Benefit Roller Lash Mascara

Oh wat hou ik van de producten van Benefit! Het zijn stuk voor stuk statement producten, en in de loop van de jaren heeft Benefit mijn hart veelvuldig kunnen veroveren. De POREfessionalBENEtint en natuurlijk ook de They’re Real mascara zijn maar een paar van de dingen die in mijn geliefde Benefit-lade zitten. Vandaag bespreek ik een nieuw product: de Roller Lash Mascara zou je wimpers de perfecte krul geven. Lees snel verder!

Benefit Roller Lash Mascara

Eén ding dat ik enorm belangrijk vind voor een mooie, glamoureuze look, is een goede mascara. De Benefit Roller Lash mascara kreeg reeds menig goede bespreking, en hoewel hij nog maar zo’n twee maanden verkrijgbaar is, staat hij al op nummer drie van de bestsellers van Benefit.

  • Benefit Roller Lash mascara, €25

Benefit Roller Lash Mascara

Curl Power! Met de Roller Lash mascara hoef je geen wimperkruller meer te gebruiken. Met enkel een laagje mascara zouden je wimpers gesepareerd, gelift én gekruld worden. Bovendien zou de krul met gemak wel 12 uur blijven zitten. Top! Ik ben nog altijd op zoek naar de perfecte mascara die mijn wimpers lengte en volume geven, ze krullen én gekruld houden en niet uitloopt!

Benefit Roller Lash Mascara

En hier is hij dan: de Benefit Roller Lash mascara. Het doosje waarin de mascara verpakt zit ziet er al leuk uit, maar deze mascara huls is echt fantastisch. Het duurde even voordat ik hem doorhad, maar de huls is dus gebaseerd op een krultang, waarbij het roze dopje het handvat van de tang is. Wat leuk gevonden!

Benefit Roller Lash Mascara

Het roze dopje ziet er niet enkel superleuk uit, maar door het siliconen oppervlak ligt hij ook enorm goed in de hand. Bij het aanbrengen voel ik dat ik mijn wimpers gemakkelijk een rijke laag mascara kan geven. Tot dusver ben ik al fan van de mascara.

Benefit Roller Lash Mascara

Het borsteltje van de mascara is een beetje vergelijkbaar met het borsteltje van de They’re Real mascara: het heeft siliconen haartjes die vrij ver uit elkaar staan. Ik vind dat siliconen borsteltjes het best werken, en zeker deze gebogen vorm lijkt me ideaal. Langs de ene kant zijn de haartjes kort, en langs de andere kant zijn ze eerder lang. Het is dus de bedoeling dat je het borsteltje met de korte haartjes op je wimpers zet, en vervolgens tijdens het bewegen naar het einde van je wimpers het borsteltje ronddraait. Het lijkt ingewikkeld, maar eigenlijk is het erg simpel!

Benefit Roller Lash Mascara

Mijn wimpers zonder mascara

Op de foto hierboven kan je zien hoe mijn wimpers eruitzien zonder mascara. Ik heb wel een zielig stukje van mijn wimperlijn aangezet met wat eyeliner, maar niet mijn hele wimperlijn is gelined.

Benefit Roller Lash Mascara

Mijn wimpers met de Benefit Roller Lash Mascara

Wow! Wat een intens effect! Mijn wimpers hebben enorm veel volume, zijn superlang en hebben een mooie krul. De mascara is gemakkelijk aan te brengen en ik heb slechts één laagje nodig voor een glamoureus effect. Ik ben erg onder de indruk van de Benefit Roller Lash mascara.

Links: zonder mascara Rechts: met de Benefit Roller Lash Mascara

Links: zonder mascara
Rechts: met de Benefit Roller Lash Mascara

Op het overzicht dat je hierboven ziet, wordt nog duidelijker hoe fantastisch het effect van de mascara is. Vooral op de onderste foto zie je dat mijn wimpers enorm gekruld zijn. Het lijkt wel of mijn ogen veel meer open zijn mét de mascara. Ik gebruik de Benefit Roller Lash mascara nu al enkele weken en ik kan niet langer wachten, ik moet het zeggen: dit is de beste mascara die ik ooit heb geprobeerd!

Conclusie
Wat is de Benefit Roller Lash mascara een topper. Zo’n goede mascara heb ik nog nooit geprobeerd. Blijkbaar is hij met de They’re Real mascara over de Roller Lash mascara heen nog beter, maar ik ben zo tevreden met het effect dat de Roller Lash mijn wimpers geeft, dat ik daar nog niet eens de behoefte toe heb gehad. Wat een ontdekking! Het enige minpunt is natuurlijk de prijs die je ervoor betaalt, €25 is echt een heel bedrag voor een mascara. Toch vind ik hem het geld waard, en ik zou zelfs zo ver kunnen gaan hem een 10/10 te geven. Ik gebruik hem voortaan voor momenten waarop ik er éxtra goed moet uitzien, en ik begin al te sparen voor een volgende exemplaar: wat zou het vreselijk zijn als hij op is!

Heb jij de Roller Lash mascara al geprobeerd?

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.