NOTD: Amethyst

Vrijdag kwam ik weer terug België binnengevlogen, en moest ik afscheid nemen van Boedapest. Het was een fantastische vakantie, maar als ik toch een negatief punt moet aanhalen van de reis is het wel dat mijn nagels er vreselijk uitzagen toen ik weer thuis was! Ik ging dus meteen aan de slag met nagellakremover en een nieuw lakje, en vandaag toon ik je wat ik de voorbije dagen op mijn nagels droeg. Lees snel verder!

NOTD: Amethyst

Normaal gezien kies ik steevast voor een neutrale lak. In mijn koffer zaten dan ook enkel kleuren als wit, zwart, beige, grijs of nude. Maar na een tijdje neutraal gekleurde nagels te hebben gedragen, krijg ik soms weer zin in een kleurtje!

NOTD: Amethyst

Ik heb jarenlang geen enkele paarse nagellak in mijn collectie gehad. Ik weet niet goed wat de reden is; ik denk dat ik het altijd linkte met de ouderwetse nagellak die ik altijd bij mijn oma zag staan.

NOTD: Amethyst

Toen ik deze Special Effect Chameleon nagellak van HEMA kreeg (shoutout naar mensen die me nog beauty-spullen durven geven) in de kleur Chameleon Purple, wist ik dus niet meteen of hij me zou staan. Nooit eerder had ik paarse nagellak op mijn vingertoppen gehad!

NOTD: Amethyst

Toen ik hem aanbracht wist ik het echter meteen: hij is prachtig! Niet alleen is hij paars, hij geeft ook een prachtig edelsteen-effect door zijn metallic-achtige finish. Hij dekt perfect in twee laagjes en is geenszins streperig.

NOTD: Amethyst

Hij heeft echt iets mysterieus, en tegelijkertijd oogt hij ook heel stijlvol. Ik draag hem tegenwoordig best regelmatig, zowel op korte als op lange nagels. Wat een verrassing!

NOTD: Amethyst

Ondertussen is mijn idee over paarse nagellak volledig omgeslagen: ik hou van paarse nagellak! Hoe heb ik ooit zonder dit metallic paarse kleurtje kunnen leven? Mijn conclusie is daarom dat het belangrijk is om je nu en dan toch eens open te stellen om nieuwe dingen te proberen. Laten we stellen dat het leven te kort is om elke dag neutrale nagellak te dragen!

Paarse nagellak, wat vind jij ervan? 

Heb je deze al gelezen?

10 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.