Essence The Gel Nail Polish

Het assortiment van essence is sinds kort vernieuwd. Er zijn een aantal mooie producten bij gekomen, maar het is nog even wachten op ! Ik kreeg een setje van de nieuwe The Gel Nail Polish opgestuurd, en ik heb de lakjes natuurlijk uitvoerig getest. Lees snel verder als je wilt weten of de vernieuwde nagellakjes die de Colour & Go nagellakjes van essence zullen vervangen, waardige opvolgers zijn. 

Nieuwe essence The Gel Nail PolishAanschouw de nieuwe essence The Gel Nail Polish lakjes. Ik kreeg een nagellak, base coat én top coat opgestuurd. De combinatie van deze drie lakjes zou je nagellak 60% langer op je nagels doen blijven zitten. En dat zonder lamp!

De The Gel Nail Polish lijn vervangt de Gel Nails At Home lijn. Bij de Gel Nails At Home had je wél een ledlamp nodig, maar bij deze nieuwe The Gel Nail Polish is dat zelfs overbodig!

De Base Coat

De Base Coat

De base coat breng je aan op ongelakte nagels, en laat je best even drogen voordat je de gekleurde nagellak erover aanbrengt. De base coat droogt erg snel op en is niet heel glanzend, maar ook niet volledig mat.

Nieuwe essence The Gel Nail Polish

Over de base coat heen breng je dan de gekleurde nagellak aan. De vernieuwde The Gel Nail Polish nagellak heeft hetzelfde flesje als zijn voorganger, de Colour & Go nagellak. Ik was al fan van deze flesjes, ze zien er leuk en speels uit, en doordat de dop dezelfde kleur heeft als de nagellak zelf, zie je gemakkelijk in je stash met welke kleur je te maken hebt. Ook het kwastje is niet veranderd, en brengt nog steeds heel gemakkelijk aan.

Ik kreeg de kleur 11 – 4 ever young, een heel mooie, rood-roze kleur. Perfect voor de lente! Dit is echt een kleur die ik graag draag op zonnige dagen.

De top coat

De top coat

De top coat zit in een opvallend flesje met spiegelglans. Door die glans vind ik het flesje er erg professioneel uitzien. De top coat geeft een prachtige glans aan je nagels en zorgt ervoor dat je nagellak nog langer blijft zitten.

Base coat + Nagellak + Top Coat Net aangebracht

Base coat + Nagellak + Top Coat
Net aangebracht

Base coat + Nagellak + Top Coat  Net aangebracht

Base coat + Nagellak + Top Coat
Net aangebracht

Base coat + Nagellak + Top Coat Net aangebracht (met flits)

Base coat + Nagellak + Top Coat
Net aangebracht (met flits)

Op de foto’s hierboven zie je hoe de base coat, nagellak én top coat eruitzien wanneer ik ze net heb aangebracht. Ik moet zelfs bekennen dat hij hier al enkele uren op mijn nagels zit.

De combinatie van de base coat, nagellak en top coat zorgt ervoor dat mijn nagels er erg ‘vol’ uitzien en ontzettend hard glanzen. De top coat droogt bovendien erg snel en doet mijn nagels erg hard aanvoelen. Die nagellak zit er stevig op!

Base coat + Nagellak + Top Coat Na 8 dagen

Base coat + Nagellak + Top Coat
Na 8 dagen

Base coat + Nagellak + Top Coat Na 8 dagen

Base coat + Nagellak + Top Coat
Na 8 dagen

Base coat + Nagellak + Top Coat Na 8 dagen (rechterhand)

Base coat + Nagellak + Top Coat
Na 8 dagen (rechterhand)

Ik heb de nagellak gedragen totdat hij er niet meer goed uitzag. Na een week zat hij er op mijn linkerhand nog perfect op. Op de wijsvinger van mijn rechterhand begon hij een beetje af te bladderen. Op de achtste dag maakte ik een foto met het idee dat ik hem er zou afhalen, maar ik heb hem nog drie dagen gedragen. Mijn linkerhand bleef er net gelakt uitzien totdat ik hem verwijderde.

Het verwijderen van de nagellak ging erg gemakkelijk. Ik moest nét iets langer wrijven met nagellakremover dan bij een gewone nagellak zonder base- en topcoat. Door de basecoat trok de kleur van de nagellak gelukkig niet in mijn nagels en bleven mijn nagels mooi wit.

Als extra test heb ik de base- en topcoat ook getest in combinatie met een nagellak van een ander merk, maar die bleef niet echt langer zitten dan normaal. Ik ben er dus van overtuigd dat het echt om de combinatie van de The Gel Nail Polish Base CoatNail Polish en Top Coat gaat.

Voordelen

  • Goedkoop
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Snel aan te brengen
  • De nagellak blijft lang en stevig zitten
  • Er zullen heel veel kleurtjes te verkrijgen zijn: 46!

Nadelen

  • Geen!

Conclusie
Zijn de nieuwe The Gel Nail Polish lakjes van essence beter dan andere nagellakjes? Ja! Ze blijven echt ongelooflijk lang zitten, en ze zijn enorm gemakkelijk om aan te brengen. Op vijf minuutjes heb je een manicure die gemakkelijk een week op je nagels blijft zitten. Vanaf het moment dat ik ze zie staan in de winkel, wil ik alle kleurtjes!

De The Gel Nail Polish Lakjes zullen verkrijgbaar zijn vanaf 30 maart in 46 verschillende kleurtjes. 

Ga jij een van de vernieuwde essence The Gel Nail Polish proberen? 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.