Makeup Revolution Ultra Eyeshadow Palette Flawless

Ik had er al veel over gelezen, en ik wachtte al weken geduldig op de dag wanneer ik hem kon bestellen: het Makeup Revolution Ultra Eyeshadow Palette Flawless. Een prachtig oogschaduw palette met mooie bruin- en grijstinten voor een mooie, natuurlijke look. Lees snel verder als je wil weten wat ik ervan vond!

Makeup Revolution Ultra Eyeshadow Palette Flawless

Wat was ik blij toen ik zag dat ik het palette online kon bestellen! Ik had al eerder producten van Makeup Revolution getest, maar dit palette stond hoog op mijn verlanglijstje. Zeg nu zelf, dit doosje is toch prachtig met z’n metallic, rosé-gouden finish.

Makeup Revolution Ultra Eyeshadow Palette Flawless

Het Flawless palette is een oogschaduwpalette met neutrale kleuren, en het bevat wel 32 oogschaduws!

Makeup Revolution Ultra Eyeshadow Palette Flawless

Op de achterkant van het doosje staat een afbeelding van elke kleur die in het oogschaduwpalette zit. Er is keuze genoeg, en het bevat zowel warme als koele kleuren. Ik hou van de combinatie van kleuren: je kan zowel een subtiele look voor overdag maken, als een donkere smokey eye of een opvallende gouden ooglook.

Makeup Revolution Ultra Eyeshadow Palette Flawless

Het palette zelf is glanzend zwart met gouden letters. Qua afmetingen is het oogschaduwpalette net iets groter dan het bronzerpalette dat ik eerder al besprak (klik hier voor dat artikel). Ik vind het jammer dat op de voorkant van het palette de naam van het palette niet staat, want op deze manier is het moeilijk om te zien welk palette welk is. De naam van het palette staat enkel in het klein op de achterkant van het palette.

Makeup Revolution Ultra Eyeshadow Palette Flawless

Het eerste wat ik graag wil opmerken aan dit palette: wat is het moeilijk om open te krijgen! Ik verpest mijn nagellak telkens ik het palette wil openen. Je moet echt heel hard trekken om de oogschaduws te zien. Verder ben ik erg tevreden over het palette: het is slank, oogt professioneel en heeft een grote spiegel.

Makeup Revolution Ultra Eyeshadow Palette FlawlessElke oogschaduwkleur heeft ook een eigen naam! Dat vind ik best indrukwekkend, omdat het er toch heel veel zijn. Door de namen wordt het bovendien erg gemakkelijk om een tutorial te maken!

De oogschaduws zonder flash

De oogschaduws zonder flash

De oogschaduws mét flash

De oogschaduws mét flash

De oogschaduws hebben verschillende finishes. De meesten hebben een satijnfinish, maar sommigen zijn ook mat of hebben shimmers. Je hebt echt van alles wat! In het palette vind ik de bordeaux kleuren er vooral heel mooi uitzien.

x

Paper – Soft Glow – Buff – Highlite – Angel – Unlimited – Brew – Silver Smoke

De eerste rij oogschaduws.

In de eerste rij oogschaduws is enkel Paper minder goed gepigmenteerd. Dat komt wel vaker voor bij lichte, matte oogschaduws. De rest is wél goed gepigmenteerd.

x

Almost There – Uncover – Barely Pink – Lowlite – Golden Night – Gold Digger – Cheerless – Blue Stars

De tweede rij oogschaduws.

Almost ThereUncover en Barely Pink zijn wat zachtere kleuren, maar de andere oogschaduws hebben echt héél veel pigment! Mijn favoriet is Golden Night, en vrij koele gouden kleur.

x

Smudge – Shimmer Heart – Universal – Copper Shimmer – Medal – Darkest Shimmer – Tarnish – Black Tie

De derde rij oogschaduws.

Op de derde rij staan wat warmere oogschaduws. Vooral Universal vind ik erg mooi, ik draag hem graag op mijn bewegend ooglid.

Makeup Revolution Ultra Eyeshadow Palette Flawless

Pure Chocolat – Raw – Red Night – Molton Chocolate – Burgandy Nights – GreenStars – Café Noir – Night

De vierde rij oogschaduws.

Op de vierde en onderste rij oogschaduws staan de donkere tinten. De kleuren zien er heel herfstig uit door de combinatie van bruin met bordeaux en donkergroen.

Look 1

Look 1

De eerste look die ik maakte was een heel subtiele en zachte look. Bruine, matte oogschaduws op mijn ooglid, en een lik mascara op mijn wimpers.

Look 2

Look 2

De tweede look die ik maakte is een iets zwaardere look, met brons op het ooglid en een subtiele winged liner.

Look 3

Look 3

Look drie is een avondlook. Ik bracht goud aan op mijn bewegend ooglid, en grijs in mijn arcadeboog.

De mogelijkheden van het Flawless palette zijn eindeloos. Ik heb in de maand maart énkel het Flawless palette gebruikt, en ik ben hem nog steeds niet beu. Het Makeup Revolution Ultra Eyeshadow Palette Flawless is echt een oogschaduwpalette voor jou als je op zoek bent naar een palette waar je zowat alles mee kan.

Ik merk wel dat de oogschaduws wat last hebben van fall-out, waardoor ik bijna bij elke ooglook achteraf extra concealer moet aanbrengen onder mijn ogen. Flink je borstel aftappen voor je de oogschaduw aanbrengt is dus de boodschap!

Voordelen

  • Goedkoop!
  • Goed gepigmenteerd
  • Mooie combinatie van kleuren
  • Verschillende finishes
  • Je kan er ongelooflijk veel kanten mee uit: een nude look, een smokey eye, een warme of koele look, …

Nadelen

  • De naam van het palette staat niet duidelijk op het palette vermeld
  • De oogschaduws zorgen voor wat fall-out
  • Het palette is moeilijk te openen

Het Makeup Revolution Ultra Eyeshadow Palette Flawless is te koop bij MakeUpMusthaves.nl voor €9,99.

Wat vind jij van Makeup Revolution?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.