M.A.C Mineralize Skinfinish Soft & Gentle

Vandaag op Silkeblogs: een product dat al heel lang in mijn collectie zit. Het is ook echt een beetje een klassieker, want een mooi highlighter die overal goed bij staat, daar kan je niet mee missen! Vandaag bespreek ik daarom mijn eerste M.A.C product ooit: de Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle. Lees snel verder als je wilt zien hoe hij eruit ziet. 

M.A.C Mineralize Skinfinish Soft & Gentle

Ik heb mijn MSF al een tijdje, en dat zie je ook aan de verpakking: sinds kort zijn de verpakkingen van de M.A.C Mineralize Skinfinishes vernieuwd. Als je wilt weten hoe de verpakking er nu uitziet, kijk dan naar dit artikel.

M.A.C Mineralize Skinfinish Soft & Gentle

Mijn tweede product van M.A.C ooit was namelijk ook een MSF! Ik besprak eerder al de kleur Cheeky Bronze, die ik wel eens als blush durf gebruiken. Deze Soft & Gentle is een stuk minder gekleurd. Waar Cheeky Bronze een uitgesproken bronzen, bruine kleur heeft, is Soft & Gentle bijna kleurloos, of eerder huidskleurig. Hij is dus ideaal als highlighter op de hoogste punten van je gezicht.

M.A.C Mineralize Skinfinish Soft & Gentle

Soft & Gentle ziet er in de pan lichtbruin-roze uit. Ik vind het patroontje dat in het product zit echt supermooi, het geeft de highlighter zo’n elegante uitstraling.

M.A.C Mineralize Skinfinish Soft & Gentle

Op deze close-up zie je hoe prachtig de glans van Soft & Gentle is. Bovendien zie je ook duidelijk het kuiltje dat ik door hem veel te gebruiken heb gemaakt in het midden van het poeder. Ik heb hem al meer dan een jaar, denk ik, en ik heb hem al ontelbare malen gebruikt. Toch zal het nog meerdere jaren duren voor ik de pan zal raken, want er zit echt veel product in het doosje.

M.A.C Mineralize Skinfinish Soft & Gentle

Op de foto hierboven heb ik de M.A.C Mineralize Skinfinish Soft & Gentle geswatcht op mijn arm. Links: daglicht zonder flits – midden: met flits – rechts: in het zonlicht.

Op de swatches zie je goed welk effect Soft & Gentle  heeft. Vooral in het zonlicht vind ik hem stunning. De zachte glans, de gouden ondertoon, hij heeft het allemaal.

M.A.C Mineralize Skinfinish Soft & Gentle

Op de foto’s hierboven draag ik links geen highlighter, en rechts de M.A.C Mineralize Skinfinish Soft & Gentle.

Wat ik vooral zo mooi vind aan Soft & Gentle, is dat z’n kleur zo mooi samensmelt met mijn huidskleur. Soft & Gentle is voor mij een perfecte highlighter voor overdag, en dat komt ook doordat hij zo gemakkelijk opbouwbaar is. Hierboven heb ik hem vrij stevig aangebracht, zodat je goed het effect kan zien, maar je kan hem ook heel subtiel aanbrengen.

M.A.C Mineralize Skinfinish Soft & Gentle

Hierboven draag ik de M.A.C Mineralize Skinfinish Soft & Gentle op mijn jukbeenderen.

Ik vind dat door foundation en poeder mijn huid vrij mat wordt, en door een klein beetje highlighter toe te voegen kan je gemakkelijk weer leven in je gezicht brengen. Bovendien lijken mijn jukbeenderen ook duidelijk voller, en ziet mijn gezicht er gelift uit.

Conclusie
Soft & Gentle
is al lang een favoriet, en dat blijft hij ook. Zulk een universele highlighter, die subtiel kan aangebracht worden, maar ook voor een opvallendere glans kan zorgen. Hij versmelt mooi met de huid, waardoor het effect altijd natuurlijk blijft. De perzikbronze highlighter van M.A.C is al lang een favoriet onder beautybloggers, en deze beautyblogger kan daar enkel bij aansluiten! De M.A.C Mineralize Skinfinish Soft & Gentle krijgt van mij een 9/10.

Heb jij Soft & Gentle al?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.