Mimididi Sweet Kiss Lipstick

Alsof mijn lipstickcollectie nog niet groot genoeg was, kreeg ik onlangs deze twee leuke lipsticks opgestuurd. Ik hou ervan om te spelen met kleurtjes, en daarom vind ik het fantastisch om lipsticks (en ook nagellakjes, trouwens) in alle kleuren te hebben die er maar bestaan. De lipsticks die ik vandaag bespreek hebben allebei een roze tint, dus ik moet even uit mijn comfort zone (lees: rode lippen). Lees snel verder als je wilt weten wat ik vond van de Mimididi Sweet Kiss Lipsticks.

Mimididi Sweet Kiss LipstickDe Mimididi Sweet Kiss Lipstick hebben een erg leuke, speciale verpakking. De hulsjes zijn heel lichtroze, en hebben een bubbly vormgeving. De kleurtjes die ik vandaag test zijn de kleur 5 en de kleur 7. De kleurtjes hebben verder geen naam, maar 5 is een wat feller roze en 7 is een iets lichtere tint.

Mimididi Sweet Kiss LipstickWat ik heel leuk vind aan de verpakking, is dat de huls aan de bovenkant van de dop doorzichtig is. Zo kan je zien welke kleur lipstick er in de huls zit. De hulsjes doen me wat denken aan de helm van een astronaut. Ik vind ze heel leuk en speels!

Mimididi Sweet Kiss LipstickDe lipsticks zijn van het voor mij onbekende merk Mimididi. Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar ik vind dat de lipsticks er best leuk uitzien. Op de achterkant van de hulsjes staat het logo van het merk gedrukt.

Mimididi Sweet Kiss LipstickOp de hulsjes vooraan staat hun naam: het zijn de Sweet Kiss Lipsticks. Op de foto hierboven zie je duidelijk wat ik bedoel met de astronaut-helm-factor van de hulsjes!

Mimididi Sweet Kiss LipstickOp de foto hierboven zie je links kleur 7, die een wat lichtere roze tint is. Deze kleur noem ik altijd ‘bloemblaadjeskleur’, omdat het een fris en natuurlijk kleurtje is. Kleur 5 is een wat donkerdere roze kleur. Ik denk dat kleur 5 wat beter bij mij zal passen omdat ik van mezelf vrij donkere lippen heb.

Mimididi Sweet Kiss LipstickOp de foto hierboven heb ik de lipsticks geswatcht op mijn arm. Links zie je kleur 7 en rechts zie je kleur 5.

Beide lipsticks hebben niet echt een glanzende finish, maar zijn ook niet helemaal mat. Ik hou wel van die semi-matte look. Ze brengen niet superglad aan, maar ook niet overdreven stroef, ik vind ze iets minder stroef dan een matte lipstick. Ze hebben allebei een erg hoge dekkingsgraad en heel veel pigment.

Lippen zonder lipstick

Mimididi Sweet Kiss Lipstick

Op de foto’s hierboven draag ik geen lipstick. Mijn lippen zijn van nature vrij sterk gepigmenteerd, dus ik draag het liefst lipsticks die wat donkerder zijn. Als ik een te lichte lipstick draag, gaat het er wat onnatuurlijk uitzien.

Mimididi Sweet Kiss LipstickIk begin met kleur 5. Die is vrij donker roze, en ik vind hem er veelbelovend uitzien.

Mimididi Sweet Kiss LipstickOp de foto’s hierboven zie je hoe mijn lippen eruitzien met de Mimididi Sweet Kiss Lipstick in kleur 5.

Kleur 5 is een erg felle, roze lipstick. Hij brengt op mijn lippen niet superzacht aan, hij is zelfs wat aan de stroeve kant, maar geeft wel een mooi dekkend en gepigmenteerd effect. Door zijn semi-matte finish benadrukt hij jammer genoeg wel lichtjes de velletjes die op mijn lippen zitten. Op voorhand goed scrubben en lipbalsem dragen is dus de boodschap. Verder ben ik heel tevreden over de lipstick: hij blijft erg goed zitten, maar voelt helemaal niet oncomfortabel aan op mijn lippen. Na een tijdje voelt hij zelfs verzorgend als een balsem.

Mimididi Sweet Kiss LipstickOp de foto’s hierboven draag ik de Mimididi Sweet Kiss Lipstick in kleur 7.

Kleur 7 is een stuk lichter, maar niet zo licht dat ik er ziek ga uitzien. Daar was ik vooraf wel een beetje bang voor, omdat dat vaak het geval is bij mijn donkere lippen. Gelukkig is de Mimididi Sweet Kiss Lipstick niet té licht en geeft hij mijn lippen een subtiel vleugje kleur. Mijn mond krijgt die mooie ‘bloemblaadjeskleur’ waar ik zo van hou. Ook hier moet ik opmerken dat de lipstick velletjes een beetje benadrukt, maar kleur 7 doet dat minder dan kleur 5. Ook kleur 7 blijft best lang zitten en voelt na het aanbrengen zacht aan op mijn lippen. Ik vind wel dat kleur 7 iets minder zichtbaar is op mijn lippen, maar het feit dat mijn lippen van nature zo donker zijn heeft daar natuurlijk veel mee te maken.

Conclusie
Met mijn buitensporige collectie lipsticks, merk ik dat het moeilijk is voor lipsticks om echt indruk op me te maken. De Mimididi Sweet Kiss Lipstick doen dat toch een beetje, door hun grappige vormgeving, semi-matte finish en goed pigment. Doordat de finish aan de matte kant is, benadrukken ze allebei lichtjes de velletjes op mijn lippen, maar dat is gemakkelijk verholpen door vooraf even te scrubben. Qua kleur vind ik ze niet heel speciaal, maar wel leuke, frisse kleurtjes. Kleur 5 is mijn favoriet, maar ik heb natuurlijk altijd al een voorkeur gehad voor wat donkerdere lipsticks. Van mij krijgt de Mimididi Sweet Kiss Lipstick in de kleur 5 een 8/10 en in de kleur 7 een 7/10.

Kortingscode
Wat leuk! Ik kreeg een kortingscode om met jullie te delen! Met deze kortingscode krijg je 10% korting op de volledige webshop van BornPrettyStore. De code is: SKBH10. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Welke lipkleur vind jij het fijnst?

Heb je deze al gelezen?

6 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.