W7 Lip Paint

Als er één ding is waar ik niet genoeg van kan krijgen, zijn het wel lipproducten. Lipsticks, lipstains, lipgloss, glosstain, lippotlood, ik wil alles uitproberen! Misschien ben je al enigszins bekend met mijn liefde voor vloeibare lipstick, en als dat niet het geval is: vloeibare lipstick is zonder twijfel mijn favoriete lipproduct! Toen ik over deze Lip Paints hoorde, van één van mijn favoriete budgetmerken W7, wist ik het meteen: dit is iets voor mij. Lees snel verder als je wilt weten hoe ze me bevielen!

W7 Lip Paint

Het kan zijn dat je nog niet vaak van het budgetmerk W7 hebt gehoord, want de producten zijn nog niet op heel veel plaatsen te verkrijgen. Toch zie je ze tegenwoordig steeds vaker, en vooral in verschillende webshops. Ik ben persoonlijk al even fan van W7, en ik besprak eerder al een bronzer en een mascara uit hun assortiment.

W7 Lip Paint

W7 staat vooral bekend om hun dupes. Zo hebben ze een dupe voor Benefit‘s Hoola en ook van hun bekende mascara They’re Real. Deze Lip Paints komen me qua verpakking wat minder bekend voor, maar volgens mij zijn ze een dupe voor de Too Faced Melted Metal vloeibare lipsticks. Topstukken, zijn dat! Ik hoop dat de Lip Paints vergelijkbaar zijn.

W7 Lip Paint

De W7 Lip Paints zijn dus vloeibare lipsticks, en zitten in een tube. Als je het product uit de tube ziet komen, denk je op het eerste moment dat het een lipgloss is. Wanneer je de Lip Paint aanbrengt op je lippen, krijg je eerst het effect van een gloss, maar na een aantal uren is het gloss-effect wat verdwenen, en is de lipstick in je lippen getrokken. Producten als de Lip Paint staan dus garant voor een langhoudende kleur op je lippen.

W7 Lip Paint

Ik koos twee van de vijf beschikbare kleuren. De eerste kleur die ik koos is Naughty, een vrij donker rode lipstick.

W7 Lip Paint

De tweede kleur die ik test is Perfection, een fel- felroze kleur. Zelfs in de tube ziet Perfection er al knallend uit, en wat heeft hij een koele ondertoon. Op sommige plekken merk ik zelfs een tintje paars op! Bij het fotograferen van Perfection merkte ik dat zonder de dop het product nogal snel uit de tube liepen. Dat is wat onhandig, want daardoor komt het product in de dop terecht en van daar loopt het over de tube heen. Daardoor is de tube van Perfection tegenwoordig wat plakkerig.

W7 Lip Paint

W7 Lip PaintHierboven zie je hoe mijn lippen eruitzien zonder enige lipstick.

W7 Lip Paint

Op de foto hierboven heb ik Naughty op mijn lippen aangebracht.

W7 Lip Paint

Op de foto hierboven draag ik Naughty op mijn lippen.

Naughty is een rode kleur die in de tube aan de donkere kant leek. Op mijn lippen ziet hij er echter heel wat minder donker uit. Ik zou hem zelfs eerder fuchsia noemen dan rood. Zijn ondertoon is dus vrij koel.

Het aanbrengen van de lipstick ging vrij gemakkelijk, maar ik heb dan ook gebruik gemaakt van een penseeltje. Ik koos gewoon een platte synthetische oogschaduwkwast, en daarmee ging alles heel vlot. De textuur van de lipstick is vrij aangenaam. Hij is niet zo crèmig als een gewone lipstick, maar ook niet zo plakkerig als een gloss. De kleur blijft bovendien ook erg lang op mijn lippen zitten. Ik droeg Naughty voor de rest van de dag, en na zo’n uur of 5 was de kleur er bijna af. Houd er rekening mee dat ik in die vijf uur heb gedronken, gegeten en mijn lipstick niet heb bijgewerkt!

W7 Lip Paint

Perfection op mijn lippen

W7 Lip Paint

Perfection is op mijn lippen de knallende kleur die ik verwacht had te zien. De lipstick felroze en heeft een enorm koele ondertoon. Ik ben echt gek op deze felle lipstick, het is echt een eyecatcher.

Perfection brengt ook erg vlot aan, en heeft zelfs nog wat meer pigment dan Naugthy. Met slechts één laagje lipstick zijn mijn lippen niet alleen volledig bedekt, de kleur ziet er ook zonder moeite enorm fel uit.

Conclusie
De W7 Lip Paints zijn vloeibare lipsticks die gemakkelijk aan te brengen zijn, veel pigment hebben en erg stevig blijven zitten. Mijn favoriet van de twee is Perfection, omdat ik nog niet zo’n felle kleur in mijn collectie heb zitten. Er zijn vijf kleuren beschikbaar, die jammer genoeg niet héél verschillend zijn – zo zijn de andere kleuren vrij licht roze – maar zeker de moeite om te proberen. En voor de prijs hoef je ze ook niet te laten liggen! Als ik de Lip Paints van W7 een score moet geven, zou ik Naughty een 8/10 geven, en Perfection zelfs 9/10! Ik kan er nog steeds niet van over hoe fel en knallend Perfection is!

Wat vind jij van vloeibare lipstick?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.