Favorieten Maart 2015

Nee, het is geen grap: maart is alweer voorbij! Het was een leuke maand waarin ik veel leuke dingen heb gedaan. Verjaren, bijvoorbeeld! Ik heb deze maand ontzettend veel nieuwe dingen geprobeerd, en ik vind het steeds moeilijker om mijn favorieten tussen de grote hoop fijne producten te kiezen. Een paar dingen staken er toch bovenuit: hier zijn mijn favorieten van de voorbije maand! 

Favorieten Maart 2015

Dit zijn de vijf producten die zich ‘favoriet van Silke’ mogen noemen:

  1. De L’Oréal Paris Accord Parfait foundation, de beroemde ‘True Match‘.
  2. De nagellak uit de CATRICE limited edition Nude Purism. Het gaat om de kleur Pure Blue, prachtig ding!
  3. De NYC Expert Last Lip Lacquer in de kleur Central Park Passion, omdat hij mijn perfecte nude lip bleek te zijn.
  4. Het Makeup Revolution Ultra Eyeshadows oogschaduwpalette in Flawless, dat ik eerder besprak. Ik heb in de hele maand maart vrijwel enkel dit palette gebruikt.
  5. De halsketting die ik van mijn ouders kreeg, van het merk Tif.
L'Oréal Paris Accord Parfait

L’Oréal Paris Accord Parfait Foundation

Ik gebruikte heel lang de L’Oréal Paris Nude Magique Eau De Teint, omdat die foundation heel vloeibaar was en een heel natuurlijk, mat effect gaf. Jammer genoeg is de Eau De Teint sinds kort niet meer verkrijgbaar, dus ik hield mijn ogen al open naar een vervanger. Ik had al veel gehoord over de Accord Parfait of True Match foundation, dus besloot hem te testen. Vanaf het eerste gebruik was ik eigenlijk al overtuigd. De dekking is gemiddeld tot hoog, maar hij geeft toch een heel natuurlijk effect. Ik gebruik hem nu al een week of twee, drie, en ik ben nog altijd enorm tevreden. Ik heb de kleur Beige Rosé, en die is perfect!

L’Oréal Paris Le Teint Accord Parfait, €15,99

CATRICE Nude Purism Nail Lacquer Pure Blue

CATRICE Nude Purism Nail Lacquer Pure Blue

Als je hem nog ergens tegenkomt, neem hem dan mee: de CATRICE Nude Purism Nail Lacquer Pure Blue is een prachtige blauw-grijze nagellak die je nagels de cleane look geeft van witte lak, met toch dat extra vleugje kleur. Ik gaf hem in de review (klik hier om hem te lezen) een 10/10, en zo denk ik er nog steeds over. Pure Blue is momenteel mijn favoriete nagellak! En dat wilt heel wat zeggen, want mijn nagellakcollectie is erg omvangrijk.

CATRICE Nude Purism Nail Lacquer Pure Blue, €2,99

NYC Exper Last Lip Lacquer

NYC Expert Last Lip Lacquer Central Park Passion

Ik hou van dit soort vloeibare lipsticks. Ik vind ze gemakkelijk om aan te brengen, ze zitten erg comfortabel op de lippen en blijven als een gek zitten! Toen ik deze Expert Last Lip Lacquer van NYC vond, in de kleur Central Park Passion, bleek bovendien dat ik een perfecte nude kleur had gevonden voor mijn (moeilijke) lippen. Hij gaat nu steevast mee in mijn handtas, en ik ben nog altijd even verliefd op de kleur.

NYC Expert Last Lip Lacquer Central Park Passion, €3,99

Makeup Revolution Ultimate Eyeshadow Palette Flawless

Makeup Revolution Ultimate Eyeshadow Palette Flawless

Over dit palette schreef ik al een heel artikel (dat lees je hier), en in dat artikel vermeldde ik al casual dat ik de hele maand geen enkel ander palette had gebruikt dan dit. Het Makeup Revolution Ultimate Eyeshadow Palette in de kleur Flawless bevat 32 kleurtjes waarmee je eindeloos kan combineren. Een prachtige combinatie van lichte kleuren, donkere kleuren, matte oogschaduw en shimmers. Als je dit palette hebt, heb je nooit meer een ander palette nodig!

Makeup Revolution Ultimate Eyeshadow Palette Flawless, €9,99

Halsketting Tif

Halsketting Tif

Normaal gezien ben ik niet iemand die vaak juwelen draagt, al vind ik wel dat ze je look er mooi put-together kunnen doen uitzien. Ik kreeg van mijn ouders voor mijn verjaardag deze prachtige halsketting van Tif. Het is een heel fijn kettinkje, met een klein hangertje uit zilver. De vormgeving vind ik heel mooi, en de ‘geschuurde’ finish geeft het een beetje een urban look. En wat de hanger extra speciaal maakt: je kan het kuiltje met nagellak een ander kleurtje geven, zodat je halsketting altijd bij je outfit past!

Halsketting Tif, www.tif.be

Zo, dit waren alweer mijn favorieten van de maand maart. Ik ben erg benieuwd wat de maand april allemaal te bieden heeft!

Wat waren jouw favorieten de voorbije maand?

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.