Stiletto Plaknagels Glitterline Masquerade

Toen ik onlangs bij Blokker kwam, merkte ik nog enkele carnavalsartikelen op. Ik vond het wel grappig om ertussen te kijken, en tussen de belachelijke tasjes en pruiken zag ik een doosje liggen met gouden stiletto plaknagels. Ik was benieuwd hoe ik zou staan met stilettonagels, dus ik nam een doosje mee naar huis! Lees snel verder!

Stiletto Plaknagels Glitterline Masquerade

Ziehier het doosje met de prachtige glanzende nagels. Ik hou heel erg van het spiegeleffect dat zo moeilijk te creëren is met nagellak. Ook de vorm is speciaal: ze lopen lang uit in een punt.

  • Stiletto Plaknagels Glitterline Masquerade, €1,39 bij Blokker.

Stiletto Plaknagels Glitterline Masquerade

Ik denk dat het merk Glitterline Masquerade heet. Ik heb wat opzoekwerk gedaan en het bleek dat het een merk van theater- en carnavalscosmetica is. Ik vond jammer genoeg niet direct een webshop waar je de plaknagels kan bestellen.

Stiletto Plaknagels Glitterline Masquerade

Wanneer je het doosje opent, zie je tien plaknagels liggen. Als je het vormpje waar de nagels in liggen ook uit het doosje neemt, vind je ook twee velletjes met dubbelzijdige plakkertjes terug. Ik vind het jammer dat er maar tien nagels in het pakje zitten, want dan moet je al erg veel geluk hebben met de maten van de nagels.

Stiletto Plaknagels Glitterline Masquerade

Op de foto hierboven zie je hoe de nagels eruitzien als ik ze op mijn vingers heb gekleefd. Het aanbrengen ging verrassend gemakkelijk en de afmetingen van de nagels pasten vrij goed.

Stiletto Plaknagels Glitterline Masquerade

De nagels blijven door de plakkertjes ook nog wel goed zitten, dat had ik niet verwacht. Het is niet zo dat je ze voor een hele week kan dragen, maar voor een speciale avond blijven ze zeker zitten (op voorwaarde dat je wat oppast, natuurlijk).

Stiletto Plaknagels Glitterline Masquerade

De afmetingen van de nagels vallen dan wel mee, de vorm is voor mij wat minder. Mijn nagels zijn heel erg gebogen, en de plaknagels zijn eerder recht. Daardoor vind ik ze er een beetje raar uitzien, maar vanop een afstandje valt dat gelukkig niet zo op.

Stiletto Plaknagels Glitterline Masquerade

Ik vind de kleur en de ‘finish’ echt heel graaf. De nagels zijn prachtig goud en je kan jezelf er echt in zien. Dat spiegeleffect maakt de nagels zo uniek, ik wou dat ik een nagellak kon vinden die hetzelfde effect geeft!

Stiletto Plaknagels Glitterline Masquerade

Ook de vorm vind ik leuk. Ik dacht dat mijn nagels er een beetje eng zouden gaan uitzien, maar het heeft echt nog wel iets. Ik heb al vaak stilettonagels gezien bij Youtubers, en ik vond het altijd zo mooi staan. Om ze permanent te dragen zou ik het zeker niet doen, want wat zijn ze onhandig! Zeker als je jezelf aan het opmaken bent, prik je jezelf voortdurend.

Conclusie
Ben je op zoek naar iets speciaals voor een event, dat niet té opvallend is, maar je look toch dat beetje extra kan geven? Dan moet je zeker even langsgaan bij Blokker, want als je geluk hebt, zijn de Stiletto Plaknagels van Glitterline Masquerade er nog verkrijgbaar. Ze zijn verkrijgbaar in zilver en goud.

Wat vind jij van stilettonagels?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.