Makeup Revolution Euphoria Palette – Bare Euphoria

Als er iets is waar je mij plezier mee kan doen, is het wel een oog- én gezichtspalette. Ik hou van producten die multifunctioneel zijn, omdat ik vaak weg van huis ben. Als ik apart een oogschaduwpalette, én een bronzer, én een highlighter, én een blush moet meenemen, kan er al snel niets extra’s meer in mijn makeuptasje. Een palette dat deze vier producten combineert bespaart me dus heel wat inpaktijd en ruimte. Vandaag review ik het prachtige Makeup Revolution Euphoria Palette in de kleur Bare Euphoria. Lees snel verder!

Makeup Revolution Euphoria Palette - Bare Euphoria

In grote, witte letters valt de naam van het palette – Euphoria – meteen op tussen de gouden bedrukkingen op de zwarte, matte doos. Het doosje waar het palette in zit verklapt meteen al veel over het palette: er zitten 6 oogschaduws in en een contour-kit met blush, bronzer en highlighter. Ik koos de kleur Bare, dat is de lichtste kleur. Je hebt ook nog de kleur Bronzed Euphoria, die is iets donkerder.

  • Makeup Revolution Euphoria Palette – Bare Euphoria, €7,99

Makeup Revolution Euphoria Palette - Bare Euphoria

Jeej, op het Euphoria Palette staat de naam van het palette vooraan op het palette. Voor mij had de kleur Bare Euphoria er ook nog wel bij gemogen, maar op deze manier is het best in orde. Ik vind het palette heel mooi van vormgeving, net als alle andere paletten van Makeup Revolution, al vind ik de Iconic Pro paletten nog nét iets leuker, met hun matte, zwarte verpakking.

Makeup Revolution Euphoria Palette - Bare Euphoria

Toen ik het palette opende, werd ik verblind door de prachtige, glanzende en matte poeders in het palette. Wat een prachtige, zachte combinatie van kleuren. Wat ik ook altijd leuk vind aan de paletten van Makeup Revolution is dat ze een mega grote spiegel hebben! Erg handig voor onderweg, of voor als je ergens overnacht waar de spiegel geen goed licht heeft!

Makeup Revolution Euphoria Palette - Bare Euphoria

De oogschaduws zijn erg natuurlijk, om een bare look te maken, en de bronzer, highlighter en blush zien er prima uit! Er zitten drie matte tinten in het palette – de eerste oogschaduw, de vierde oogschaduw en de bronzer – en de overige zes tinten zijn glanzend. Ik vind dat de bronzer, highlighter en blush erg veel weg hebben van de bronzer, highlighter en blush van TheBalm. Denk aan Hot Mama als blush, Bahama Mama als bronzer en Mary-Lou Manizer als highlighter. Als de kwaliteit op de huid even goed is, ben ik onder de indruk.

Makeup Revolution Euphoria Palette - Bare Euphoria

Het pigment valt me niet tegen! De eerste oogschaduw, de matte highlighter is acceptabel, maar is niet om over naar huis te schrijven. De tweede, derde en vijfde oogschaduw zijn goed gepigmenteerd en de andere poeders zijn uitstekend gepigmenteerd. Vooral de vierde oogschaduw en bronzer zijn echt enorm goed gepigmenteerd! Check trouwens ook de prachtige gouden gloed die in de blush zit!

Makeup Revolution Euphoria Palette - Bare Euphoria

Ik heb een ooglook gemaakt met de oogschaduws in het palette. Ik gebruikte elke oogschaduw, behalve de vijfde van rechts, die kreeg ik er echt niet meer bij. Ik gebruikte de tweede oogschaduw als basis op het bewegend ooglid, en als highlighter in mijn binnenste ooghoek, de derde kleur op mijn bewegend ooglid, en de vierde kleur – de matte oogschaduw) in de arcadeboog. Met de donkerste oogschaduwtint creëerde ik wat diepte aan de buitenkant van mijn bewegend ooglid en op mijn onderste wimperrand, en ik gebruikte de matte highlighter als highlighter onder mijn wenkbrauw.

Makeup Revolution Euphoria Palette - Bare Euphoria

Ik maakte een daglook, en blendde daarvoor alle oogschaduws mooi in elkaar. Dat ging erg goed: de oogschaduws zijn heel zacht en smelten echt in elkaar. Een echte smokey eye kan je met dit oogschaduwpalette niet meteen maken, maar een frisse, lichte daglook lukt perfect!

Makeup Revolution Euphoria Palette - Bare Euphoria

Op de foto hierboven draag ik geen bronzer, blush of highlighter. Mijn gezicht mist wat diepte aan de zijkanten, en is vrij kleurloos.

Makeup Revolution Euphoria Palette - Bare EuphoriaHierboven zie je hoe mijn gezicht eruitziet wanneer ik de bronzer gebruikte om te contouren. Ik bracht de bronzer aan net onder mijn jukbeenderen en op de zijkanten van mijn voorhoofd. Ik vind hem echt heel erg mooi, hij is niet superwarm maar ook niet heel koel, waardoor hij een mooie gouden gloed achterlaat.

Makeup Revolution Euphoria Palette - Bare Euphoria

Op de foto hierboven heb ik ook de prachtige blush aangebracht. In de pan en op de swatches ziet hij er heel roze uit met gouden shimmers, maar ik merk dat hij er op mijn wangen veel minder gekleurd uitziet. Hij geeft een erg subtiele kleur af, en vooral veel gouden glans.Makeup Revolution Euphoria Palette - Bare Euphoria

Op de foto hierboven heb ik ook de highlighter aangebracht. Opnieuw ben ik heel tevreden: hij geeft een mooie glans en hij is gemakkelijk op te bouwen. Ik heb de highlighter lichtjes aangebracht en ik vind hem echt heel natuurlijk ogen. De combinatie van de bronzer, blush en highlighter is echt fantastisch.

Makeup Revolution Euphoria Palette - Bare Euphoria

Kijk hoe de bronzer, blush en highlighter mijn jukbeenderen vorm geven. Ik heb van mezelf helemaal geen sculpted cheeks, dus ik moet echt op bronzer, blush en highlighter vertrouwen om jukbeenderen te creëren.

Conclusie
Het Makeup Revolution Euphoria Palette – Bare Euphoria vind ik echt het perfecte palette om mee te nemen. De zachte oogschaduws zijn ideaal om een standaard ooglook mee te maken: ze blenden heel gemakkelijk, en hebben mooie subtiele kleuren. De bronzer is heel mooi, niet te warm maar zeker ook niet te koud, en smelt mooi samen met de huid. De blush geeft een subtiele kleur, maar vooral een mooie gouden glans, en de highlighter geeft mijn wangen die perfecte natuurlijke glow. De combinatie van de bronzer, blush en highlighter is bovendien echt fenomenaal: sculpted cheeks, maar niet overdreven en nog steeds natuurlijk. Ik geef het Makeup Revolution Euphoria Palette een 9/10. Hij is niet alleen heel handig, de kwaliteit is ook echt heel erg goed!

Hou jij ook zo van paletten die oogschaduw, bronzer, blush en highlighter combineren?

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.