Outfit of the Day: Wrapped in Sun

Warme zomerdagen, vakantie, reizen; wat wil een mens nog meer? De zon schijnt fel en dan krijg ik altijd zin om iets nieuws te proberen. Een nieuwe outfit, bijvoorbeeld! Vorige week droeg ik mijn nieuw jurkje, en combineerde ik het met een paar dingen die nog in mijn kast lagen. Lees snel verder!

Outfit of the Day: Wrapped in Sun

De jurk die ik droeg is van H&M. Ik vind hem heel leuk omdat hij grijs is, en ik hou van grijs (een beetje saai, dat weet ik)!

Outfit of the Day: Wrapped in Sun

De jurk is aan de bovenkant wrapped, en ook aan de onderkant heeft hij een soort wrapped skirt.

Outfit of the Day: Wrapped in Sun

Ik vind het heerlijk dat de jurk lange mouwen heeft, dat vind ik er altijd erg stijlvol uitzien.

Outfit of the Day: Wrapped in Sun

Ik kon niet kiezen welke schoenen ik erbij droeg, dus besloot ik af te wisselen. Hierboven draag ik mijn donkerblauwe All-Stars.

Outfit of the Day: Wrapped in Sun

En hierboven draag ik sandaaltjes met een verhoogde zool, ze komen van de Primark, geloof ik. Welke schoenen vind jij het beste staan?

Outfit of the Day: Wrapped in Sun

Mijn zonnebril kocht ik op een marktje. Ik vind hem heel leuk omdat hij een soort cat-eye heeft, maar er toch vrij casual uitziet. De lipstick is Latino van Rimmel.

Outfit of the Day: Wrapped in Sun

Mijn tasje is van New Look, maar het is al vrij oud. Ik hou van tasjes met lange bandjes, die je op je schouder kan dragen.

Outfit of the Day: Wrapped in Sun

De ring die ik draag heb ik besteld op AliExpress, het was een setje van zeven of acht ringen die je bovenaan om je vinger kan dragen. De nagellak die ik draag is die van essenceCandy Love, die je bij mijn favorieten van juli zag voorbijkomen.

Outfit of the Day: Wrapped in Sun

Door dat de jurk een v-hals heeft, vond ik het wel mooi om er een halsketting bij te dragen. Deze twee zijn van New Look. Ze zaten in een set van drie – er zat ook nog een choker bij – en ze zijn echt helemaal mijn stijl!

Outfit of the Day: Wrapped in Sun

Ik hoop dat je door mijn ootd wat inspiratie hebt opgedaan. Ik vind het heel leuk om me op warme, chille dagen als deze extra moeite te doen bij het kiezen van mijn outfit.

Wat draag jij vandaag?

Heb je deze al gelezen?

12 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.