L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis: zomerkleurtjes

Het weer van de laatste dagen was niet bepaald om over naar huis te schrijven. Het lijkt alsof het al herfst is, terwijl het nog een paar weken duurt voordat de zomer voorbij is. Uiteraard laten we dat niet zomaar gebeuren, en proberen we om de zomer weer in ons leven te krijgen. Vandaag toon ik je daarom vier frisse zomernagellakjes, in leuke kleurtjes. Lees snel verder om weer in zomerse sferen te komen!

L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis: zomerkleurtjes

Hoe leuk zien deze vier kleurtjes eruit? Stuk voor stuk snoeperige kleurtjes die meteen aan de zomer doen denken. En ze zitten natuurlijk weer in de prachtige flesjes van de L’Oréal Paris Color Riche lakjes, met de gouden dop die er altijd super luxueus uitziet.

  • L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis, €5,99

L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis: zomerkleurtjes

Van links naar rechts zie je de kleurtjes:

  • 302 – Exotic Canaries;
  • 305 – Dating Coral;
  • 618 – Santorini Lagoon;
  • 215 – Monaco Roses.

L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis 302 - Exotic Canaries

L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis 302 – Exotic Canaries

Lakje nummer één is een kanariegeel kleurtje. Exotic Canaries is niet knalgeel zodat het pijn doet aan de ogen, maar is eerder een zachte, mosterdgele kleur. Ik hou van dit kleurtje: het ziet er zo fluffy uit, ik kan niet uitleggen waarom!

L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis 302 - Exotic Canaries

L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis 302 – Exotic Canaries

De nagellak dekt prima, op de foto’s hierboven draag ik twee laagjes. Je ziet nog heel lichtjes mijn nagelrandje door de lak heen, maar echt doorzichtig is hij niet meer. Exotic Canaries lakt heel gemakkelijk en precies, geeft geen streperig effect en droogt snel.

L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis 305 - Dating Coral

L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis 305 – Dating Coral

Dating Coral is een lakje dat ik lang in het L’Oréal Paris schap zag staan, en er altijd prachtig vond uitzien. Ik weet niet wat het is, maar er is iets met dit lakje. Misschien komt het doordat het koraal zo mooi staat bij het goud van de dop. Op mijn vingers ziet hij er alleszins ook superleuk uit. Echt een warm zomers kleurtje!

L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis 305 - Dating Coral

L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis 305 – Dating Coral

Dating Coral heeft dezelfde dekkingsgraad als Exotic Canaries: hij dekt oké, maar na twee laagjes zag ik nog lichtjes mijn nagelrand door de lak heen. Wat ik wel leuk vind aan Dating Coral, is dat hij niet volledig crème is: hij heeft een heel subtiele holografic finish. Het valt echt niet op wanneer je er gewoon naar kijkt, maar het doet de lak er nog glanzender en stralender uitzien.

L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis 618 - Santorini Lagoon

L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis 618 – Santorini Lagoon

En dan nog een topper: Santorini Lagoon is een appelblauwzeegroene lak, met dezelfde kleur als het Silkeblogs logo! Ik hou van dit soort kleurtjes, als je Santorini Lagoon draagt en je kijkt naar je handen, waan je je meteen op een zomerse vakantie.

L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis 618 - Santorini Lagoon

L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis 618 – Santorini Lagoon

Dit moet even gezegd worden: Santorini Lagoon dekt als een gek! Op de foto’s hierboven draag ik één laagje, en de lak dekte al perfect. Als je tijd wilt besparen op het lakken van je nagels, is deze lak daar erg geschikt voor! Na een paar minuten was hij al dry-to-touch.

L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis 215 - Monaco Roses

L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis 215 – Monaco Roses

Monaco Roses is een barbieroze nagellak. Ik vind hem best leuk, al zou een roze lak niet meteen mijn eerste keuze zijn. Dit kleurtje is wel heel geschikt voor mensen die al een beetje gebruind zijn, en die hun kleurtje willen benadrukken. Door deze felroze lak zie je er namelijk nog bruiner uit!

L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis 215 - Monaco Roses

L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis 215 – Monaco Roses

De dekking van Monaco Roses is acceptabel, maar hij dekt niet voor 100%. Op de foto’s hierboven draag ik twee laagjes. Wel lakt hij heel goed, niet streperig en mooi smooth. Ik heb verder niets op de lak aan te merken!

Conclusie
Om de zomer nog wat langer hier te houden, ben ik overgestapt van mijn neutrale kleurtjes naar echte zomerkleurtjes. Exotic Canaries is waarschijnlijk de meest zonnige kleur, die een heel warme, zomerse gloed aan mijn handen geeft. Dating Coral is het perfecte koraal, met een wat shimmery finish. Santorini Lagoon vind ik een echte vakantiekleur, die aan zwoele zomeravonden doet denken, en Monaco Roses is de ideale kleur als je er extra bruin wilt uitzien! De lakjes dekken niet volledig, maar wel voor 85%, behalve Santorini Lagoon, die met slechts één laag voor de volle 100% dekte. Daarom geef ik alle lakjes een 8/10.

Draag jij graag zomerkleurtjes op je nagels?

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.