M.A.C Capricious

Het internet staat vol lof over allerhande producten. Eén product dat ik steeds weer zie voorbij komen, en waarvan telkens benadrukt wordt hoe fantastisch ze wel niet zijn, zijn de lipsticks van M.A.C. En niet voor niets, natuurlijk: ze hebben een enorm groot kleurenassortiment, en worden gedragen door de meest fashionable sterren. Ik was benieuwd of ze de hype waard waren, en koos een kleurtje uit waarover ik nog niets had gelezen: Capricious. Lees snel verder!

M.A.C Capricious

De lipsticks van M.A.C zitten steeds verpakt in hetzelfde matte, zwarte doosje. De verpakkingen van M.A.C zijn erg kenmerkend voor het merk: je herkent de producten van M.A.C meteen. Ook Capricious zit in zo’n doosje, ik kan niet wachten om het te openen!

M.A.C Capricious

Ik koos dus voor de kleur Capricious. Ik heb me in de M.A.C counter laten begeleiden door een verkoopster, want ik vond het écht te moeilijk om een kleur te kiezen tussen het grote aanbod van kleuren en finishes. Ik vertelde dat ik iets wilde dat niet té opvallend was, maar dat mijn lippen wel dat iets méér konden geven, en ze raadde me Capricious aan. Dat was trouwens ook de kleur die ze zelf ophad, en ik vond het haar heel mooi staan.

M.A.C Capricious

Als je de lipstick uit het doosje haalt, kan je die typische vorm van de M.A.C lipsticks zien. Een zwarte, matte huls, met een afgeronde dop. Je herkent ze uit de duizend! Wat ik overigens wel erg jammer vind aan deze verpakking, is dat je aan de buitenkant geenszins kan zien welke kleur er in de huls zit. Je moet de huls dus echt openen voordat je kan zien welke kleur je vasthebt.

M.A.C CapriciousCapricious, de kleur die ik koos, is een kleur die een beetje tussen roze en bruin in zit. In het ene licht ziet hij er roze, of zelfs rood uit, en in het andere licht is hij echt bruin. Ik vind dat hij een beetje lijkt op Central Park Passion van NYC, maar dan een stuk donkerder.

M.A.C CapriciousM.A.C CapriciousHierboven zie je hoe mijn lippen eruitzien zonder lipstick. Mijn lippen hebben van nature vrij veel pigment, dus het is vaak moeilijk voor me om een mooie neutrale lipstick te vinden die niet te licht is.

M.A.C CapriciousOp de foto hierboven draag ik Capricious op mijn lippen. Capricious is een lipstick uit de Lustre lijn, dus hij is niet honderd procent dekkend, maar heeft wel een mooie glans. Ik vind dat de kleur wat lijkt op mijn eigen lipkleur, maar dan wat donkerder, en met een koelere ondertoon. Capricious brengt gemakkelijk aan en voelt glad en zacht op mijn lippen.

M.A.C CapriciousCapricious is een lipstick die vrij neutraal is van kleur, maar die toch een beetje diepte geven aan mijn gezicht. Bovendien past hij bij vrijwel élke look, en ziet hij er in elk licht steeds een beetje anders uit. Op de foto hierboven ziet hij er weer wat lichter uit, maar wanneer ik de verlichting verander wordt hij weer wat donkerder. Ik hou van de koele ondertoon van de lipstick. Zeker in combinatie met het feit dat hij wat aan de donkere kant is, daardoor ziet hij er erg stijlvol uit. De lipstick blijft daarbij ook nog stevig zitten. Op mijn lippen houdt hij het gemakkelijk een uur of vier vol, terwijl de lipsticks van CATRICE slechts een uur of twee, misschien drie blijven zitten.

Conclusie

Nu ik mijn eerste M.A.C lipstick heb getest begrijp ik het enthousiasme rond de lipsticks. Capricious is een erg mooie kleur die neutraal is, maar toch een unieke tint heeft. Hij brengt heerlijk aan en voelt comfortabel op mijn lippen. Hij blijft bovendien erg goed zitten en is een mooie kleur die veel mensen goed staat. Misschien één klein minpuntje: op de huls kan je niet zien welke kleur er in de huls zit, dus je moet de lipstick echt al openen om de kleur te zien. Als concluderend cijfer geef ik Capricious van M.A.C een 8/10. Hij komt in het vakje bij mijn favoriete lipsticks te staan, en zal je waarschijnlijk snel terugzien!

Heb jij lipsticks van M.A.C? Welke kleur vind je het mooist?

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

  • brenda schreef:

    Deze is mooi, ga ik ook eens proberen! Ik heb syrup, dat is een lustre, hij lijkt wel een beetje op die van jou. Mijn favoriet is creme de la femme, ook een kleurtje dat je weinig voorbij ziet komen, zonde, hijs zo mooi!

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.