Catrice Volumizing Lip Booster

Dé trend van het moment op beautygebied is volgens mij heel duidelijk de Kylie Jenner lippen: volle, pouty lippen. Persoonlijk ben ik niet gezegend met een paar volumineuze lippen, maar het staat overal te lezen: dat kan je veranderen! Er zijn veel manieren om je lippen voller te doen lijken, en één van die manieren is door een lip plumper te gebruiken. Vandaag test ik er eentje van CATRICE. Lees snel verder als je wilt weten of de Volumizing Lip Booster mij volle lippen gaf!

Catrice Volumizing Lip Booster

Een lip plumper is een lipgloss waar ingrediënten in zitten die de bloeddoorstroming in de lippen bevorderen. Dat kan kaneel zijn (lekker!), maar ook bijvoorbeeld capsicum (dat is de stof die pepertjes pikant maken). Door deze ingrediënten zwellen je lippen lichtjes op en gaan ze er voller uitzien.

Catrice Volumizing Lip Booster

Het ingrediënt in de Catrice Volumizing Lip Booster dat de lippen doet opzwellen is menthol, en daardoor gaat de lipgloss natuurlijk ook ineens lekker fris ruiken! Ik ben persoonlijk wel fan van lipglossjes met muntgeur, maar als je dat niet aangenaam vind, zou ik je deze gloss niet aanraden.

  • Catrice Volumizing Lip Booster, €3,59

Catrice Volumizing Lip Booster

Ik vind de verpakking van de Catrice Volumizing Lip Booster er heel leuk uitzien. Het glossje is balkvormig, met zilveren dop en bedrukking. Ik vind hem er best luxe uitzien! Aan de dop zit een sponsapplicator, die wat langer en dunner is dan andere sponsapplicators. Niet heel speciaal, maar wel prima!

Catrice Volumizing Lip Booster

Als ik de gloss op mijn arm swatch, zie ik dat de substantie vrij dik is. Ergens vind ik dat verontrustend, want hij ziet er wat kleverig uit, maar ergens is dat ook goed: hij zal verzorgend aanvoelen. Wat ik ook leuk vind is dat de gloss een subtiel kleurtje heeft. Ik ben persoonlijk geen fan van dit soort kleurtjes, omdat mijn lippen hiervoor te donker zijn, maar ik kan me voorstellen dat bij mensen met lichtere lippen deze kleur erg leuk is!

Catrice Volumizing Lip Booster

Op de foto hierboven draag ik geen lipgloss, maar wel een lipstain (de NYC Smooch Proof Lipstain) die helemaal in mijn lippen getrokken is. Ik draag dus niets echt op mijn lippen.

Catrice Volumizing Lip Booster

Met enkel een stain kan alles er nogal mat uitzien, dus deze lipgloss komt goed van pas! Op de foto hierboven heb ik de Catrice Volumizing Lip Booster net aangebracht. De glans vind ik erg mooi, en ik zie ook dat hij een beetje kleur toevoegt aan mijn lippen. Die kleur valt natuurlijk niet erg op, maar het geeft toch iets extra’s.

Catrice Volumizing Lip Booster

En dit is hoe mijn lippen eruitzien nadat ik de Catrice Volumizing Lip Booster een paar uur op heb. Ik heb op geen enkel moment het gevoel gehad dat mijn lippen opzwollen of er voller gingen uitzien. Wat ik wel fijn vond was het tintelend gevoel waar de menthol voor zorgde.

Catrice Volumizing Lip Booster

Op de foto hierboven draag ik de Catrice Volumizing Lip Booster op mijn lippen.

Conclusie
Ik hoopte dat mijn lippen Kylie Jenner-waardig zouden worden, maar helaas zijn mijn lippen hetzelfde gebleven. Ik moet toegeven dat ik nog nooit een lip plumper heb gebruikt die écht werkt, maar deze Catrice Volumizing Lip Booster komt ook zeker niet in aanmerking. Wat ik er wel leuk aan vind is dat hij een mooie glans geeft, niet heel erg plakt en een aangenaam tintelend gevoel geeft door de menthol. Ik geef de Catrice Volumizing Lip Booster vandaag een 5/10. Ik zou hem niet aanraden, maar ik zou hem ook niet afraden. Misschien werkt hij bij anderen wel, voor de prijs kan je hem zeker proberen.

Heb jij al eens een lip plumper gebruikt? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.