Catrice Ultimate Stay Lipsticks

Ik ben gek op de lipsticks van CATRICE, en mijn collectie van de Ultimate Shine en de Ultimate Colour is dan ook aanzienlijk. Ik had de Ultimate Stay lipsticks al een paar keer zien liggen, maar een lange tijd kon ik me bedwingen. Op een bepaald moment verloor ik de controle, en nam ik toch twee kleuren mee naar huis. Ik kocht de kleuren 070 – Plum & Bass en 080 – Passion Red. Lees snel verder om te weten te komen of ik spijt kreeg van mijn aankoop.

Catrice Ultimate Stay Lipsticks

Ik zei het al: ik ben fan van de lipsticks van CATRICE. Ik heb momenteel niet minder dan 24 (!) van de lipsticks, en elke keer als ik bij Kruidvat ben, voel ik de verleiding om er nog meer te kopen. Plum & Bass en Passion Red zijn nummer 25 en 26, en zijn net een beetje anders dan mijn 24 anderen.

  • CATRICE Ultimate Stay lipsticks, €4,99

Catrice Ultimate Stay Lipsticks

De hulzen van de Ultimate Stay lipsticks zijn duidelijk smaller en langer van vorm dan die van de Ultimate Shine en Ultimate Colour lijn. Bovendien hebben ze een matte finish, waardoor ze er erg luxueus uitzien. Ik vind de verpakking al erg geslaagd!

Catrice Ultimate Stay Lipsticks

080 – Passion Red is een rode kleur. Ik draag bijna altijd een rode kleur op mijn lippen, en deze Passion Red vond ik er erg mooi uitzien. Ook 070 – Plum & Bass vond ik er prachtig uitzien in de huls, het is een donkerpaarse lipstick die er erg rijk uitziet.

Catrice Ultimate Stay Lipsticks

Op de foto hierboven zie je 070 – Plum & Bass. Op de foto ziet hij er fel paars uit, of zelf fuchsia, maar in het echt is hij een stuk donkerder.

Catrice Ultimate Stay Lipsticks

Een stijlvol rood kan niet ontbreken in de collectie van een lipstick-lover. Passion Red is zo’n klassiek rood, en met z’n langhoudende formule lijkt hij me de perfecte lipstick voor iemand als ik.

Catrice Ultimate Stay Lipsticks

Op de foto hierboven hebt ik links Passion Red en rechts Plum & Bass geswatcht.

Catrice Ultimate Stay Lipsticks

De beelden spreken voor zicht: dit zijn toppers. De lipsticks dekken bijna perfect, en hebben prachtig pigment. Ik vind beide kleuren echt prachtig. Ze zijn niet te donker, maar zeker ook niet te licht. Het zijn net high-end lipstick.

Lippen zonder lipstick

Op de foto hierboven zie je mijn lippen zonder lipstick.

070 – Plum & Bass

Catrice Ultimate Stay Lipsticks

Op de foto hierboven heb ik Plum & Bass aangebracht op mijn lippen. De lipstick brengt goed aan, maar hij voelt toch net iets stroever aan dan een normale lipstick van CATRICE. De lipstick dekt dan weer wel fantastisch, en geeft mijn lippen een felle kleur.

Catrice Ultimate Stay Lipsticks

Plum & Bass is een erg diepe, paarse kleur. Tegenwoordig ben ik heel erg into donkerdere lipkleuren, en zeker deze semi-matte lipstick vind ik erg mooi. De lipstick doet mijn lippen niet heel glad aanvoelen, maar ook niet droog. Ik voel hem eigenlijk helemaal niet zitten op mijn lippen. Bovendien zit hij ook stevig vast, zijn Ultimate Stay-gehalte is dus ook goedgekeurd!

080 – Passion Red

Catrice Ultimate Stay Lipsticks

Passion Red mag er ook best zijn! De lipstick is even gepigmenteerd, dekkend en fel als Plum & Bass. Ook Passion Red brengt een beetje stroever aan dan andere lipsticks, maar voelt zeker niet droog of oncomfortabel aan op mijn lippen.

Catrice Ultimate Stay Lipsticks

Op mijn lippen ziet Passion Red er niet overdreven opvallend uit, maar hij is eerder wat subtieler. Ik vind hem echt heel erg mooi, het lijkt wel of Passion Red gemaakt is om op mijn lippen te zitten! Hij is erg draagbaar, maar brengt mijn gezicht wel mooi in balans. Passion Red zou ik echt élke dag op élke gelegenheid kunnen dragen. Bovendien is hij gemakkelijk op te bouwen. Er is dus veel goeds aan deze lipstick!

Conclusie
De Catrice Ultimate Stay lipsticks zijn echt een ontdekking geweest voor mij. Ik begrijp niet waarom ik zo lang heb gewacht om ze uit te testen. Ze dekken goed, ze hebben veel pigment en blijven erg goed zitten. Zonder bijwerken blijven ze gemakkelijk een uur of vier, misschien vijf zitten. Bovendien slijten ze niet ‘brokkelig’, ze vervagen enkel lichtjes. Ik zou graag een negatief punt willen vertellen, maar ik kan eigenlijk niets slechts vertellen. Ze zitten niet eens oncomfortabel op mijn lippen, ik voel ze zelfs helemaal niet zitten! Van mij krijgen de Ultimate Stay lipsticks een 9/10. Ik heb al twee nieuwe favorieten, en het is nog maar de eerste dag van de maand!

Heb jij de Ultimate Stay lipsticks al geprobeerd?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.