L’Oréal Paris Super Liner & Super Liner Perfect Slim

Ik hou van eyeliner. Dat is geen geheim: je ziet mij vaak lopen met een subtiele winged liner als ooglook. Maar een mooie wing zetten is niet zo gemakkelijk en een van de belangrijkste factors is de eyeliner zelf. De liner moet goed in de hand liggen, een intens zwarte lijn zetten en probleemloos blijven zitten. Vandaag probeer ik een zwarte eyeliner en een glitter-eyeliner. Ben je benieuwd naar de L’Oréal Paris Super Liner & Super Liner Perfect Slim? Lees dan snel verder!

L'Oréal Paris Super Liner & Super Liner Perfect Slim

Bij een eerste aanblik op de liners moet ik meteen één ding zeggen dat niet ontkend kan worden: ze zien er mooi uit. Ik hou van de combinatie van goud met zwart, en in combinatie met hun fijne, elegante vormen zien de Super Liner en de Super Liner Perfect Slim er erg luxueus uit.

L'Oréal Paris Super Liner & Super Liner Perfect Slim

De Super Liner Perfect Slim is een eyeliner in penvorm met een vilten puntje. Zijn verpakking is erg dun, en hij ziet eruit alsof hij heel goed in de hand ligt. Net voor de dop heeft hij een stukje dat wat smaller is, waardoor de eyeliner nog meer weg heeft van een pen.

L'Oréal Paris Super Liner & Super Liner Perfect Slim

Het puntje van de pen is een vilten tipje. Ik werk wel graag met zulke eyeliners, maar ze vergen wel wat meer precisie dan gel liners of cake liners. Deze Super Liner Perfect Slim ziet er wel fijn uit.

L'Oréal Paris Super Liner & Super Liner Perfect Slim

De punt van de Super Liner Perfect Slim is heel dun en lang. Ik weet niet of hij dunner en langer is dan andere eyeliners als deze van andere merken, maar hij is alleszins langer en dunner dan de Super Liner Blackbuster die ik al eerder reviewde. Van die dikke eyeliner was ik best tevreden, dus deze ultrafijne tip zal me ook wel bevallen.

L'Oréal Paris Super Liner & Super Liner Perfect SlimDe tweede eyeliner van vandaag is deze Super Liner Ultra Precision. Deze eyeliner is niet zwart, zoals de vorige, maar heeft een glittertje. Ik gebruik dit soort eyeliners graag om een accent te zetten: ik breng wat glitters aan in mijn binnenste ooghoek, rond mijn zwarte eyeliner of over mijn zwarte eyeliner heen.

L'Oréal Paris Super Liner & Super Liner Perfect Slim

De kleur van de eyeliner is Precious Bronze. Ik draag vaak bronstinten, omdat die het blauw in mijn ogen goed doen uitkomen. Daarom koos ik voor deze Precious Bronze. En ook voor de supermooie verpakking, natuurlijk!

L'Oréal Paris Super Liner & Super Liner Perfect Slim

De Super Liner in Precious Bronze is geen pen-eyeliner, maar heeft een applicator aan de dop. Het puntje is geen vilten stiftje, maar een soort rubberachtig puntje. Het puntje voelt wel zacht aan, dus ik denk dat dit wel iets wordt.

L'Oréal Paris Super Liner & Super Liner Perfect Slim

Bij een nadere inspectie van het puntje zie ik wel duidelijk de fijne glitters zitten, maar ik vind dat de kleur niet echt brons genoemd kan worden. Het is eerder grijs, lijkt mij. Even swatchen!

L'Oréal Paris Super Liner & Super Liner Perfect SlimLinks zie je een swatch van de Super Liner in Precious Bronze, in het midden de Super Liner Perfect Slim met de zijkant geswatcht, en rechts de Super Liner Perfect Sim met het puntje van de stift gezet.

Twee dingen wil ik hierover zeggen: de Super Liner in Precious Bronze is echt wel grijs, en niet brons. Jammer, het had zo mooi kunnen zijn. Nu ja, een zilveren eyeliner is ook leuk, natuurlijk! Ten tweede: ik had verwacht dat ik beter zou kunnen werken met het puntje van de Super Liner Perfect Slim, maar doordat het puntje zo lang en fijn is, is het ook heel flexibel. Het dunne puntje geeft niet heel veel kleur af, dus je moet alles tekenen met de zijkant van het stiftje.

L'Oréal Paris Super Liner & Super Liner Perfect SlimOp de foto hierboven heb ik een mini-wing gezet met de Super Liner Perfect Slim, en heb ik mijn oog omrand met de Super Liner in Precious Bronze.

Zoals ik bij de swatch opmerkte, werkt het puntje van de Super Liner Perfect Slim niet zo goed. Het buigt gewoon té hard mee en zet geen lijn – enkel stipjes. Een wing zetten met deze liner is dus niet al te handig, maar om gewoon de wimperlijn aan te zetten werkt hij wel goed.

L'Oréal Paris Super Liner & Super Liner Perfect Slim

Over de Super Liner in Precious Bronze: buiten het feit dat hij helemaal niet brons is, vind ik hem ook niet zo goed werken. Terwijl ik de lijn probeer te tekenen, veegt het borsteltje de lijn zelf uit (ik weet niet goed hoe ik het moet uitleggen) en krijg ik bijna geen glitters. Op de foto hierboven zie je goed dat er op mijn bovenste wimperrand nagenoeg geen glitters zitten. Op mijn onderste wimperrand lukte het iets beter, maar toch zijn er bijna geen glitters te zien.

Conclusie
Ik ben een beetje teleurgesteld in de L’Oréal Paris Super Liner & Super Liner Perfect Slim. Ik had verwacht overdonderd te worden door het fijne puntje van de Perfect Slim liner, en een mooie, bronzen glitterlijn te kunnen zetten. Jammer genoeg werkt het puntje van de Super Liner Perfect Slim niet zo gemakkelijk, net omdat het zo fijn is. De Super Liner in Precious Bronze bleek bovendien niet zo brons te zijn als verwacht, en de glitters zijn vrijwel niet te zien op het ooglid. Ik kan niet anders dan de Super Liner in Precious Bronze een 2/10 te geven, en de Super Liner Perfect Slim een 5/10. Ik ben niet enthousiast.

Heb jij de L’Oréal Paris Super Liner & Super Liner Perfect Slim al geprobeerd?

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.