Maxfactor Creme Puff Blush Alluring Rose

Het wordt weer zomer en mijn huid begint een kleurtje te krijgen van de zonnestralen die nu en dan eens door de wolken beginnen komen. Een look die perfect past bij zwoele zomeravonden is de bronzed goddess look, en hoe kan je die beter bereiken dan met een bronzen blush? Vandaag review ik de Maxfactor Creme Puff Blush in de kleur Alluring Rose, een prachtige gebakken blush. Lees snel verder als je wilt weten wat ik ervan vond.

Maxfactor Creme Puff Blush Alluring Rose

De Maxfactor Creme Puff Blush zit in een schattig, rond doosje. Ik vind de verpakking van de blush er al leuk en origineel uitziet, en ik vind het ook heel leuk dat je de kleur van de blush door de verpakking heen kan zien. Zo weet je meteen welke blush in het doosje zit!

  • Maxfactor Creme Puff Blush, €12,99

Maxfactor Creme Puff Blush Alluring Rose

De Creme Puff Blush is een kleine, gebakken blush, dat zie je aan het feit dat hij wat bol staat in het midden. Ik hou van gebakken producten, want ze zijn vaak van goede kwaliteit en ze gaan veel minder snel op dan gewone pressed powders.

Maxfactor Creme Puff Blush Alluring Rose

Ik koos voor de kleur Alluring Rose, dat is nummer 25. Het is een voornamelijk bronzen blush, met een aantal stukjes roze ertussen.

Maxfactor Creme Puff Blush Alluring Rose

Op de foto met flash zie je de kleur beter. Vrij warm brons met oudroze aders/vlekjes. Wat me ook meteen opviel is de mooie glans die in het product zit, die highlighter meteen overbodig maakt!

Maxfactor Creme Puff Blush Alluring Rose

Op de swatches zie je duidelijk dat de blush erg brons is. Van het roze zie je bijna niets meer terug. Ik vind de kleur desalniettemin erg mooi, zeker voor de zomer is hij perfect voor mij, maar soms vind ik dat bij dit soort blushes een beetje kleur mist. Dat is gemakkelijk opgelost door nog een klein beetje roze of rode blush over de bronzen blush heen aan te brengen, wat ik wel eens doe.

Maxfactor Creme Puff Blush Alluring Rose

Op de foto hierboven draag ik geen blush. Ik vind dat mijn wangen wat kleur missen, en voor een zomerse look zou ik zeker wat glans toevoegen.

Maxfactor Creme Puff Blush Alluring Rose

Op de foto hierboven heb ik de Maxfactor Creme Puff Blush Alluring Rose aangebracht op de appeltjes van mijn wangen en op mijn jukbeenderen.

De blush geeft mijn wangen lichtjes kleur, maar vooral een gezonde glans en bronzen glow. De blush geeft veel pigment af, dus ik bracht hem aan met een stipple brush voor een subtiel effect. Vandaag vind ik dat de blush mijn wangen van genoeg kleur voorziet, dus zal ik geen extra blush aanbrengen. Ik vind het effect dat de Maxfactor Creme Puff Blush in de kleur Alluring Rose mijn wangen geeft erg mooi. Hij lijkt sterk op Cheeky Bronze van M.A.C, maar met toch een beetje meer roze erdoorheen.

Conclusie
De Maxfactor Creme Puff Blush die ik testte in de kleur Alluring Rose is een ideale zomerblush: voornamelijk brons met een paar tintjes roze in. Als ik hem aanbreng op mijn wangen heb ik de perfect combinatie van roze en brons, en bovendien is de glans zichtbaar, maar natuurlijk. De blush heeft veel pigment – aanbrengen met voorzicht, dus – en brengt mooi egaal aan. Bovendien is het een gebakken blush, en zal hij dus lang meegaan. Een nieuwe favoriete blush voor de zomer? De Maxfactor Creme Puff Blush Alluring Rose krijgt van mij een 9/10. Een minpuntje is de prijs: €12,99 vind ik best veel voor een blush, maar aangezien hij niet snel op is, vind ik het nog wel kunnen!

Welke blush vind jij perfect voor de zomer?

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.