Favorieten juni 2015

Eindelijk zijn de examens voorbij en heb ik weer eens wat tijd om producten te ontdekken! Juni was voor mij een halve examenmaand, en de tweede helft van de maand had ik tijd om dingen te doen waar ik al lang aan wou beginnen. Het was een leuke maand, en ik heb ook een heel aantal leuke producten kunnen proberen. Vandaag laat ik je mijn vijf favorieten van de afgelopen maand zien. Lees snel verder!

Favorieten juni 2015

Dit waren mijn favorieten van de voorbije maand:

  1. Yves Saint Laurent Touche Eclat, een oplichtende concealer, en een klassieker;
  2. M.A.C lipstick in de kleur MAC Red, want rode lippen kunnen altijd, vind ik;
  3. De Schwarzkopf Got2b Texturizing Sea Salt Spray, voor beachy waves, zelfs al zit je niet aan het strand;
  4. Het Iconic Pro palette van Makeup Revolution;
  5. Mijn zelfgemaakte reinigingsolie.

Favorieten juni 2015

Ik besprak hem al even geleden (al lang geleden, eigenlijk) maar deze maand heb ik opnieuw ontdekt hoe fijn ik hem vind. Z’n fijne structuur maakt hem ultra licht, hij trekt niet in fijne lijntjes en zorgt voor een prachtig oplichtend effect. Ik gebruik hem heel graag, maar bewaar hem voor belangrijke momenten. Hij is namelijk erg prijzig!

  • Yves Saint Laurent Touche Eclat, €34,20

Favorieten juni 2015

Ik draag persoonlijk heel graag rode lipstick. Ik weet niet hoe het komt, maar een makeuplook zonder felle lip ziet er voor mij zelden ‘af’ uit. Een goede rode lipstick vind ik daarom echt cruciaal, en deze van M.A.C heb ik de afgelopen maand vaak gedragen. De kleur is MAC Red en volgens mij echt een populaire kleur!

  • M.A.C lipstick in MAC Red, €19

Favorieten juni 2015

Op de Got2b Texturizing Salt Spray ga ik niet te diep ingaan. Lees het artikel dat ik erover schreef en je zal zien waarom ik hem zo fijn vind. Een salt spray geeft je snel die beachy waves die me zo doen denken aan vakantie, strand, zee en  zon. Check zeker mijn artikel, want ik toon je ook de gemakkelijkste DIY ooit!

  • Got2b Texturizing Salt Spray, €6,99

Favorieten juni 2015

Aanschouw het prachtige Iconic Pro oogschaduwpalette van Makeup Revolution. Ik vind ze beide (1 en 2) fantastisch door hun pigment, de combinatie van kleuren, en omdat ze zowel matte als glanzende oogschaduws bevatten. Je kan hier echt alle kanten mee op! En voor die lage prijs moet je het zeker niet laten! Als ik er één favoriet moet uitkiezen kies ik de Iconic Pro 1. Lees ook mijn review van de paletten!

  • Makeup Revolution Iconic Pro 1, €8,49

Favorieten juni 2015

Oké, excuses voor de lelijke foto, maar dit flesje olie kan je er onmogelijk mooi doen uitzien. Toch hoort hij bij mijn favorieten van juni, en dat is niet zomaar! Nu de dagen wat warmer worden, en de zon regelmatig door de wolken heen komt, wordt mijn huid beduidend droger. En wat haat ik het om een droge huid te hebben: foundation gaan op velletjes zitten, mijn huid voelt trekkerig aan, … Vreselijk! Daarom ben ik blij dat ik deze maand opnieuw mijn reinigingsolie heb ontdekt: ik gebruik hem ’s avonds om mijn makeup te verwijderen en in de douche. En wat voelt mijn huid zacht, zachter dan ooit! Ik schreef ook een artikel waarin ik uitleg hoe jij je eigen reinigingsolie kan maken!

  • Mijn eigen reinigingsolie!

Wat waren jouw favorieten in juni?

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.