CATRICE Luxury Lashes Volume Mascara Dramatic Volume

De bekendste budget makeupmerken van België en Nederland, CATRICE en essence, hebben onlangs een aantal nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd, en ik kon natuurlijk niet anders dan er even naar gaan kijken. Over de Luxury Lashes Volume Mascara Dramatic Volume van CATRICE had ik wat goeds gehoord, dus ik besloot om hem zelf eens aan een test te onderwerpen. Lees snel verder en ontdek samen met mij of ik een budgettopper heb gevonden, of hem meteen in de prullenbak werp!

CATRICE Luxury Lashes Volume Mascara Dramatic Volume

Aanschouw de prachtige Luxury Lashes Mascara. Ik koos voor de Dramatic Volume variant, de andere twee varianten zijn Ultra Black en Waterproof. De huls van de mascara ziet er erg luxueus uit, en elke variant heeft een ander kleuraccent. De variant Dramatic Volume heeft een mooie, koperkleurige opdruk en ring.

  • CATRICE Luxury Lashes Volume Mascara Dramatic Volume, €4,89

CATRICE Luxury Lashes Volume Mascara Dramatic Volume

Opnieuw moet ik benadrukken hoe mooi ik de verpakking vind. Niet alleen de kleuren van de huls, maar ook de vorm vind ik fantastisch. Deze mascara ziet er inderdaad heel luxueus uit!

CATRICE Luxury Lashes Volume Mascara Dramatic Volume

De CATRICE Luxury Lashes Volume Mascara Dramatic Volume belooft superveel volume, een prachtige krul en perfecte definitie. Een leuke gimmick van de mascara is dat hij kasjmierproteïne bevat, maar waar dat goed voor zou zijn weet ik in de verste verte niet.

CATRICE Luxury Lashes Volume Mascara Dramatic Volume

Het borsteltje is gemaakt van fijne vezeltjes, die gedraaid op het staafje staan. Het borsteltje neemt best veel mascara op, zoals je op de foto hierboven ook goed kunt zien. Het borsteltje is niet superfijn, maar echt heel dik zou ik het ook niet noemen. Ik vind dit een erg universeel borsteltje dat volgens mij voor veel mensen werkt.

CATRICE Luxury Lashes Volume Mascara Dramatic Volume

Tijd voor de test! Hierboven zie je hoe mijn wimpers eruitzien zonder mascara. Mijn wimpers zijn van nature vrij lang en vol, dus op het vlak van mascara ben ik vrij snel tevreden. Toch vind ik het altijd heel leuk als er een mascara voorbijkomt die me écht weet te verbazen.

CATRICE Luxury Lashes Volume Mascara Dramatic Volume

En hierboven zie je hoe mijn wimpers eruitzien met de CATRICE Luxury Lashes Volume Mascara Dramatic Volume.

Ik ben erg tevreden met het resultaat. De mascara maakt mijn wimpers lang, dik en intens zwart en waar ik het meeste over onder de indruk ben: hij separeert mijn wimpers als de beste! Ik heb nog nooit zo’n klontervrije mascara gezien, en dat vind ik erg verbazend. Dit is echt dé perfecte mascara om een natuurlijke ooglook mee te maken.

CATRICE Luxury Lashes Volume Mascara Dramatic Volume

De CATRICE Luxury Lashes Volume Mascara geeft mijn wimpers ook een stevige krul, zoals je hierboven kan zien. Bovendien worden mijn wimpers door de mascara niet steenhard, maar blijven ze zacht aanvoelen, ook wanneer de mascara opgedroogd is. Alleen maar goede punten, dus!

Conclusie
Heeft de CATRICE Luxury Lashes Volume Mascara Dramatic Volume mij kunnen verbazen? Zeker! De mascara maakt mijn wimpers lang, vol, en gekruld, en hij separeert mijn wimpers ook heel erg mooi. De mascara laat mijn wimpers de hele dag zacht aanvoelen en – het oog wil ook wat – heeft echt een prachtige huls! Iets negatiefs heb ik er echt niet over aan te merken, het is echt een prima mascara met als twee pluspunten dat hij mijn wimpers perfect scheidt, en zacht houdt. Ik geef de CATRICE Luxury Lashes Volume Mascara Dramatic Volume een 9/10. Dat heeft hij echt wel verdiend

Heb jij al een van de nieuwe producten van CATRICE of essence uitgeprobeerd?

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.