Mijn favoriete parfums

Op het tafeltje in mijn kamer is het eerste dat je ziet een klein, zilveren dienblad. Daarop heb ik een aantal van mijn parfumflesjes op uitgestald, en door dat beeld kwam ik op het idee om mijn favoriete parfums te tonen. Vandaag zie je dus mijn vijf favorieten onder de parfums. Lees snel verder welke geuren mijn hart sneller doen slaan.

Mijn favoriete parfums

Zijn ze niet prachtig, mijn vijf favorietjes? Ze hebben allemaal een verschillende look, maar toch kan ik er niet één kiezen die ik er het leukst vind uitzien. Ik kan je nu al vertellen: twee van deze vijf geuren zijn echt favoriet-favoriet, en de andere drie zijn ‘gewoon favoriet’.

Mijn favoriete parfums

Mijn all-time favorite is zonder twijfel Ange ou Démon Le Secret van Givenchy. Wat een heerlijk zoete geur die fris begint, en eindigt met een houtachtige geur. Elke keer dat ik dit onweerstaanbaar parfum ruik besef ik weer waarom hij mijn favoriet is.

Mijn favoriete parfums

Op nummer twee staat ook echt een duidelijke favoriet: Coco Mademoiselle van ChanelCoco Mademoiselle is een beetje het jongere zusje van de legendarische N°5. Hij is altijd gepast: hij is licht genoeg om overdag te dragen, maar ook ’s avonds draag ik hem graag. Ik heb hem al heel lang (het laatste lekje blijft altijd maanden in het flesje zitten, omdat ik niet wil dat hij op raakt) en ik vind hem zo fantastisch dat ik ondertussen ook een haarparfum in de geur heb, en ook een droge olie voor mijn lichaam.

Mijn favoriete parfums

Deze derde zal je hoogstwaarschijnlijk ook erg bekend in de oren klinken, al zou het flesje de duidelijkheidsgraad wat verminderen. Mijn derde favoriete parfum is Scarlett van Cacharel. Ik kocht dit limited edition flesje ooit toevallig, toen ik een flesje Anaïs Anaïs ging kopen voor mijn mama, en sindsdien staat hij steevast op het dienblad!

Mijn favoriete parfums

Bij The Body Shop houden ze tijdens de solden vaak acties met ‘verrassingszakken’. Dan koop je een zak gevuld met producten, maar je weet niet op voorhand wat er precies inzit. Ik kan het geen enkele keer weerstaan om zo’n zak te kopen, het is alsof ik van mezelf een cadeau krijg! Ik ben steeds erg tevreden met mijn ‘verrassingszak’, maar toen deze Dreams Unlimited er ook in zat, was ik wel bijzonder gelukkig. Een heerlijke, warme geur die ik regelmatig bovenhaal.

Mijn favoriete parfums

Als laatste favoriet deze Laugh With Me Leelee van Benefit. Alleen al voor het flesje, kijk dan hoe schattig deze miniatuurversie! Laugh With Me Leelee is een flirterig, erg zoet parfum, en is heerlijk! Ik had ook niets minder verwacht van Benefit, dat al jaren mijn favoriete make-upmerk is.

Wat is jouw favoriet parfum?

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.