Makeup Revolution Amazing Lipsticks

Ik ben nog steeds van mening dat een mens niet genoeg lipsticks kan hebben. Zelf probeer ik het liefst elke dag een andere kleur. Nu eens rood, dan weer roze of bruin, en soms durf ik wel eens voor paars te gaan. Vandaag testte ik vier lipsticks van de Makeup Revolution Amazing Lipsticks lijn. Lees snel verder!

Makeup Revolution Amazing Lipsticks

Ik ben grote fan van het merk Makeup Revolution. Ze leveren een enorm uitgebreid assortiment, mooie verpakkingen en hoge kwaliteit voor een lage prijs. Als je nog niet hebt gehoord van het merk, check dan hier hun website. Ik test vandaag vier kleurtjes uit hun Amazing Lipstick lijn, dat zijn hun meest basic lipsticks.

Makeup Revolution Amazing Lipsticks, €1,49.Makeup Revolution Amazing Lipsticks

De Amazing Lipsticks zijn verkrijgbaar in wel 22 kleuren! Dat is enorm veel, als je weet dat ze ook nog allerlei andere soorten lipsticks verkopen. De kleuren gaan van nude naar rood naar zwart naar blauw. Ik vind het leuk dat er in de lijn ook wat minder klassieke kleuren zitten. De verpakkingen van de Amazing Lipsticks zijn vrij simpel, maar ik vind het leuk dat ze een topje hebben in de kleur van de lipstick zelf. Zo handig! Dat gekleurde dopje kan je er helaas niet afdraaien, zoals bij de MUA lipsticks.

Makeup Revolution Amazing Lipsticks

De kleuren die ik vandaag laat zien zijn (van links naar rechts)

  • Dare, een knalrode, matte lipstick
  • Lady, een rode lipstick met glanzende finish
  • Chic, een roze lipstick met shimmers!
  • Treat, een oudroze kleur met een wat koelere ondertoon
Swatches op m'n arm Treat - Chic - Lady - Dare

Swatches op m’n arm
Treat – Chic – Lady – Dare

Swatches op m'n arm Treat - Chic - Lady - Dare

Swatches op m’n arm
Treat – Chic – Lady – Dare

Op de swatches die ik maakte op mijn arm zie je hoe goed de lipsticks gepigmenteerd zijn. Bovendien dekt elke van de lipsticks ook uitstekend. Treat is een mooie, zachte bruine kleur. Chic is een beetje speelser: hij is barbieroze met shimmers. Lady is een knalrode lipstick met een neutrale ondertoon, en Dare is knalrood, met koele ondertoon en matte finish.

Makeup Revolution Amazing Lipsticks

Makeup Revolution Amazing Lipsticks

Op de foto’s hierboven zie je hoe mijn lippen eruitzien zonder lipstick. Ze zijn van nature vrij gepigmenteerd, dus ik vind het moeilijk om een geschikte nude lipstick te vinden.

Treat

Makeup Revolution Amazing Lipsticks

Treat is een vrij natuurlijke, oudroze tot bruine tint. Hij deed me in de huls wat denken aan de lipkleuren van de jaren negentig, en de populaire Kylie Jenner-trend.

Makeup Revolution Amazing Lipsticks

Op mijn lippen ziet Treat er wat minder donker en jaren negentig uit dan in de huls. Dat komt voornamelijk omdat mijn lippen al vrij veel kleur hebben van zichzelf. Toch maakt Treat mijn lippen iets donkerder en meer gekleurd. Mijn lippen vallen een beetje meer op.

Makeup Revolution Amazing Lipsticks

Treat is een heel mooie nude kleur voor getinte lippen. Op mijn lippen ziet hij er oudroze uit, en hij geeft mijn gezicht een frisse uitstraling. Ik vind het roze dat in de kleur zit er heel romantisch uitzien, en doordat hij toch ook wat bruin is, is hij erg subtiel en natuurlijk.

Chic

Makeup Revolution Amazing Lipsticks

Chic is een fuchsia-roze kleur, met een koele ondertoon en wit-paarse shimmers. Ik ben nooit echt fan van lipsticks met shimmers, dus ik ben benieuwd hoe hij uitpakt op mijn lippen.

Makeup Revolution Amazing Lipsticks

De shimmers zijn gelukkig heel fijn, en zorgen enkel voor wat extra glans op mijn lippen. De kleur is erg mooi, een echt lentekleurtje. Dit is een kleur die ik graag draag. Ik vind dat de shimmers in de lipstick best leuk aanvoelen op mijn lippen, want door de shimmers kan ik door mijn lippen over elkaar te wrijven, mijn lippen lichtjes scrubben. Een heel aangenaam gevoel.

Makeup Revolution Amazing Lipsticks

Chic is niet heel opvallend, maar is wel een vrij fel kleurtje. Ik hou wel van de roze kleur die in de lipstick zit, hij doet me er erg fris en fruitig uitzien. De shimmers in de lipstick zijn best leuk, ze geven mijn lippen een beetje een 3D-effect.

Lady

Makeup Revolution Amazing Lipsticks

Lady is een erg klassieke, rode lipstick, met glanzende finish. Het is een rood dat bij vrijwel elke huidtint, en bij elke gelegenheid past. Z’n ondertoon is warmer dan Chic of Dare, maar uiteindelijk is de ondertoon vrij neutraal.

Makeup Revolution Amazing Lipsticks

Op mijn lippen is Lady enorm goed gepigmenteerd, en erg dekkend. Hij brengt gemakkelijk aan en voelt romig en zacht op mijn lippen.

Makeup Revolution Amazing Lipsticks

Lady is een rode kleur die er erg stijlvol uitziet. Hij is niet echt heel warm, maar ook niet echt heel koel, waardoor hij bij elke kleur blush of oogschaduw past. Wel is hij erg opvallend en fel, maar daar hou ik wel van. Wil je hem wat minder opvallend dragen, dan dep je hem er wat af met een tissue, want hij is best gemakkelijk op te bouwen.

Dare

Makeup Revolution Amazing Lipsticks

Dare is nog een stapje verder. Het is een dieprode kleur met matte finish en een koele ondertoon. Toen ik Dare swatchte, voelde ik meteen dat hij mat was. Hij bracht wat stroever aan dan de andere lipsticks.

Makeup Revolution Amazing Lipsticks

In de huls valt het misschien niet meteen op, maar op mijn lippen is het eens zo duidelijk: Dare heeft een erg koele ondertoon. Ik vind hem op lippen er zelfs bijna fuchsia uitzien. Ik hou van lipkleuren met een koele ondertoon, want die passen bij meer huidtinten dan warme lipkleuren.

Makeup Revolution Amazing Lipsticks

Door zijn koele ondertoon contrasteert Dare met het warme in mijn huid, en ga ik er flushed uitzien. Dare is een lipstick voor durvers: het is een echt statement. Hij knalt van mijn lippen en heeft een heel stijlvolle look door zijn matte finish. Ik hou van dit soort lipsticks!

Conclusie
Zou ik de lipsticks opnieuw kopen? Treat en Dare wel. Treat is een speciale kleur die moeilijk te beschrijven valt, en een mooie nude vormt voor mijn lippen. Dare is een statement kleur die stijlvol mat is. Chic is iets te shimmery voor mij, al zou ik hem wel nog dragen. Lady is een erg mooie kleur, maar er is niet veel speciaals aan: het is gewoon een universeel rood. Als conclusie ben ik wel van plan om allevier de lipsticks nog eens te dragen, want ze zijn van goede kwaliteit en hebben prima kleurtjes. Treat en Dare krijgen van mij een 8/10, en Chic en Lady geef ik een 7/10. De Makeup Revolution Amazing Lipsticks zijn o.a. verkrijgbaar via Makeupmusthaves.nl.

Welke kleur lipstick draag jij het liefst?

Heb je deze al gelezen?

7 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.