New York Color Liquid Eyeliner

We kennen hem allemaal, en velen onder ons hebben er een haat-liefdeverhouding mee: de winged eyeliner. Een eyeliner die aan de buitenkant van het oog subtiel naar buiten en naar boven doorloopt. Een wing kan er echt prachtig uitzien, maar het vergt enige oefening. Bovendien moet je ook een goede eyeliner hebben. Vandaag review ik een vloeibare eyeliner, de New York Color Liquid Eyeliner. Lees snel verder om te weten te komen of hij mij beviel.

New York Color Liquid Eyeliner

Ik ben niet heel ervaren met vloeibare eyeliners. Ik werk zelf bijna altijd met pen-eyeliners met een vilten puntje, die zijn erg handig in gebruik. Ik besprak onlangs zo’n eyeliner, en ik merkte dat ik hem toch niet zo fantastisch vind. Het probleem met dat soort eyeliners is dat het puntje vaak iets te hard is, en geen volle lijn kan trekken. Sindsdien stel ik me open voor nieuwe vormen van eyeliner, en ben ik op zoek naar de ideale eyeliner voor een winged liner.

  • New York Color Liquid Eyeliner, €2,79

New York Color Liquid Eyeliner

De New York Color Liquid Eyeliner bestaat in twee kleuren. Ik koos voor de kleur Black, dat is de gewone zwarte variant, maar je kan ook kiezen voor Pearlized Black, waarvan ik veronderstel dat hij wat harder glanst. De Liquid Eyeliner zit in een kleine, smalle, elegante zwarte huls met zilveren letters. Hij ziet er niet heel mooi uit, maar zeker ook niet lelijk.

New York Color Liquid Eyeliner

Wanneer je de dop van de huls draait, zie je een ultrafijn kwastje, met een paar haartjes. Op het eerste zicht lijkt het kwastje wel goed in de hand te liggen, maar de haartjes van het kwastje lijken me nét iets te lang om echt precies te werken.

New York Color Liquid Eyeliner

Op de foto hierboven zie je hoe het kwastje eruitziet. Het is niet héél lang, maar toch lijken de haartjes er wat ‘losjes’ uit te zien. Ik moet wel toegeven dat er goed veel product op de haartjes zit, waardoor hij de verwachtingen weer wat naar boven haalt.

New York Color Liquid Eyeliner

Op de foto’s hierboven heb ik de New York Color Liquid Eyeliner op mijn arm geswatcht.

Ik ben erg onder de indruk van de eyeliner. Met slechts één zacht veegje heb ik een intens zwarte, en doorlopende lijn. Het effect van de New York Color Liquid Eyeliner is echt heel anders dan het effect dat een eyeliner met vilten puntje geeft.

New York Color Liquid Eyeliner

New York Color Liquid Eyeliner

Ziehier het resultaat. Op de foto’s hierboven heb ik een subtiele winged eyeliner gezet met de New York Color Liquid Eyeliner.

Het aanbrengen van de eyeliner ging beter dan verwacht. Het kwastje van de eyeliner werkt heel vlot en brengt de eyeliner met één veeg intens aan.

New York Color Liquid Eyeliner

Het ging heel gemakkelijk om een rechte, strakke lijn te zetten. Ik hoef geen twee keer over dezelfde plek te gaan voor een ononderbroken lijn.

New York Color Liquid Eyeliner

Ik had verwacht dat het kwastje wat onhandig zou zijn, maar het is net flexibel genoeg om zacht over mijn oogleden te glijden, terwijl het ook makkelijk te controleren valt.

New York Color Liquid Eyeliner

Normaal gezien ben ik geen held in winged eyeliners, maar zelfs de eerste keer dat ik de New York Color Liquid Eyeliner gebruikte, verliep het vlekkeloos. Ik hou echt van winged eyeliners, en ik combineer ze het liefst met een felle lip. Sinds de ontdekking van deze vloeibare eyeliner, draag ik weer regelmatig een winged liner. En hij lukt elke keer opnieuw!

Conclusie
De New York Color Liquid Eyeliner heeft me verrast. Na een lange tijd van eyeliners met vilten puntje, gebruikte ik voor het eerst een vloeibare eyeliner en ik had niet verwacht dat mijn wing zo goed zou lukken. Zelfs de eerste keer dat ik de New York Color Liquid Eyeliner gebruikte, kreeg ik moeiteloos een perfecte, strakke winged eyeliner, en dat op mijn beide ogen! Ik weet het zeker: ik ben fan van vloeibare eyeliner! Er is niet echt een negatief punt aan de New York Color Liquid Eyeliner, als ik er één moet noemen zeg ik misschien de goedkoop ogende verpakking, al maakt dat me niet zo veel uit. Ik geef de New York Color Liquid Eyeliner een 9/10. Bedankt, vloeibare eyeliner, om me weer het zelfvertrouwen te geven dat ik nodig had om winged eyeliners te zetten.

Wat is jouw favoriete vorm van eyeliner?

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.