Todays Look: Mistify

Zo nu en dan vind ik het heel leuk om eens te spelen met makeup. Zo gebruik ik regelmatig eens een nieuwe oogschaduw, een andere techniek of gooi ik heel m’n routine om. Vandaag ging ik voor een simpele smokey wing, en die combineerde ik met een prachtige blush en een lipstick die ik vandaag voor de eerste keer gebruikte. Lees snel verder als je wilt zien welke producten ik voor deze look gebruikte!

Todays Look: Mistify

Basis

  • Rimmel Wake Me Up Foundation
  • Physicians Formula Cosmeceutical Youth-Boosting Dark Circle Corrector + Concealer
  • Couleur Caramel Poudre Compacte

Todays Look: Mistify

Wangen

Todays Look: Mistify

Ogen

Todays Look: Mistify

Todays Look: Mistify

Lippen

  • Makeup Revolution Amazing Lipstick in de kleur Mistify

Todays Look: Mistify

Welke look draag jij vandaag?

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.