Makeup Revolution Amazing Lipliners

Een tip die ik iedereen geef om je lipstick langer op je lippen te houden, is om een lipliner of lippotlood onder je lipstick te dragen. Ik ben sinds een tijdje enorme aanhanger van lippotlood, ik gebruik het vaak onder mijn lipstick, of gewoon als matte lipkleur. Vandaag bespreek ik de lipliners van het veelbesproken budgetmerk Makeup Revolution: de Amazing Lipliners. Lees snel verder!

Makeup Revolution Amazing Lipliners

In totaal zijn er acht kleurtjes van de Amazing Lipliners, waarvan ik er zeven heb. Drie lichte kleurtjes, één medium kleur en drie wat donkerdere tinten. De Makeup Revolution Amazing Lipliners zijn enorm budgetproof, en hebben elk een puntenslijpertje in de dop. Dat vind ik erg handig, want ik raak mijn slijpers altijd kwijt!

  • Makeup Revolution Amazing Lipliners, €1,59

Makeup Revolution Amazing Lipliners

De kleurtjes die ik heb (van boven naar onder):

  • Vamp, een donkere, auberginekleurig lipliner;
  • Rebel, een donkerpaarse kleur;
  • Cherry Red is een felrode lipliner;
  • Bold Pink, een felroze lippotlood;
  • The One is een nudetint;
  • Baby Pink, een erg licht roze kleur;
  • Nearly Naked, een bijna witte, nudekleur.

Makeup Revolution Amazing Lipliners

Hierboven zie je swatches van de lippotloden op mijn arm.

De potloden zijn stuk voor stuk erg goed gepigmenteerd, en bovendien ook erg romig! Vaak zijn lippotloden vrij droog, zodat ze stevig vast zitten, maar dat soort droge lippotloden vind ik altijd heel oncomfortabel aanvoelen op mijn lippen. De kleurtjes zien er best leuk uit, maar ik zie meteen dat de eerste drie kleurtjes van links te licht zullen zijn voor mijn lippen.

Makeup Revolution Amazing Lipliners

Op de foto hierboven zie je hoe mijn lippen eruitzien zonder lippotlood.

Makeup Revolution Amazing Lipliners

Mijn lippen zijn van nature vrij sterk gepigmenteerd, dus de meeste nude lipproducten zijn veel te licht voor mijn lippen.

Makeup Revolution Amazing Lipliners

Hierboven draag ik Makeup Revolution Amazing Lipliner in de kleur Nearly Naked.

Zoals ik al had verwacht, is Nearly Naked véél en véél te licht voor mijn lippen. Dit is geen kleur die ik effectief zou dragen, obviously. De kleur is erg licht, en ook vrij koel. Ik ben er zeker van dat er mensen bestaan bij wie deze lipliner wél staat, hoewel ik denk dat dat er niet veel zijn.

Makeup Revolution Amazing Lipliners

Makeup Revolution Amazing Lipliners in de kleur Nearly Naked.

Ik ben geen fan van de kleur, maar ook de textuur spreekt me niet echt aan. Hoewel het lippotlood vrij zacht aanvoelt en aanbrengt, dekt het niet mooi egaal en benadrukt lichtjes de velletjes op mijn lippen. Nee, dit effect is verre van wat ik wil.

Makeup Revolution Amazing Lipliners

Op de foto hierboven draag ik de Makeup Revolution Amazing Lipliner in de kleur Baby Pink.

Ook Baby Pink is een stuk te licht voor mijn lippen, maar omdat hij net iets minder koel is, ziet hij er wat minder vreselijk uit dan Nearly Naked. Toch zou ik hem niet vrijwillig dragen, maar dat ligt natuurlijk aan mijn lippen.

Makeup Revolution Amazing Lipliners

Makeup Revolution Amazing Lipliner in de kleur Baby Pink

In vergelijking met Nearly Naked ziet Baby Pink er al een stuk beter uit! Op zich vind ik de textuur van Baby Pink best oké, vrij romig maar niet té, en mooi egaal aan te brengen. Maar de kleur is natuurlijk helemaal fout!

Makeup Revolution Amazing Lipliners

Op de foto hierboven draag ik de Makeup Revolution Amazing Lipliner in de kleur The One

Na de twee vreselijkste kleuren die ik hierboven testte, is The One al een hele verbetering. Het is een vrij warme, beige tint die erg lijkt om mijn eigen huidskleur. Normaal gezien hou ik niet zo van dat soort kleuren, maar The One vind ik nog wel iets hebben.

Makeup Revolution Amazing Lipliners

Makeup Revolution Amazing Lipliner in de kleur The One

De textuur van The One is erg goed: een mooie, romige finish die egaal dekt. Zo hoort het! De kleur – ik weet het niet, het heeft ergens wel iets.

Makeup Revolution Amazing Lipliners

Op de foto hierboven draag ik de Makeup Revolution Amazing Lipliner in de kleur Bold Pink

Ah, deze kleur is al veel meer mijn ding! Bold Pink is een medium kleur die felroze wordt genoemd, maar persoonlijk vind ik hem eerder een zachte, roze kleur. Ja, ik ben fan!

Makeup Revolution Amazing Lipliners

Makeup Revolution Amazing Lipliner in de kleur Bold Pink

Ook de textuur van Bold Pink zit goed. Hij brengt gemakkelijk en zacht aan, dekt vrij egaal en voel heel zacht op de lippen. Je zou zelfs kunnen stellen dat hij zo zacht aanvoelt als een lipstick. Daardoor blijft Bold Pink wel iets minder goed zitten dan de andere potloodjes.

Makeup Revolution Amazing Lipliners

Hierboven draag ik de Makeup Revolution Amazing Lipliner in de kleur Cherry Red

Cherry Red is een kleur die ik zelf zou kiezen, en snel zou dragen. Hij is felrood, met een koele, blauwe ondertoon. Doordat hij zo koel is, staat hij bij iedereen mooi! Deze prachtige lipliner is dus een aanrader voor alle huidtypen!

Makeup Revolution Amazing Lipliners

Makeup Revolution Amazing Lipliner in de kleur Cherry Red

Op de foto hierboven lijkt Cherry Red bijna fuchsia, want je ziet de blauwe ondertoon er heel goed door. De textuur van Cherry Red is erg goed: dekkend, romig maar niet té, en hij blijft stevig zitten.

Makeup Revolution Amazing Lipliners

Op de foto hierboven draag ik de Makeup Revolution Amazing Lipliner in de kleur Rebel

Nog zo’n mooi kleurtje: Rebel. Een super trendy donkerpaarse lipliner. Ik vind dat hij er heel stijlvol uitziet, en tegenwoordig lijk ik telkens meer naar paarse tinten te grijpen!

Makeup Revolution Amazing Lipliners

Makeup Revolution Amazing Lipliner in de kleur Rebel

Ook Rebel heeft een erg aangename textuur. Romig, maar een beetje droger dan een lipstick, zoals een lipliner hoort te zijn. De dekking is ook echt fantastisch, mijn lippen zijn helemaal egaal van kleur.

Makeup Revolution Amazing Lipliners

Hierboven draag ik de Makeup Revolution Amazing Lipliner in de kleur Vamp

Afsluiten doen we met de donkerbruin/-paarse lipliner Vamp. Hij is echt wel vrij donker – op de foto ziet hij er net iets lichter uit dan in het echt – en dat is even wennen, maar ik vind het wel leuk. Super herfstig (al vind ik niet dat we moeten zeggen dat het al bijna lente is) en fashion.

Makeup Revolution Amazing Lipliners

Makeup Revolution Amazing Lipliner in de kleur Vamp

Jammer genoeg is de dekking niet wat het zou moeten zijn. Ik merk dat dat vaak gebeurt bij donkere lipkleuren: de kleur is heel mooi, maar brengt niet helemaal egaal aan. Een ramp is het ook niet, maar wat was het mooi geweest als ik de perfecte donkere lipliner had gevonden.

Makeup Revolution Amazing Lipliners

Conclusie
Vroeger vond ik lippotloden hoogst oninteressant, maar daar is tegenwoordig verandering in gekomen. En ik weet dat producten als de Makeup Revolution Amazing Lipliners jou ook zullen kunnen overtuigen. De donkerdere kleurtjes, tenminste, want de twee lichtste hebben me niet in het minst kunnen bekoren. Nearly Naked en Baby Pink waren veel te licht voor mijn lippen, en zagen er niet flatterend uit. Nearly Naked had bovendien ook een vreselijke textuur, en verdient naar mijn mening slechts een 3/10! Baby Pink was nét iets beter, doordat hij wat warmer van kleur was en een betere textuur had en krijgt daarom 5/10The One is een mooie nudekleur, die zelfs voor mijn lippen acceptabel is: 7/10Cherry Red en Rebel zijn twee toppers: supermooie kleurtjes, en perfecte textuur en dekking. Zij krijgen van mij allebei een 9/10Vamp vond ik ook een fantastisch kleurtje, maar de dekking was wat minder bij dit potloodje, dus krijgt Vamp een 8/10Nearly Naked en Baby Pink gaan zonder nadenken weg, maar de andere potloodjes krijgen een plaatsje in mijn collectie!

Draag jij soms lippotlood?

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.