Favorieten juli 2015

Juli is weer bijna voorbij, en wat was het een bewogen maand! Ik had het enorm druk met mijn werk, ik had een heel aantal visagie-opdrachten en ik ontving ook een nieuwe lens, waar ik elk vrij moment mee bezig was. Vreemd genoeg heb ik toch veel tijd gehad om producten uit te proberen, en vandaag zie je mijn vijf favorieten van de voorbije maand. Lees snel verder als je wilt weten welke dat waren!

Favorieten juli 2015

Opvallend: mijn favorieten zijn voor 80% in een zachte zalmkleur! Enkel de grote, blauwe fles shampoo valt uit de toon! Dit waren mijn favorieten de afgelopen maand:

 • Bio-Oil, een heerlijk zachte olie die ook nog eens lekker ruikt;
 • De Bronzing Papers uit de essence Love & Sound limited edition;
 • Reflex-Silver zilvershampoo van Schwarzkopf;
 • M.A.C Face and Body Foundation;
 • essence The Gel Nail Polish in de kleur 34 – Candy Love.

Favorieten juli 2015

Misschien zijn er sommige onder jullie die al op de hoogte zijn van mijn sterke liefde voor olie. Ik hou van olie om mijn huid te voeden en te verzachten, en ook om mijn haar een extra verzorgingsbeurt mee te geven. Mijn lichaam is me altijd heel dankbaar. Meestal gebruik ik olijfolie, die is het goedkoopst en bij mij altijd in huis, maar soms vind ik dat olijfolie een iets te vet laagje achterlaat. Toen ik onlangs deze Bio-oil nog eens probeerde, voelde ik hoe fijn hij smeerde, hoe lekker hij rook en hoe zacht hij mijn huid maakte. Nu gebruik ik Bio-oil regelmatig net voordat ik mijn make-up ga aanbrengen, als een soort maskertje dat ik weghaal met wat lotion. Mijn huid voelt zacht aan, is veel minder droog, en er blijft geen vet laagje achter waardoor mijn huid gaat glimmen als een discobol!

 • Bio Oil, €11,95 voor 60ml

Favorieten juli 2015

Over glimmen als een discobol gesproken: dat kan ik! Zeker in de zomer begint mijn T-zone (vooral mijn neus) vrij hevig te glimmen, en moet ik ingrijpen. Ik vind het enorm onhandig om een doosje poeder mee te nemen: je wilt niet weten hoeveel doosjes er in mijn tas al aan diggelen zijn gevallen. Bovendien moet je dan nog een extra kwast meebrengen, en met die twee dingen zit mijn tasje vaak al vol. Maar nu heb ik de oplossing ontdekt: je hoorde vast al van de bekende blotting papers, dat zijn kleine papiertjes waarmee je overtollig talg van je huid kan deppen. En plots hoorde ik dat er ook blotting papers met bronzer bestaan! Zo ideaal: je haalt meteen de overtollige glans van je gezicht, terwijl je tegelijkertijd wat kleur toevoegt! De papiertjes zitten nu altijd in mijn tas, en komen heel geregeld van pas.

 • essence Love & Sound Bronzing Paper, €2,39

Favorieten juli

Als blondine ben ik al langer bekend met het gebruik van zilvershampoo. Als jij er nog niet van hebt gehoord: zilvershampoo gebruik je om de gele schijn uit blond haar te krijgen. Mijn haar is momenteel voor de helft niet gekleurd, maar toch vind ik het blonde soms wat te warm worden. Ik gebruikte al langer af en toe een zilvershampoo, maar die deden niet veel voor mijn haar. Sinds ik deze Reflex-Silver gebruik, merk ik elke keer verschil. Ik vind mijn haar heel mooi als het er wat koeler uitziet, en met de zilvershampoo van Schwarzkopf krijg ik telkens weer die koele schijn op mijn haar.

 • Schwarzkopf Reflex-Silver Shampoo, €5,49

Hierboven zie je hoe de essence Love & Sound Bronzing Papers eruitzien. Omdat de Bronzing Papers limited edition waren, heb ik gezocht naar nog andere, vergelijkbare papiertjes. Deze is iets duurder, maar heeft echt een superleuke verpakking!

 • Mai Couture Blotting Paper Booklet, €23,11

Favorieten juli 2015

De laatste tijd ben ik heel erg into de nude look, en met name de wat meer glanzende finishes. Op warme zomerdagen wil je er niet te opgemaakt uitzien, en kies ik vaak voor een wat transparantere dekking. Ik wil dat mijn huid eruitziet als huid, maar dan nét wat perfecter. Dat gaat prima met de M.A.C Face and Body Foundation, een heel vloeibare, transparante foundation. Ik gebruikte hem voor het eerst in de opleiding visagie, en was op slag verliefd. De foundation geeft een prachtig natuurlijk resultaat, een (heel) glanzende finish en smelt mooi samen met mijn eigen huid.

 • M.A.C Face and Body Foundation, €38 voor 120ml

Favorieten juli

Als ik denk aan zomer, denk ik aan frisse, zachte kleuren. Op mijn nagels wil ik dan ook dé perfecte nagellak. Felle kleurtjes draag ik niet heel vaak, ik kies vaker voor nude kleuren, of zwart, wit of grijs. Deze essence The Gel Nail Polish in de kleur 34 – Candy Love is echt ideaal voor mij. De kleur ziet er soms lichtroze uit, soms peachy, en soms beige. Hij ziet er altijd heel fris uit en ik draag hem dan ook enorm vaak. Candy Love is momenteel zonder twijfel mijn favoriete nagellak.

 • essence The Gel Nail Polish in de kleur 34 – Candy Love, €1,69

Wat waren jouw favorieten de voorbije maand? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.