W7 The Trilogy Lashtastic

Voor mij is W7 al lang geen onbekend merk meer, maar ik weet dat nog niet iedereen al bekend is met dit fijne budgetmerk. Ik probeer maar al te graag nieuwe producten van het merk uit, en vandaag doe ik dat weer. Ik test maar liefst drie producten uit: een mascara, een lipstick en een nagellak. W7 heeft namelijk ook make-upsets in z’n assortiment zitten. Ik test vandaag de W7 The Trilogy in de ‘kleur’ Lashtastic. Lees snel verder!

W7 The Trilogy Lashtastic

Bereid je voor op veel foto’s, want  vandaag bespreek ik wel drie verschillende producten! Hierboven zie je de verpakking waarin The Trilogy verpakt zit. De doos is niet super elegant, maar het ziet er wel knallend en leuk uit, met de felgele en -roze kleurtjes.

  • W7 The Trilogy Lashtastic €9,99

W7 The Trilogy Lashtastic

Ziehier het drietal in volle glorie! De mascara is felgeel en zit in een vrij dikke huls, en de lipstick en nagellak zijn fuchsia. De mascara is volgens mij wat gebaseerd op de mascara van Maybelline, en de nagellak is duidelijk een dupe van OPI. Ik heb de mascara van Maybelline een tijd geleden gebruikt, en ik meen me te herinneren dat ik hem best goed vond. De nagellakjes van OPI zijn ook altijd heel fijn, dus door hun verpakkingen stijgen mijn verwachtingen, natuurlijk!

W7 The Trilogy Lashtastic

Laten we beginnen met de mascara. Dit is de Lashtastic mascara (waarnaar de volledige trilogie vernoemd is) en hij zou zorgen voor een valsewimpereffect. De verpakking vind ik echt superleuk: hij zit in een kanariegele, matte huls. Daardoor heeft hij iets speels, maar ziet hij er nog wel kwaliteitsvol uit.

W7 The Trilogy Lashtastic

Als je de mascara opendraait, zie je een erg dik, siliconen borsteltje. Ik hou wel van dikke borsteltjes, die geven je wimpers veel volume. Siliconen borsteltjes vind ik ook vaak wel fijn, want die kunnen je wimpers goed ‘vastgrijpen’ en separeren ze mooi.

W7 The Trilogy Lashtastic

Op de foto hierboven zie je goed de dikte van het borsteltje en de korte, siliconen haartjes erop.

W7 The Trilogy Lashtastic

Tijd om hem te testen! Hierboven zie je mijn wimpers zonder mascara.

W7 The Trilogy Lashtastic

En hier draag ik twee laagjes Lashtastic mascara.

Het effect dat de mascara aan mijn wimpers geeft vind ik best mooi, het lijkt echt wel of ik valse wimpers opheb: de mascara geeft mijn wimpers volume, waaiert ze mooi uit en geeft ze extra lengte. Wel moet ik opmerken dat hij mijn wimpers niet foutloos separeert; hier en daar zijn nog wat klontertjes te bespeuren. Gelukkig hou ik wel van het ‘spinnenpoteneffect’, dus ben ik erg positief over de mascara. Er is echter wel nog een negatief puntje aan de mascara: door zijn korte haartjes ‘grijpt’ het borsteltje mijn wimpers niet supergoed. Het is even moeite doen om de mascara erop te krijgen.

W7 The Trilogy Lashtastic

Het tweede item dat in de trilogie zit, is de Full Colour Lipstick. De lipstick die bij de Lashtastic mascara zit is een felle, fuchsia lipkleur. De verpakking doet me een beetje denken aan lipbalsems, dus ik hoop dat hij even voedend is.

W7 The Trilogy Lashtastic

De verpakking van de lipstick vind ik het minste, ik vind dat hij wat goedkoop oogt. Ik denk dat het komt door de doorzichtige dop, daar ben ik niet echt fan van.

W7 The Trilogy Lashtastic

Op de foto hierboven draag ik de Full Colour Lipstick op mijn lippen.

De lipstick brengt echt enorm gemakkelijk aan, hij is heel erg romig en glijdt met het grootste gemak over mijn lippen. Ook het draagcomfort is daarom top: mijn lippen voelen zacht en glad aan. Over de kleur ben ik natuurlijk ook te spreken, deze fuchsia kleur is erg fel en niet te licht, zo zie ik mijn lippen graag! Jammer genoeg heb ik ook bij de lipstick een negatief punt op te merken: door de romige textuur trekt de lipstick ook helemaal niet in mijn lippen, en is hij er na een uurtje al volledig af. Voortdurend bijwerken is dus de boodschap.

W7 The Trilogy Lashtastic

Als laatste product zat er in de doos ook nog een Nail Polish. De nagellak die bij de Lashtastic Trilogy zat is félroze, ik zou hem zelfs fluoroze kunnen noemen. Hij is echt enorm fel, en doet bijna pijn aan mijn ogen. Doordat hij zo fluo is, is hij bovendien hele moeilijk vast te leggen op foto. Hierboven lijkt de kleur misschien rood, maar niets is minder waar: hij is knal- en knalroze.

W7 The Trilogy Lashtastic

Ook op mijn nagels viel de kleur niet vast te leggen. Bij deze nagellak moet ik even beroep doen op je fantasie: beeld je in dat mijn nagels niet rood, maar fluoroze zijn!

W7 The Trilogy Lashtastic

Ook over de Nail Polish ben ik ontzettend positief: de kleur is fantastisch (ook al is dat hier niet echt zichtbaar), hij lakt streeploos en glad, en heeft een prachtige glans. Bovendien droogt hij echt als een sneltrein: na 10 minuutjes was de lak al hard! Ik vind het enkel jammer dat hij niet helemaal dekkend is. Op de foto’s hierboven draag ik twee laagjes, en toch zie je mijn nagelrandje er nog lichtjes door. Volgende keer ga ik daarom een extra laagje aanbrengen!

Conclusie
De W7 The Trilogy in de versie Lashtastic bevat drie essentiële makeupproducten. De mascara (Lashtastic) grijpt mijn wimpers misschien niet heel gemakkelijk vast, maar hij zorgt wel voor veel lengte en volume. Jammer genoeg veroorzaakt hij wel wat klontertjes dus krijgt hij van mij een 8/10. De Full Colour Lipstick, vervolgens, is ontzettend romig, voelt comfortabel aan op de lippen, als een lipbalsem, maar blijft wel voor geen meter zitten, en krijgt dus een 6/10. De nagellak is mijn favoriet; hij brengt gemakkelijk aan, heeft een ultrafelle kleur en droogt supersnel. Hoewel hij misschien niet supergoed dekt, krijgt hij toch nog een 9/10.

Heb jij al een ‘The Trilogy’ van W7 geprobeerd?

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.