Mijn nagellakstash

Oh, nagellak. Vroeger droeg ik het bijna nooit: het was me te veel werk. Maar tegenwoordig zal je me niet vaak zonder gelakte nagels zien! Mijn verzameling nagellakjes breidt dan ook danig uit, en op een dag werd hij zelfs te groot om in een schuif te passen. Vandaag laat ik jullie mijn huidige nagellakstash zien. Lees snel verder!

Mijn nagellakstash

Voilà, mijn nagellakstash hoe hij er nu uitziet. Een hele tijd zaten mijn nagellakjes in een schuif in mijn kast, maar na een tijdje kon er geen één meer bij, en moest ik een ander systeem bedenken. Ik vond het er altijd heel erg mooi uitzien als nagellakjes op een simpel plankje tegen de muur werden uitgestald. Bovendien vergat ik altijd nagellak aan te doen, omdat ik ze simpelweg niet zag liggen totdat ik bewust m’n schuif opende.

Mijn nagellakstash

Ik besloot dus op zoek te gaan naar een mooi plankje, en ik vond deze lijstplank in de Big Bazar. Normaal hoor je het met het plankje dat nu vanonder is tegen de muur te hangen, maar ik merkte dat er meer nagellakjes op de plank pasten als ik het omdraaide. De lijstplankjes kostten me in de Big Bazar zo’n €6, maar je kan ze ook vinden bij IKEA.

Mijn nagellakstash

Zoals je misschien al weet zijn de meeste nagellakjes die ik heb van L’Oréal Paris. Ik hou van de vormgeving van de flesjes, en de kwaliteit van de lakjes is meestal goed. Tegenwoordig hou ik van de lichtere kleurtjes, en er zitten een paar lakjes tussen waarvan ik echt een lentegevoel krijg!

Mijn nagellakstash

Ook mijn essence Colour & Go-verzameling is aanzienlijk. Ik heb negen nagellakjes van de Colour & Go-lijn, en ééntje is van de nieuwe The Gel Nail Polish-lijn. Colour & Go nagellakjes vind ik persoonlijk het beste lakken van alle nagellak die ik al heb getest. En ook de nieuwe The Gel Nail Polish vind ik fantastisch. Ik testte de nieuwe essence nagellak in dit artikel.

Mijn nagellakstash

Ik heb ook nog een aantal essence nagellakjes die niet uit de Colour & Go lijn zijn. De meeste ervan komen uit limited editions, maar er zitten ook top coats tussen.

Mijn nagellakstash

Op mijn plankje staan ook drie lakjes van O.P.I. Ik kocht onlangs drie kleurtjes waarvan ik er één heb weggegeven, maar ondertussen kon ik er nog eentje niet weerstaan. Tegenwoordig is mijn O.P.I verzameling weer met drie! Om de twee andere kleurtjes te zien, kan je hier klikken, en dan ga je naar dat artikel, en als je mijn NOTD met het middelste lakje wil zien, klik je hier.

Mijn nagellakstash

Ik besprak even geleden ook deze Ciaté lakjes. Dat artikel kan je hier lezen. Als je goed kijkt, zie je dat één van de kleurtjes is vervangen, net als bij de lakjes van O.P.I. De flesjes van Ciaté vind ik echt enorm schattig, met het strikje erop! Het zijn echt pronkstukjes op mijn plank!

Mijn nagellakstash

Ik heb vier nagellakjes van Bourjois, waarvan ik er al twee besprak. Voor dat artikel kan je hier klikken. De andere twee lakjes komen uit het French Manucure-setje. Nu ik er aan denk, ik moet nog eens een French dragen!

Mijn nagellakstash

Vervolgens heb ik nog vier lakjes van NYC, stuk voor stuk mooie lakjes. Vooral het taupe-kleurige vind ik tegenwoordig heel mooi!

Mijn nagellakstash

Ik heb vijf nagellakjes van CATRICE, erg weinig voor een nagellakverslaafde als ik. Ik had verwacht dat ik er wat meer zou hebben, vooral omdat mijn favoriete nagellak er ook eentje van CATRICE is. De flesjes van CATRICE vind ik trouwens ook heel mooi. trak en minimalistisch.

Mijn nagellakstash

Hier zijn ook mijn vijf nagellakjes van de Hema. Twee ervan zijn topcoats, een blacklight (!) en een matte top coat.

Mijn nagellakstash

Ik heb twee nagellakjes van Rimmel, en de witte is één van mijn favorieten!

Mijn nagellakstash

Deze drie kleine flesjes nagellak kocht ik eens bij de Yves Rocher toen er een aanbieding was. Vooral de koraalkleurige nagellak vind ik fantastisch, en draag ik graag als de zon schijnt!

Mijn nagellakstash

Hierboven zie je nog een aantal nagellakjes waarvan ik er één per merk heb. Zo heb ik het lakje van Cairuo gekocht toen ik in Marokko was, evenals het oranje doodshoofdlakje. Daarnaast zie je de rode lak van Playboy, een top coat van Essie, een blauw lakje van GoshFantasy Fire van Maxfactor en een rode nagellak van H&M die ik al heel lang heb.

Mijn nagellakstash

De laatste twee flesjes die op mijn plankje staan, zijn er met nepnagels in. Ik draag bijna nooit nepnagels, maar ik hou deze toch bij voor als ik een nagel-noodgeval heb: het kan altijd zijn dat al mijn nagels afbreken, of ik snel een kleur wil op mijn nagels zonder dat ik tijd heb om ze te lakken.

Mijn nagellakstash

Zo dit was mijn collectie nagellak. Ik weet dat het er wel wat zijn, maar ik heb een goed anti-hoard systeem: elke keer als ik een nagellakje koop, moet ik er ééntje wegdoen. Mijn plankje staat zo al vol genoeg! Natuurlijk is dat erg moeilijk, en ondertussen staan er al een paar nagellakjes te wachten tot er plaats vrijkomt op de plank, maar ik vind het gewoon zo moeilijk om te kiezen welke lakjes ik wil weggeven!

Hoe organiseer jij je nagellak?

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.