Favorieten april 2015

Het lijkt wel of we de maand april zomaar zijn overgeslagen, zo snel is het weer gegaan. April was voor mij een enorm drukke maand, maar gelukkig heb ik regelmatig de tijd genomen om nieuwe dingen te ontdekken. Zo heb ik van de voorbije maand vijf favorieten uitgekozen waarmee ik mijn makeuproutine heb kunnen perfectioneren. De nadruk lag de voorbije maand duidelijk op het gezicht, want vier van de vijf producten zijn makeupproducten voor de teint. Lees snel verder!

Favorieten april 2015Dit waren de voorbije maand mijn vijf ultieme favorieten:

  1. De Real Techniques Miracle Complexion Sponge;
  2. Hot Mama van The Balm;
  3. M.A.C Pro Longwear Concealer;
  4. Benefit Roller Lash mascara;
  5. Bahama Mama van The Balm.

Favorieten april 2015

Real Techniques Miracle Complexion Sponge

Twee maanden geleden zou ik het niet geloven, maar tussen mijn favorieten van de maand zit een spons. Lange tijd gebruikte ik namelijk enkel kwasten om mijn foundation mee aan te brengen. Ik had de Miracle Complexion Sponge al een paar weken, maar ik was helemaal geen fan. De eerste keer dat ik hem probeerde, had ik hem onder de kraan gehouden en hem helemaal vochtig gemaakt. Zo nat vond ik dat hij veel te soepel was en foundation niet goed aanbracht. Toen ik langzaamaan toch een spons-aanhanger begon te worden, testte ik hem nog eens, maar in plaats van hem helemaal nat te maken, sprayde ik de spons lichtjes vochtig met een setting spray of gewoon water. Ik was direct fan! Zoals je kan zien heb ik hem al veel gebruikt, ik moet dringend een nieuwe aanschaffen! Ik zou niet meer zonder kunnen.

  • Real Techniques Miracle Complexion Sponge, €9,99 bij Di of €8,45 bij Feelunique.

Favorieten april 2015

The Balm Hot Mama

Ik reviewde eerder al de blush en bronzer van The Balm, en deze Hot Mama heb ik sinds ik hem de eerste keer gebruikte niet meer weggelegd. De kleur is perfect: hij past bij elke makeuplook en ziet er natuurlijk uit. Door de fijne shimmers die in de blush zitten, hoef ik niet eens meer een highlighter te gebruiken. Mijn wangen zien er telkens opnieuw zacht, vol en stralend. Ik krijg er voortdurend complimentjes over!

  • The Balm Hot Mama, €16,99

Favorieten april 2015

M.A.C Pro Longwear Concealer

Deze heb je ook al eerder voorbij zien komen: de M.A.C Pro Longwear Concealer. In mijn artikel was ik al onder de indruk van de superhoge dekkingsgraad, en ik ben nog steeds fan. Hij bedekt moeiteloos alles wat bedekt moet worden, maar ziet er nooit cakey uit. En met mijn productbesparende methode hoef ik niet bang te zijn dat hij snel opraakt. Klik hier als je mijn tip om product te besparen nog niet kent. Ik gebruik de Pro Longwear concealer tegenwoordig bijna elke dag, en ik moet zeggen dat geen enkele concealer z’n werk even goed doet.

  • M.A.C Pro Longwear Concealer, €18

Favorieten april 2015

Benefit Roller Lash Mascara

Deze had je al zien aankomen, want in het artikel dat ik erover schreef gaf ik de Benefit Roller Lash mascara wel een 10/10. En ik ben nog steeds van mening dat het de beste mascara is die ik ooit heb geprobeerd. Mijn geliefde Roller Lash mascara hou ik voor speciale gelegenheden, voor wanneer ik mijn wimpers supervol, superlang en prachtig gekruld wil. Liefde!

  • Benefit Roller Lash, €25

Favorieten april 2015

The Balm Bahama Mama

De bronzer die al lang op mijn wishlist stond, en deze maand ook effectief in mijn bezit kwam, behoorde ook al snel tot mijn ultimate favoritesBahama Mama is een enorm koele bruine kleur, die bijna grijs genoemd kan worden. Door zijn koele ondertoon is hij ideaal om te contouren op een lichte huid – zoals die van mij. Mijn zoektocht naar de perfecte contourkleur zit er bij deze dus ook op!

  • The Balm Bahama Mama, €16,99

Wat waren jouw favorieten de voorbije maand? 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.