer passen qua vormgeving prachtig samen. Toch merk ik een verschil in kwaliteit. Van de Expert Last Lip Lacquer ben ik opnieuw erg tevreden. Central Park Passion is een prachtige kleur die comfortabel aanvoelt en urenlang blijft zitten. De Expert Last Lip Lacquer krijgt van mij een 9/10. De Sky Rise Lengthening Mascara vind ik niet zo goed, hij geeft mijn wimpers wel enige lengte, maar vrijwel geen volume of krul. Daarom krijgt de mascara maar 5/10. Mijn zoektocht naar de perfecte mascara gaat door!

Testte jij al een van deze producten?

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.