Yves Rocher Grand Rouge Lipstick

Het was al even geleden dat ik laatst een product van het merk gebruikte, maar vroeger was Yves Rocher mijn favoriete merk. Via de webshop kan je allerlei makeup en verzorgingsproducten bestellen van uitstekende kwaliteit, en er is bijna altijd een leuke aanbieding waardoor je veel geld kan besparen! Dat deed ik onlangs, en ik kocht deze Grand Rouge lipstick in de kleur Rouge Rayonnant. Lees snel verder!

Yves Rocher Grand Rouge Lipstick

Een jaar of twee geleden was Yves Rocher mijn favoriete makeupmerk. Bijna elke dag keek ik in de webshop rond tussen de lipsticks, bronzers en foundation, en ik vond het steeds moeilijk om de winkels van Yves Rocher te weerstaan. Na een tijdje niets meer van de producten getest te hebben, kwam ik deze Grand Rouge lipstick tegen. En geef toe, jij zou deze prachtige huls ook niet kunnen laten liggen!

  • Yves Rocher Grand Rouge Lipstick, €17,90

Yves Rocher Grand Rouge Lipstick

De Yves Rocher Grand Rouge lipstick zit in een prachtige, stijlvolle gouden huls, die toch niet té strak oogt en er heel creatief uitziet. De lipstick bestaat in wel 18 verschillende tinten rood. Er is dus zonder twijfel voor ieder wat wils! Ik koos voor de kleur Rouge Rayonnant, dat is een wat donkerdere roodtint met koele ondertoon.

Yves Rocher Grand Rouge Lipstick

Ik draag enorm graag lipsticks, dus ik ben natuurlijk fan van de Grand Rouge lijn. Ik heb mijn lipstick in de fysieke winkel van Yves Rocher gekocht, en ik had daar ook de mogelijkheid om de kleuren te swatchen. Ik vind het jammer dat de kleuren op de webshop zo weinig worden beschreven, want met zoveel roodtinten kan het wel eens moeilijk worden om net die kleur te kiezen die perfect is voor jou.

Yves Rocher Grand Rouge Lipstick

De kleur die ik koos – Rouge Rayonnant – vind ik er erg mooi uitzien. Ik hou van lipsticks die een wat donkerdere kleur hebben, en deze rode lipstick zou wel eens mijn perfect red lip kunnen zijn.

Yves Rocher Grand Rouge Lipstick

Op de foto hierboven zie je een swatch van de Yves Rocher Grand Rouge Lipstick in Rouge Rayonnant op mijn arm. Links zonder flits, rechts met flits.

Tijdens het swatchen voelde ik dat de lipstick erg romig en glad was. Toch doet dat niet onder voor het pigment: de kleur is in slechts één veeg enorm fel en dekt vrijwel perfect. Ik weet het meteen: dit wordt een comfortabele lipstick! ‘Stralend rood’ is een goede manier om de kleur te beschrijven. Hoewel hij wat aan de donkere kant is, is hij toch stralend.

Yves Rocher Grand Rouge Lipstick

Mijn lippen zonder lipstick.

Yves Rocher Grand Rouge Lipstick

Mijn lippen met een laagje Yves Rocher Grand Rouge Lipstick in Rouge Rayonnant.

Yves Rocher Grand Rouge Lipstick

Mijn lippen met een laagje Yves Rocher Grand Rouge Lipstick in Rouge Rayonnant.

De lipstick brengt – zoals ik al had verwacht – enorm gemakkelijk aan. Hij glijdt vanzelf over mijn lippen en voelt heerlijk hydraterend aan. Ik vind het altijd heerlijk als een lipstick mijn lippen verzorgt, en dat doet deze Yves Rocher Grand Rouge lipstick zeker. Ik ben onder de indruk van het pigment en de dekking, en dat zeker als je weet hoe glad en verzorgend de lipstick op mijn lippen voelt. Het enige dat een beetje jammer is, is dat hij niet heel goed op mijn lippen blijft zitten. Ik had ook niets anders verwacht, door zijn gladde textuur trekt hij niet heel goed in mijn lippen.

Conclusie
De Yves Rocher Grand Rouge Lipstick is zonder twijfel een ontdekking geweest voor mij. Ik heb het geluk gehad een perfecte rode tint uit te kiezen, maar ook de kwaliteit is uitstekend. Hij dekt goed, heeft veel pigment en voelt énorm zacht aan op mijn lippen. Alleen hecht hij niet heel goed aan mijn lippen, waardoor ik hem na een uurtje alweer moet bijwerken. Dat vind ik op zich niet zo erg, een zachte lipstick als deze is een plezier om aan te brengen, dus krijgt de Grand Rouge lipstick van mij een 9/10. Een prachtige lipstick die ik zeker vaker zal dragen! De producten van Yves Rocher zijn te koop in de Yves Rocher winkels, en in hun webshop!

Gebruik jij soms producten van Yves Rocher? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.