Unboxing Deauty Box België April 2015

Wat is het leuk om nieuwe producten te ontdekken, maar soms zie je door het bos de bomen niet meer. De laatste tijd zijn er zoveel interessante, nieuwe merken, producten en concepten, en met Deauty krijg je maandelijks een mooie selectie producten opgestuurd om te proberen. Ik bestelde de box van april, en vandaag laat ik je zien wat erin zit! Lees snel verder! 

Unboxing Deauty Box België April 2015

Het is altijd feest als de Deauty Box aankomt. Zoals steeds zitten de producten verpakt in een mooie zwarte doos. Deze keer zit er een roze lintje rond, waar een banaan en een leuke quote opstaan. Ik hou van de dozen van de Deauty Box, ik heb er ondertussen al een paar in mijn makeupkasten staan om mijn spullen te organiseren.

Unboxing Deauty Box België April 2015

Deauty staat voor Discover Beauty, en dat is ook wat ik er zo leuk aan vind. Voor €16,95 per maand krijg je in België elke maand een goed gevulde doos opgestuurd. Er zitten fullsize producten in, en ook samples. Je bent er alleszins zeker van dat je waar voor je geld krijgt, want de waarde van de producten ligt steeds veel hoger dan de €16,95 die je ervoor betaalt!

Unboxing Deauty Box België April 2015

Ik vind het altijd superspannend om de doos te openen. In het deksel van de doos staat altijd een mooie foto, en in de doos zelf zie je eerst een foldertje waar het ‘menu’ van de maand in beschreven staat. Deze keer werden de producten gekozen door Elfi de Bruyn, de Nail-art experte van glamatheart.com.

Unboxing Deauty Box België April 2015

Tegenwoordig zitten de producten niet meer los in de doos, maar in een stevig zakje. Dat vind ik persoonlijk een extra pluspunt, want dat zakje kan je gebruiken om andere dingen in te bewaren! Vroeger werden de producten omhuld door papieren snippers. Het systeem met het zakje is een stuk luxueuzer, en minder rommelig!

Unboxing Deauty Box België April 2015

Rituals – T’Ai Chi schuimende douchegel

Het grootste product in de doos is deze foaming shower gel van Rituals. Ik hou van deze gel-to-foam douchegels, ze voelen heerlijk zacht aan en bovendien is de geur verrukkelijk!

  • Full size: 200ml, €8

Unboxing Deauty Box België April 2015

Carmex – Lip Balm

De lippenbalsems van Carmex zijn wereldwijd bekend en worden vaak benoemd als ‘beste lippenbalsem voor droge lippen’. Ik hou van het frisse gevoel dat de lippenbalsem van Carmex me geeft, en hij maakt mijn lippen heerlijk zacht.

  • Full size, €3,25

Unboxing Deauty Box België April 2015

Elfi en Eva Mouton – Nail Decals

Wat zijn deze nagelstickers leuk! Elfi raadt in het ‘menu’ aan om je nagels in een lichte kleur te lakken, de nagelsticker enkele seconden in water te weken, en dan de sticker op je nagel aan te brengen en te sealen met een top coat. Easy nail-art, daar hou ik van!

  • Full size, €8

Unboxing Deauty Box België April 2015

Cîme – Daisy Delight dag- en nachtcrème

Een extraatje dat in de doos zit is een sample’tje Cîme dag- en nachtcrème. Deze verhelderende crème is Elfi’s favoriet, komt uit België en is biologisch. Top!

  • Sample, Full size: €19,95

Unboxing Deauty Box België April 2015

Vita Verde – Schijfjes zuiverend rozenwater

Voor mij is dit de topper uit de Deauty Box: wattenschijfjes doordrenkt met rozenwater. Ik heb ze voorlopig nog niet getest, maar als ze goed reinigen is het echt dé ontdekking van het jaar (ja, nu al). Ideaal om mee te nemen, als ik ergens logeer of onderweg!

  • Full size, €4,49

Unboxing Deauty Box België April 2015

Maybelline – Color Show

Er zitten twee lakjes in de Deauty Box. Een niet heel onbekend merk, maar toevallig had ik nog nooit nagellak van Maybelline getest. Er zit standaard een witte lak in de box, en een felgekleurd lakje. Ik kreeg de groene lak opgestuurd, en er is er ook een roze. De groene nagellak is uit de Bleached Neons lijn, ik ben erg benieuwd hoe de kleur zal uitpakken op mijn nagels!

  • Full size, €3,99

Unboxing Deauty Box België April 2015

Mavala – Base Coat

Dit was het meest onbekende product dat deze maand in de doos zat, voor mij: een base coat van Mavala die verkleuring van je nagels voorkomt, en de levensduur van je nagellak verlengt. Elfi is de expert, en als zij zegt dat je altijd een base coat moet aanbrengen, dan moet het! Bij mijn volgende manicure komt deze Mavala Base Coat er dus zeker bij.

  • 5ml, Full size (10ml): €13,90

Unboxing Deauty Box België April 2015

Conclusie
De Deauty Box van april is weer goed gevuld. Ik vind het leuk dat de box deze maand erg persoonlijk is, met leuke tekstjes in het ‘menu’. Het leukste product uit de box is voor mij de Vita Verde schijfjes zuiverend rozenwater, een hele ontdekking! In totaal is de waarde van de Deauty Box van april €38,67. Dat is dus heel wat voor de €16,95 die je betaalt. Ik ben erg blij met de Deauty Box en kan niet wachten om alle productjes uit te proberen!

Heb jij de Deauty Box al eens besteld?

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.