Covergirl Outlast All-Day Lip Color Berry Preserve

Een merk waar ik echt nog nooit iets over heb gelezen is het budgetmerk Covergirl. In Amerika heel bekend, maar hier in België hoor je er zelden iets over. Toch loop ik vaak voorbij het schap en bekijk even alle producten. Op een dag ging ik zelfs over op écht iets aan te schaffen van het merk, en vandaag review ik dus mijn allereerste Covergirl product ooit: de Outlast All-Day Lip Color in de kleur Berry Preserve. Lees snel verder!

Covergirl Outlast All-Day Lip Color Berry Preserve

Eigenlijk heeft Covergirl best nog wel wat leuke producten in z’n assortiment, maar ik moet helaas opmerken dat de verpakkingen, die wat goedkoper ogen, niet echt aantrekkelijk zijn. Ook de doosjes waar de producten soms in verpakt zitten, zien er niet echt appetijtelijk uit. Erg jammer, want als ik rondkijk op de website vind ik veel producten er goed uitzien.

Covergirl Outlast All-Day Lip Color Berry Preserve

Door mijn voorliefde voor lipstains koos ik uiteraard voor deze Covergirl Outlast All-Day Lip Color, een lipkleur die je in twee stappen moet aanbrengen. Ondertussen ben ik al wel vrij bekend met dit soort lipsticks, ik reviewde er al eentje van Maybelline, Rimmel en Maxfactor. Deze laatste, de Maxfactor Lipfinity testte ik in een mooie kleur die voor mij een goede nude kleur bleek. Ik vond de kleur zo mooi, dat ik deze Covergirl Outlast All-Day Lip Color in een vergelijkbare kleur kocht. De kleur heet Berry Preserve, en het nummer van de kleur is 556.

Covergirl Outlast All-Day Lip Color Berry Preserve

Hoewel ik de verpakking er niet luxueus vind uitzien – ik vind zelfs dat hij er erg goedkoop uitziet – hou ik wel van de simplistische vormgeving. De applicator is een standaard lipglossapplicator, dus niet met een gaatje in het midden, maar hij werkt prima. Hij neemt genoeg product op om mijn lippen in te kleuren.

Covergirl Outlast All-Day Lip Color Berry Preserve

Stap twee is natuurlijk de lipbalsem. De Outlast All-Day Lip Color blijft dan misschien wel goed zitten, doordat hij heel erg in je lippen trekt voelen je lippen wel heel droog aan. Een balsem is daarom geen overbodige luxe, tenzij je houdt van het gevoel van droge, schurende lippen.

Lippen zonder lipstick

Hierboven zie je hoe mijn lippen eruitzien zonder lipstick.

Covergirl Outlast All-Day Lip Color Berry Preserve

Op de foto hierboven heb ik de Covergirl Outlast All-Day Lip Color Berry Preserve net op mijn lippen aangebracht.

Zoals je kan zien droogt de lipstick mat op, en benadrukt hij best wel de lijntjes op mijn lippen. Om eerlijk te zijn vind ik dat niet erg, ik vind die lijntjes er nog wel leuk uitzien en ik vind zelfs dat mijn lippen er voller door lijken. Toch breng ik altijd de balsem erover aan, want ik haat het gevoel van droge lippen!

Covergirl Outlast All-Day Lip Color Berry Preserve

Ik vind de kleur erg mooi. Ik had verwacht dat hij er even nude zou uitzien als de Lipfinity in Angelic van Maxfactor, maar hij is een stuk donkerder. Gelukkig is dat momenteel heel erg in de mode! Ik moest even wennen aan de kleur, maar ik vind hem nu heel mooi. Hij is vrij neutraal, maar geeft toch een stijlvolle indruk doordat hij wat donkerder is, zonder dat hij echt opvallend is.

Covergirl Outlast All-Day Lip Color Berry Preserve

Op de foto hierboven heb ik de Covergirl Outlast All-Day Lip Color Berry Preserve de hele dag op mijn lippen gedragen.

Ik droeg de Covergirl Outlast All-Day Lip Color Berry Preserve de hele dag, van ’s morgens tot ’s avonds, en werkte ik hem regelmatig bij met de lippenbalsem. Ik heb veel gegeten, gedronken, en ben ’s avonds zelfs salsa gaan dansen. Ik heb de kleur geen enkel moment moeten bijwerken, maar ik heb de balsem er wel een aantal keer opnieuw over aangebracht. Hoewel mijn lippen met de lipstick wat droger aanvoelen dan normaal, vond ik het niet onuitstaanbaar. Met de Rimmel Provocalips, bijvoorbeeld, zou ik de balsem echt elk uur aanbrengen, maar met deze Covergirl Outlast All-Day Lip Color Berry Preserve deed ik dat maar vier keer op de hele dag. Hij is dus niet zo oncomfortabel als de andere lipsticks.

Conclusie
De Covergirl Outlast All-Day Lip Color in de kleur Berry Preserve heeft me verrast. Ik dacht dat hij niet heel speciaal zou zijn, maar hij bleek toch een aantal troeven te hebben. Zo is de kleur niet gewoon nude, maar net iets donkerder waardoor hij een heel mooi effect geeft, en bovendien voelt hij niet zo droog aan op mijn lippen als de andere lipstains. Toch vind ik dat de verpakking echt wel mooier had gemogen, vooral omdat je de balsem toch heel de dag meeneemt en regelmatig moet bovenhalen. Als conclusie geef ik de Covergirl Outlast All-Day Lip Color in de kleur Berry Preserve een 8/10. Ik ga hem zeker opnieuw dragen, al vind ik het verschrikkelijk om dit soort lipstains ’s avonds te verwijderen!

Heb jij een product van Covergirl? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.