Favorieten mei 2015

Mei was een ongelooflijk drukke maand voor mij. Ik moest studeren, want dinsdag ben ik begonnen met mijn examens, ik had heel wat feestjes, en bovendien ben ik een paar dagen out geweest omdat ik ziek was. Veel tijd om nieuwe producten te ontdekken was er dus niet, maar de vijf producten die zich deze maand mijn favoriet mogen noemen zijn zeker het vernoemen waard. Lees snel verder als je wilt weten wat mijn favorieten van de maand mei waren!

Favorieten mei 2015

Bij mijn favorieten van mei zitten eigenlijk vooral basics, producten die ik bijna dagelijks gebruik. Producten die ik al een tijdje gebruik, maar waarover ik nog niet heel veel heb verteld.

Favorieten mei 2015

Mijn vijf favorieten van de voorbije maand zijn:

  1. St. Tropez Perfect Legs Spray, een zelfbruiner in sprayvorm;
  2. Catrice Prime and Fine Eye Shadow Base;
  3. Makeup Revolution Pro-Fix Amazing Makeup Fixing Spray, een setting spray;
  4. Essence All About Matt Fixing Compact Powder, mijn favoriete transparante poeder;
  5. Yves Rocher Flowerparty, een heerlijk zomers parfum.

St. Tropez Perfect Legs Spray

Favorieten mei 2015

Nu de dagen stilaan wat warmer worden, kiezen we al wat vaker voor outfits die wat meer huid laten zien. Ik ben al jaren fan van zelfbruiners, en ik kan met zekerheid zeggen dat de zelfbruiners van St. Tropez de beste zijn die ik ooit probeerde. Ik gebruikte eerder al hun zelfbruinende mousse en een crème, maar deze Perfect Legs Spray vind ik het allerfijnst. Het is een getinte spray die je supersnel kan aanbrengen. De mist is heel fijn, waardoor je geen bruine vlekjes krijgt, maar echt een prachtige egale gloed. Bovendien is de kleur niet oranje, maar heeft hij een erg natuurlijke kleur door zijn wat koelere ondertoon. Ik zit momenteel al door mijn tweede busje, en ik ben zelfs de dop al kwijt! Nu ben ik een andere zelfbruinende spray aan het testen, maar ik denk dat ik de Perfect Legs Spray snel opnieuw ga kopen!

  • St. Tropez Perfect Legs Spray, €14,10

Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base

Favorieten mei 2015

In een artikel dat ik even geleden schreef vergeleek ik de oogschaduwbasis van Catrice met die van essence. De basis van Catrice gebruik ik sindsdien erg regelmatig, en deze maand zit hij zelfs bij mijn favorieten! De oogschaduwbasis voorkomt dat mijn oogschaduw gaat creasen, maar heeft ook een licht tintje, waardoor mijn ogen er met enkel de basis erg fris uitzien. Echt een topper!

  • Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base, €3,99

Makeup Revolution Pro Fix Amazing Makeup Fixing Spray

Favorieten mei 2015

Toen ik laatst aan het shoppen was voor de Makeup Revolution lipsticks, zag ik deze setting spray van het merk. Ik was niet meteen overtuigd, maar omdat mijn setting spray net op was, besloot ik om hem te nemen. Ik ben zelf erg fan van setting sprays, dus sinds ik hem de eerste keer gebruikte was ik overtuigd. Hij geeft een heerlijk fijne spray, die mijn makeup een mooie finish geeft. Bovendien is hij er ook in een oil control variant, die je makeup extra lang vasthoudt.

  • Makeup Revolution Pro Fix Amazing Makeup Fixing Spray, €6,49

Essence All About Matt Fixing Compact Powder

Favorieten mei 2015

Een product dat ik al enorm lang gebruik, maar dat naar mijn mening veel te weinig lof krijgt is de essence All About Matt Fixing Compact Powder. Een transparant poeder met een heel fijne structuur, dat mijn foundation vrijwel onzichtbaar set en mijn huid langdurig mat houdt. Het poeder is erg universeel en handig door zijn compacte vorm. Momenteel zit ik volgens mij al aan mijn vierde of zelfs vijfde potje!

  • Essence All About Matt Fixing Compact Powder, €2,99

Yves Rocher Eau de Toilette Flowerparty

Favorieten mei 2015

Ik draag niet heel vaak parfum, maar toch heb ik een lade vol flacons met heerlijke geuren. Zo nu en dan herontdek ik zo’n heerlijk parfum in mijn lade, en dan gebruik ik hem elke dag. Flowerparty van Yves Rocher is zo’n heerlijk, zoete zomergeur die me steeds doet denken aan warme zomerdagen. Ik hou van zoete geuren, en deze Flowerparty is de laatste tijd favoriet. En bovendien vind ik het flesje superschattig!

  • Yves Rocher Eau de Toilette Flowerparty, €15,90 voor 30 ml

Zo, dit waren mijn favorieten van de maand mei.
Ik ben erg benieuwd naar jouw favorieten!

Wat waren jouw favorieten de voorbije maand? 

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.