NOTD: Louboutin

Als ik niet weet wat ik met m’n nagels moet doen, kies ik altijd voor een neutraal kleurtje. Wit, grijs, maar ook heel vaak zwart. Zwarte nagellak vind ik vaak heel mooi staan, vooral voor ’s avonds. Toch ben ik soms op zoek naar een manier om een speciale touch te geven aan mijn nagels. Een glittertje, een steentje of een mat accent, en vandaag iets wat ik nooit eerder probeerde. Ik inspireerde mijn nagels op de bekende Louboutin schoenen, met name de zwarte pumps met de felrode onderkant. 

NOTD: Louboutin

Ik gebruikte twee verschillende kleurtjes nagellak. Een zwarte nagellak voor de bovenkant van mijn nagels, en een klassieke rode kleur om de onderkant van mijn nagels extra ‘in de verf te zetten’.

NOTD: Louboutin

Als zwarte nagellak gebruikte ik de nog oude Colour & Go van essence. Toen het nagellakassortiment vervangen werd, kreeg je twee Colour & Go lakjes voor de prijs van één. Ik scoorde toen op het laatste moment nog twee zwarte flesjes nagellak, want je hebt nooit genoeg zwarte lak!

NOTD: Louboutin

Een kleur die ook elke nagellakfanaat in z’n bezit heeft, is een klassiek rood. Ik gebruik als rode kleur een lakje van Playboy, dat erg felrood is. Ik wil graag dat de onderkantjes van mijn nagels echt opvallen, dus ik koos het felste rood tussen mijn lakjes uit.

NOTD: Louboutin

En dit is het resultaat van mijn Louboutin ‘nail-art’. Ik geef toe, het is niet ongelooflijk speciaal, maar ik vind het er best wel leuk uitzien. Ik dacht dat de rode onderkant vrijwel niet opviel, maar ongeveer vijf minuten nadat ik de foto’s had getrokken, kreeg ik een complimentje over mijn nagels.

NOTD: Louboutin

Het aanbrengen van de zwarte nagellak was uiteraard niet moeilijk, maar de rode lak onder mijn nagels krijgen was een stuk uitdagender. Mijn tactiek was uiteindelijk om gewoon heel erg te morsen op mijn vingers, en de wanneer de lak droog was hem weer van mijn vingers te halen met nagellakremover op een wattenstaafje. Uiteindelijk is het een heel gemakkelijke nail-art geworden, die elegant en minimalistisch is. Tip: gebruik voor een luchtigere look een nude lak in plaats van zwart op de bovenkant.

Lak jij soms de onderkant van je nagels?

Heb je deze al gelezen?

No Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.