Plog: Goed Gevoel Ladies Fair

Vorige week was het de Goed Gevoel Ladies Fair in Gent. Van 27 tot 29 maart kon je in de Flanders Expo gaan shoppen, workshops volgen en gewoon heel veel ontdekken. Op het laatste moment kreeg ik nog vrijkaarten in mijn handen gestopt, dus zondag ging ik – vooral geïnteresseerd in het beauty-gedeelte, natuurlijk – op ontdekkingstocht op de Goed Gevoel Ladies Fair.

Plog: Goed Gevoel Ladies Fair

De regen kwam met bakken uit de lucht, dus ik was blij toen ik binnenkwam in de Flanders Expo in Gent. Meteen nam ik een kaart bij de hand, zodat ik de hele beurs op een zo efficiënt mogelijke manier kon doorlopen. De ruimte was opgedeeld in vier delen: Wereld, Smaak, Stijl en Lijf. Ik was uiteraard het meest benieuwd naar het Lijf-gedeelte, want daar stonden de exposanten die het meest met beauty te maken hadden. Ik spotte heel wat makeup-merken waar ik nooit eerder van hoorde. Op de foto hierboven zie je makeup op basis van aloë vera.

Plog: Goed Gevoel Ladies Fair

Ik ben wel vijf keer doorheen de hele beurs gelopen, er was veel te zien. Ik vond het leuk om nieuwe producten en merken te leren kennen, maar anderzijds vond ik het ook wel jammer dat er geen exposanten waren waar ik al eens van gehoord had. De stand die je op de foto hierboven ziet, sprak me wel meteen aan: allemaal zakjes met superfoods!

Plog: Goed Gevoel Ladies Fair

Er was ook een plekje waar allerlei exposanten stonden die een webshop hadden. Ik spotte: veel stoffen, heel veel juwelen, makeup, verzorging, keukenspullen, …

Plog: Goed Gevoel Ladies Fair

Het leukste aan beurzen vind ik om dingen te testen. Makeup, in eerste instantie, maar ook dingen proeven vind ik fantastisch. Op de foto hierboven proef ik femme boost, een nieuw energiedrankje met pompelmoessmaak en een superschattig babyroze blikje, speciaal voor vrouwen!

Plog: Goed Gevoel Ladies Fair

Op de Goed Gevoel Ladies Fair kon je niet alleen shoppen, er waren ook allerlei workshops te volgen. Van koken tot afslanken, tot upcycling en je kon er zélfs leren flirten!

Plog: Goed Gevoel Ladies Fair

Deze stand vond ik er ook heel leuk uitzien: allemaal lippenbalsems in ronde verpakking. De door de eos-lippenbalsem geïnspireerde revo lippenbalsem was verkrijgbaar in vier geuren, maar ik besloot om toch gewoon voor een eos-versie te gaan.

Plog: Goed Gevoel Ladies Fair

Ik was al een keer of drie rondgegaan toen ik deze stand zag. Een hele hoop Sleek producten, maar ook Tangle Teezer, Khroma Beauty en Revlon. Ik moest natuurlijk even alles goed bekijken, want dat zijn allemaal merken die waar ik woon niet gemakkelijk te verkrijgen zijn! Ik liet me verleiden door de prachtige gouden Tangle Teezer en nam hem mee naar huis.

Plog: Goed Gevoel Ladies Fair

In de prachtige ruimte die hierboven op de foto staat, kon je je haar en makeup professioneel laten doen. Ik waande me even in de hemel door de poederroze doeken die muren vervingen, en de lichten om de spiegels heen. Jammer genoeg kon ik niet lang genoeg blijven om me kandidaat te stellen.

De Goed Gevoel Ladies Fair heeft me urenlang kunnen boeien. Ik heb een heel aantal nieuwe beauty-merken leren kennen, en bovendien kregen we aan het einde een rijkelijk gevulde goodiebag met een drankje, douchegel en veel kortingsbonnen. Toen we aan het einde van de dag weer buitenkwamen, hadden we wel twee gevulde zakken aan goodies bij!

Ga jij soms naar een beurs? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.