Playboy Boudoir Bunny + WINACTIE

Het is vandaag 18 maart, en dat betekent dat ik jarig ben! Ik zocht dus iets feestelijks om te bespreken op deze heuglijke dag, en het leuke doosje van Playboy vond ik erg gepast. Met de naam Boudoir Bunny bevat het doosje een prachtige rode lipstick en een stijlvolle rode nagellak, ideaal om te dragen op mijn verjaardag! Lees snel verder!

Playboy Boudoir Bunny

Ziehier het doosje waar het Divine Duo in verpakt zit. Het doosje ziet er schattig en elegant uit, met roze en zwarte bedrukkingen. Ik hou van de combinatie van een lipstick en een nagellak, want dat zijn naar mijn mening de twee producten waarvan je er niet genoeg kan hebben!

Ik kocht dit doosje bij de Big Bazar, waar het duo €5,99 kostte. Ik vond het doosje ook op Amazon, je kan het hier bekijken.

Playboy Boudoir Bunny

Op de achterkant van het doosje staan de kleuren van de lipstick en de nagellak. De nagellak is iets meer fuchsia dan de lipstick. De kleuren matchen wel erg mooi, en dat is ook de bedoeling van dit doosje. Bovendien staat er een leuke quote op de achterkant van het doosje: ‘Life is too short to be living somebody else’s dream.’ Waarheid!

Playboy Boudoir Bunny

De vormgeving van de lipstick en de nagellak vind ik fantastisch. De huls van de lipstick en de dop van de nagellak zijn mat zwart, waardoor ze er erg luxueus uitzien. Wat ik ook leuk vind aan de verpakkingen, is dat er Playboy op geschreven staat in elegante letters. Het zijn twee mooie producten!

Playboy Boudoir Bunny

Laten we beginnen met de nagellak. De nagellak heeft niet echt een naam, hij wordt enkel Nail Lacquer genoemd. De kleur is felrood, met een vrij koele ondertoon. Waar het licht op het flesje schijnt (links) zie je de fuchsia kleur door het rood piepen. Ik hou van koele nagellak, want dat past goed bij mijn huidskleur. Het kwastje is vrij dun, maar dat wilt niet zeggen dat hij niet lekker lakt. Ik vind het belangrijk dat het kwastje recht is, dat er geen haartjes uitsteken, want daardoor krijg je ongelijke randjes op je nagels.

Playboy Boudoir Bunny

Playboy Boudoir Bunny

Hierboven zie je hoe de Nail Lacquer eruitziet op mijn nagels. Ik beschreef de kleur als felrood met een koele ondertoon, en op de foto’s zonder flits hou ik me aan die beschrijving. Je zou hem zelfs een beetje frambooskleurig kunnen noemen, maar dan iets meer volwassen.

Playboy Boudoir Bunny Op de foto mét flits, daarentegen, ziet de nagellak er veel warmer uit. Op mijn nagels heeft hij dan de kleur van een tomaat! De ondertoon is dus eerder neutraal, omdat hij verandert naargelang welk licht je erop schijnt. Positief, want zo past hij zowat bij élke huidskleur.

De Nail Lacquer lakt erg gemakkelijk, ook al is het kwastje aan de dunne kant, en de nagellak droogt vrij snel op. Ik heb de nagellak niet heel lang gedragen, ik denk een dag of twee, maar ik had geen last van chips. Ik kan dus concluderen dat hij best goed blijft zitten.

Playboy Boudoir Bunny

De lipstick met de toepasselijke naam Lipstick, vind ik prachtig van vorm. Ik hou van lipsticks die een matte huls hebben, want die ogen erg luxueus. Het enige dat ik wat jammer vind, is dat je de kleur van de lipstick niet kan zien langs de buitenkant van de huls. Het zou leuk geweest zijn als de ‘Playboy’ bedrukking in de kleur van de lipstick zelf zou zijn.

Playboy Boudoir Bunny

Wanneer ik de lipstick opendraaide, zag ik een prachtige kleur. Felrood met een koele ondertoon, net als de nagellak. Op de foto hierboven kan je duidelijk zien dat de lipstickkleur heel anders is dan de letters op de huls.

Playboy Boudoir Bunny

Op de foto hierboven zie je goed de fuchsia schijn in de lipstick. Hij is dus erg koel, en daar hou ik van. Ik vind het leuk dat hij niet superfuchsia is, maar rood met een fuchsia ondertoon, zo oogt hij een stuk volwassener.

Playboy Boudoir Bunny

Mijn lippen zonder lipstick

Playboy Boudoir Bunny

De Lipstick op mijn lippen.

Playboy Boudoir BunnyDe lipstick Boudoir Bunny op mijn lippen.

De lipstick uit het Divine Duo is niet compleet mat, maar ook niet overdreven glanzend. Hij heeft een soort satijnfinish, die heel natuurlijk oogt. De kleur vind ik fantastisch, een mooi rood waar iedereen mee staat, en in combinatie met de finish wordt hij nog universeler.

De lipstick voelt erg comfortabel aan op mijn lippen, en blijft lang zitten. Zonder ondertussen te eten bleef hij bij mij zo’n drie uur zitten, en dat is erg lang voor mij (ik wrijf mijn lippen voortdurend over elkaar). De lipstick van Boudoir Bunny is een mooie, klassieke kleur die zowel gepast is voor overdag, als statement kleur, als ’s avonds, als stijlvolle red lip.

Conclusie
De lipstick en nagellak van Boudoir Bunny van Playboy zijn uitmuntende producten. Zowel de kleuren, als de combinatie, als de kwaliteit van de lipstick en nagellak zijn top. Beide producten zijn kleuren die iedereen in z’n collectie zou moeten hebben. De nagellak is stijlvol, lakt goed en blijft lang zitten, en de lipstick is met zijn prachtige ondertoon en finish geschikt voor zowat iedere huidskleur. Als je dus nog op zoek bent naar een mooie rode lipstick, zoek niet langer! De lipstick van het Boudoir Bunny Divine Duo is voor mij al een favoriet en gaat regelmatig mee in mijn handtas!

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.