NOTD: Pyramid Dots

Ondertussen weet je het vast al: op mijn nagels zal je niet vaak uitgebreide kunstwerkjes zien. Maar toch heb ik vandaag weer een nail-art om te tonen, al is hij vrij simpel. Ik hou van een minimalistische look, en ook geometrische patronen vind ik er altijd graaf uitzien. Daarom gaf ik mijn nail-art vandaag de naam Pyramid Dots, kijk snel wat ik ervan heb gemaakt! 

NOTD: Pyramid Dots

Om de nail-art van vandaag te maken, maakte ik gebruik van twee kleurtjes nagellak: wit en zwart. Ik hou van een strakke, minimalistische look, dus ik ging voor zwart-wit, maar je kan natuurlijk elke kleurencombinatie kiezen die je mooi vindt. Ik zou wit combineren met een feller kleurtje, om het toch strak te houden.

Ik gebruikte één tool voor deze nail-art: een dotting tool, of in mijn geval: een speldenkop. Als je dus niet in het bezit bent van een dotting tool, kan je elk voorwerp gebruiken dat een puntje heeft.

NOTD: Pyramid Dots

NOTD: Pyramid Dots

NOTD: Pyramid Dots

NOTD: Pyramid Dots

Deze nail-art is gemakkelijk, maar het ziet er uit alsof ik er lang aan heb gewerkt. Mijn handen zien er elegant en modern uit. Dit is echt een nail-art die ik mezelf nog wel eens zie dragen. Ik kan niet wachten om hem uit te proberen met allemaal andere kleurtjes en combinaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gradient-effect? Of witte bolletjes op een zwarte achtergrond?

Ga jij deze nail-art ook proberen?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.