NOTD: Ciaté Cream Soda & Mattnificent

De nagellakjes die op mijn rekje het meeste opvallen, zijn zonder twijfel de schattige flesjes van Ciaté. Met hun originele vorm en lief strikje zijn het echt kleine kunstwerkjes, dus je kan je wel voorstellen dat ik het hoognodig vond om nog twee flesjes aan mijn rekje toe te voegen. Lees snel verder om mijn Nail Of The Day te zien!

NOTD: Ciaté Cream Soda & Mattnificent

Er valt niet heel veel uit te leggen aan deze Nail Of The Day, maar laten we zeggen dat het ook een minireview is van de twee lakjes die ik over elkaar aanbracht. Ik hou van grijze nagellak: het past overal bij en ziet er steeds stijlvol uit. Cream Soda van Ciaté heeft dus niet veel moeite moeten doen om mij te verleiden.

  • Ciaté Paint Pot Cream Soda, €12

NOTD: Ciaté Cream Soda & Mattnificent

Op de foto hierboven draag ik twee laagjes Cream Soda op mijn nagels. De lak dekt erg goed, en hij brengt ook heel erg gemakkelijk aan. Ik krijg hem zonder moeite mooi egaal op mijn nagels.

NOTD: Ciaté Cream Soda & Mattnificent

Ik hou van de kleur van Cream Soda. Hij is lichtgrijs en is erg neutraal. Dit is waarom ik hou van grijze nagellak hou: grijze nagellak is altijd gepast!

NOTD: Ciaté Cream Soda & Mattnificent

Ik draag erg regelmatig grijze nagellak op mijn nagels, en deze keer vond ik dat ik eens iets speciaals moest proberen. Daarom gebruikte ik over Cream Soda heen de matte top coat Mattnificent.

  • Ciaté Top Coat Mattnificent, €16,90

NOTD: Ciaté Cream Soda & Mattnificent

Op de foto hierboven heb ik één laagje Mattnificent over Cream Soda aangebracht.

NOTD: Ciaté Cream Soda & Mattnificent

Zoals je kan zien maakt Mattnificent mijn nagels met slechts één laagje prachtig mat. Mijn nagels zien er heerlijk zacht uit, en ze voelen ook erg aangenaam aan.

NOTD: Ciaté Cream Soda & Mattnificent

Ook op de foto mét flits zie je hoe mat mijn nagels zijn. Ik hou erg van deze matte grijze nagels. Ze zijn klassiek, met een moderne twist. Vanaf de eerste keer dat ik Cream Soda en Mattnificent gebruikte, was ik al fan. Ik denk dat ik deze combo veel vaker ga dragen!

Draag jij soms matte nagels? 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.